|
![]() |
#62 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Lijepo izgleda u svakom slučaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Kupio sinoć, jutros skinuto i jedva čekam da dođem sa posla. Nadam se da se neću razočarati jer vidim da svi imate dosta pozitivne komentare. edit: nakon cca 2 i pol sata igranja mogu reći da je igra čisto solidna i zabavna. Na 7850 sa L5420 xeonom vrti se sve na high (1680x1050) na 60 fps. Zadnje izmijenjeno od: SaleFFS. 08.09.2015. u 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Obećao sam Drugu Brki svoj kratki rivju nakon par sati ![]() Nakon točno 20h: (bez spojlera) PRIČA: Nisam fan Mad Max filmova, dapače, bzvz su mi. Priča ne prati filmove, niti ima velike veze sa njima, već je igra jednostavno u Mad Max svijetu. Auti, ratovi, nestašica benge, vode, svega. U centru pažnje nije Max nego njegov auto kojeg tokom igranja treba dovesti do savršenstva tako da se skupljaju djelovi za njega uz pomoć: otkrivanja lokacija, smanjenja prijetnji neprijatelja na određenim područjima, naravno raznoraznim glavnim i sporednim misijama i slično. Super izvedeno sa odličnom "Mad Max" atmosferom. GAMEPLAY: Ako je atmosfera odlična onda je borba (on foot i u autu) briljantno izvedena. Svaki udarac šakom/oružjem kao da ima neku "težinu", svaki pokret sa autom također. Baš se onako osjeća da je to to, fenomenalno. Leveliranje Max-a je fino izvedeno (na dva načina), kao i auta. Mapa je ogromna, ne znam, ali rekao bi da je kao u GTA 5 ili veća ![]() Čisti open world, može se uć/izać iz auta, uzet neprijateljski auto, otić gdje hoćeš i kad hoćeš. Interijera isto ima puno i genijalni su. Netko bi rekao da skupljanje metala dosadi i postane repetitivno, ali koja open world igra je drugačija? Sve se svode na isto, od točke A do točke B, no u Max-u se stvarno može štošta korisno radit osim freeraom-at po mapi. Zato jer ta atmosfera, zvukovi V6/V8 motora, izmjena dana i noći, nepredvidljive pijavice i pješčane/grmljavinske oluje čine igru jako zabavnom i daju joj onu spomenutu "težinu", nekakvu realnost. GRAFIKA i ZVUK: Nemam tu što puno govoriti, predivno je to sve. Kako po danu tako i po noći uz sve ono savršeno izvedeno osvjetljenje, refleksije i slično. Na mojoj konfi se vrti skoro sve na max sa lockanih 60 fps-a. ZAKLJUČAK: Nakon 20h tek sam zagrebao površinu i bit će fora sve teritorije osloboditi i sve dovesti do 100%. Više manje će se isto raditi, ali sa težim neprijateljima i na raznim lokacijama sa raznim pristupima, pa mislim da će me to držati jako dugo. Jer u ovoj igri nije potrebno bzvz lutati ili freeroam-ati, već se upravo sa mnogobrojnim korisnim aktivnostima može to isto izvesti. Baš ono što volim, open world sa odličnom atmosferom i gameplayom. Na Steamu je 50 eura, no igru imate na G2A za 20-25 dolara (klik) i vjerujte mi, nećete fulati sa njom. Za 130-150kn trenutno bolje igre nema. Evo par slikica: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 13.09.2015. u 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Varilnik
|
Potvrđujem sve napisano od Omerte. Imam trenutno 15 sati odigranih. Kao što je rekao dosta toga se ponavlja ali uopće ne dosadi jer je svaki camp drugačiji i tjera te da nabriješ Maxov auto do savršenstva. Ima stvarno brdo toga za raditi i sviđa mi se što recimo ideš za main questom ali usput razvališ 5-6 campova, lootas male campove ili uništiš convoy pa onda ispada da misije nisu samo od točke A do točke B nego brdo toga odradiš usput. Sve u svemu napravili su stvarno dobru igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Split resist itself!
|
Dobar rivju Omerta i nadam se da će Brko odgodit kupnju kartice, bikoz je moja trenutno superiornija barem onako sirovinski (TMU, ROP, shaderi, sabirnica, količina memorije i pošalje brkotovu na Tahiti po čevose ![]() Osim ako bude problema s ATI drajverima, onda sam sfuckan - tribute to Syss ![]()
![]() |
#69 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
@Omerta potpis na sve, jos nisam pri kraju ali tih 15ak sati kojih imam su cisti gust, jos kad si u pozadini stavim AC/DC i slicno, raj ^^. @Drvoje, ja igram na ATIjevki, nula problema, sve leti p.s imate kamera/screenshot mod koji pauzira igru i da vam da lovite screenshote bez huda ![]()
![]() |
#70 |
Varilnik
|
I druže Brko kakvi su dojmovi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#76 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Il ima neka druga procedura? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Split resist itself!
|
![]() |
#81 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Odigrah cca 2 sata... Super je krajolik, no svejedno je igra nekako...meh. Previše tih cutsceneova i tako to. Iskreno, mislim da je neću završiti. Čini mi se da bi sa Joypadom bolje išlo to. Možda, ali MOŽDA započnem opet skoro. Za sada, no go što se mene tiče. Ostali, uživajte. P.S. - grafa guta ovo bez problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
Baš mi krivo što ti nije sjela igra na prvu :/ Cut scene su i meni na početku smetale malo, točnije dolijevanje goriva, no poslije je to baš "nestalo" tako da sada uopće ne idem za tim, dapače, ok je.. Daj joj još koju priliku, barem mjesec dana prije izlaska Fallouta 4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
Aha, ja sam mislio da si ljubitelj Fallouta ![]() A jbg, ti najbolje znaš.. Meni također ako igra ne sjedne na prvu, to je to, ništa od te igre koliko god se ja trudio.. To sam doživio sa Witcherom 2.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Varilnik
|
A šteta druže Brko, eto mene i dalje trži nakon 20+ sati kao od prvog dana, jednostavno mi je sjela. Samo bih volio da se gorivo u vožnji puno brže troši jer ovako ispada da imaš ultra štedljivi motor a ne neku mrcinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
@DrugBrko to ti samo na startu,, nakon toga bauljas okolo i radis kaj oces, svako malo naletis na neke enviroment detalje tipa ritualna samoubojstva nad history relice itd. Citiraj:
![]() ali trosi se brzo kad dobijes @DrugBrko to ti samo na startu,, nakon toga bauljas okolo i radis kaj oces, svako malo naletis na neke enviroment detalje tipa ritualna samoubojstva nad history relice itd.
![]() |
![]() |
#88 |
Split resist itself!
|
Hvala za tip Sale "For Fuck Sake", ja sam mislija uzet vode u jednog šta je leža pored puta, kad vidim nema triggera za moju čuturicu... Računam neki bug (velika sandbox mapa), i produžim dalje ![]()
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo da se i ja javim,isto igra odlicno sjela,a vrti se na maksimalnim postavkama na 60 fps bez trzanja. Najvise me zivcira borba,kad napadnu oni cije napade ne mozes blokirati vec izbjegavati,a kad ih je vise izgubim se i lako me posalju u Vallhalu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
The mighty pirate
|
Probao i ja. Atmosfera odlična, grafika odlična, vožnja me malo razočarala, ali najviše mi smeta što se ne mogu zaletiti na neku od onih stijena i koristiti ih kao rampe za skokove. Kad god pokušam, koliko god izgledalo izvedivo, auto napravi nekakav čudan okret, kao da se odbije od gumenog zida...bezveze.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|