|
|
Rezultati ankete: Najiscekivaniji RPG: | |||
Gothic 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 6.67% |
Dungeon siege 2 |
6 | 6.67% |
Elder scrolls 4: Oblivion |
52 | 57.78% |
Neverwinter nights 2 |
11 | 12.22% |
Dragon Age |
4 | 4.44% |
Jade Empire PC |
1 | 1.11% |
Fable PC |
10 | 11.11% |
Glasači: 90. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ja mislim da je ovo ošlo malo previše u ot ![]() jebi ga,da se ja vratim na temu,ja jedva čekam oblivion,Morovind sam 2 puta prešo,a ovaj nastavak će bit veći od morrovinda ![]() Samo 100% će odgodit datum izlaska,kao šta je bio slučaj sa morrovindom.Nadam se da neće,trebo bi izać malo prije božića |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
nitko ne spominje nedavno najavljen dark mesiah of might & magic (mozda nece biti cistokrvni rpg) ali ga radi Arcane Studios koji su po mom misljenju napravili odlican Arx Fatalis (samo je tezak do zla boga) |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Ronon Dex
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Vjerojatno sam brzo odusta od igre, možda se ispalti igrat. Tija bi samo pohvalit Fable: The Lost Chapter, odličan uradak, kako na Xbox-u tako i na Pc-u. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Prd... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Ako engleska verzija nije izisla do sada, sumnjam da ce uopce izac ![]() zato... uciti njemacki! :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
znam da je njemacka verzija izasla cekam englesku obecali su da ce izac sam snimaju dijaloge btw njemacka verzija je bila prepuna bugova rekli su da ce i to ispravit a nista cekam i ubijam vrijeme prolazeci fallout 2 po 111. put ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja danas počeo igrat Dungeon Lords igra mi je prva liga Igra se iz trećeg lica,kao gothic 2 Nema levela nego se djeli expirience u letu ,koliko dobiješ toliko si možeš neć povećat Dungeo siege 2 isto probao igrat al mi je bolja jedinica,dvojka mi se ne sviđa previše |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
![]() A nju su uveli tek u trećem patchu. Inaće, miš je na putu do tebe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
Najavljen je izlaak xbox360 22.11.2005 ,a to će bit i datum izlaska TES4:Oblivion,jer je to najavljena kao 1.igra za xbox |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Ja isto čekam Oblivion, ali sumnjam da će za PC izaći kad i za Xbox. Nadam se da neće to previše rastegnuti. The Fall: last days of gaia je najavljena za siječanj 2006.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Neki kažu da je prekratka (barem verzija za Xbox). Koliko dugo je igraš?
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Fable je zakon,prošo sam ka kroz par dana,šta ima novo od rpgova vani?
![]() |
#84 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
Ma jel ti radi mišonja kako spada? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Ronon Dex
|
Citiraj:
Malo me to razočaralo pa sad igran Starfury ![]() Nema do MX-a ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Mali update: -Dark Messah of Might and Magic proizvodac: Arkane Studios izdavac:Ubi soft Dakle rijec je o RPG-u iz prvog lica...Raden je na Half-Life2 Source enginu (nadajmo se bolje nego Vampire)... "Decki iz Valvea su prezadovoljni koristenjem i prilagodavanjem njihovog engina te level designeu i uporabi havok fizike (no to je vjerovatno i svojevrsni marketing)"... Vise mozete procitati, novom Hackeru, na cijem DVD-u je i trailer i na sljedecim linkovima: -Official site -Preview -Dark messiah on Gamespot Izlazi: ljeto 2006. Od Rpg-ova koji su izasli u novije vrijeme Dungeon siege2 mi je vise zabavna razonoda koja brzo dosadi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
|
Dark Messah of Might and Magic izgleda odlično,ali ko zna kakav će bit,tj dali će biti otvoren kao morrovind(ili Oblivion)ili ne??Ali ja i dalje jedva čekam Oblivion,samo neka izađe kad završi pologodište,ubiti može i prije ali ću onda kupit grafu na kraj pologodišta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|