|
![]() |
#61 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Matori neloš, Lotus se fino uvalio ![]()
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ferrari ![]() Kimi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Perez je kažnjen 5 mjesta zbog promjene mjenjača, tak da starta s 22. Raikkonen explains dismal qualifying performance Citiraj:
Schumi odličan, Grosjean isto |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Svaka čast McLarenu. Mercedes isto rula , moga bi deda do postolja.
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ma dobar je Prasičko, stari lav, samo se dvaput zbunio i to u trenucima kad su u kadru bile noge Nicole Scherzinger.... ![]() otišao na wc i kad se vratio vidim neki kamion se vuče po stazi.... vrlo dobra utrka |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Zao mi Maldonada, covjek nema srece ![]() Sto je bilo sa Sumijem? Zaspo sam na prvih 16 krugova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
konacno da red bullovci nemaj dominaciju.steta za "tamića" (crnca). Prasičko LEGENDA! nekon proslogodisnje uspavanke od komentatora ovo je prava budilica.taman pocnem tonuti u san kad ono presicko zavristi.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
RB ponovo najbrži bolid, ma sve isto ko i prošle sezone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ali utrka, dosada. zanimljivo prvih par krugova i posljednji krug, ovo izmedu je bas uspavljujuce bilo. vise niti DRS nije valjda toliko jak jer uopce nije bilo puno prestizanja, ali ajd, barem su se pogodili par puta. @Bravo, da si gledao utrku onda nebi pisao ovakve "izjave". da nije bilo SC-a, gumbic prvi, hamm drugi, ostatak svijeta dobrano iza. no, ispalo drugacije, pa bi se dalo zakljuciti ovako.......... a ferrari, boze sacuvaj. massa pogotovo, lice mi na nasu repku, cijelo se vrijeme nadas da ce biti nesto i da ce zabljesnut, i onda prakticki svaki put poluhladni tus. ponekad bude odlicno, no rijetko......... ova sezona im je u klincu ako ovako lose nastave, williams ce biti jaci od njih, najvjerovatnije i lotus. neka, dok se nesto ne promjeni nema naprijed. no svaka cast mclarenu na korektnoj od pocetka do kraja utrci, obojici vozaca. hammiltona ne postujem, no button unazad godina pokazuje kakav je covjek, nema sranja iza njega niti pokraj njega. i volio bi da takav covjek bude prvak, vettel mi nikako nije sjeo jer mi je bezlican. i da, kimi. nelose za pocetak, zajebali ga u kvalifikacijama, jos uvijek je to uhodavanje nakon stanke tako da ocekujem sve bolje rezultate. bit ce dobra sezona generalno, ne za ferrari kojeg osobno volim, no svejedno se veselim gledanju. i da, blazicko i novak su mi i falili i nisu, pogotovo blazicko koji se izdere ko' konj! morao stalno pojacavati/stisavati jer sam se prvi probudio, zasto bi ostatak patio zbog mene......... a ovaj s TVa nema nikakvog razumjevanja ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
|
Pa što sam napisao da je RB i dalje najbrži, kaj i je.. Mislim šumi je kočio vettela i kad je šumi izletio vettel je letio i pojeo -10s zaostatka za hamiltonom dok si reko keks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Nisam gledao početak utrke, a sad sam pročitao izjavu od Hamiltona: da je imao šokantan start i da će se valjda oporavit do sljedeće utrke. Što se desilo tak šokantno na startu?
![]() |
#77 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo ti link pa zakljuci sam. (Niš posebno...) http://www.youtube.com/watch?v=f-cy3vXdFs4& Mozda je mislio na to sto je treci pa kao start u sezonu |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
@Brko Onaj post prije (#91) se može uvrstiti za top 10 čitave sezone, makar je tek počela. ![]() Inače solidna utrka za uvod. Najviše mi je žao Scumija i Grosjeana. Nadam se da se neće splašiti nakon ove utrke te da mogu ponoviti nešto slično na idućim utrkama, odnosno prenijeti dobru formu iz kvalifikacija u utrku. Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 18.03.2012. u 13:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Slični nickovi pa sam krivo napisal. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
|
Nisam ja nikakav aljkav pratitelj ![]() ![]() ![]() ![]() Nešto mi nije jasno, jel ima kakvo pravilo u vezi startnih pozicija? Kaj nebi 1. grid trebao biti bliže prvom zavoju tj. ako je zavoj desni da bude 1. grid na desnoj strani.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
![]() PS, što se tice startanja, pole je uvijek na trkaćoj liniji, ako si na to mislio...
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Premium
|
Citiraj:
donekle si u pravu sto se tice buttona ali sta ti je prosla sezona bila zanimljiva?! ili sezone dominacija ferarrija i MS? McL treba vozaca kao sto je button kada ima halmintona u momcadi. svi sada nasto ocekuju od kimija ali po meni jedini vozac koji ima moj naklon je ALONSO (MAKAR SAM MCLARENOVAC). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
|
Daj nemoj molim te ![]() Čekaj kaj nebi bilo logičnije da prvo startno mjesto ima nekakvu privilegiju osim kaj je metar naprijed, u ovom slučaju danas je button imao prednost, bez obzira kaj je bio na prljavoj strani.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
Neznam zašto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Pa ima prednost, na trkaćoj liniji je kako ti je lijepo rekao aski. Jedino što tebi vjerojatno nije jasno, da nije uvijek najbolji/najbrži put od A do B - onaj najkraći.
![]() |
#88 |
Premium
|
i ne samo da ima prednost sto je u trkacoj liniji nego ima 3-4 metra prednost stim da brze moze proci prvi zavoj (makar mu je dalji).sjedni u auto otidi se voziti i probaj proci zavoj da ga "sjeces" (izvana prema unutra) pa onda probaj proci isti taj zavoj a da ga ne "sjeces" recimo po unutarnjoj strani pa budes vidio razliku. mislim pa netrebas bas ici sada na cestu imas i kakvu igricu pa probaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Je suis Schumi
|
Ovo ti je BBC-ev kavriđ za ovu sezonu. Ja sam nasao neki dobar stream SkySporta. Utrku sam gledao do 10. kruga, ali sam nakon toga sve pocupao od bijesa, nakon sto sam vidio kakvu su kantu napravili Talijani i nakon sto je starom odjebao mjenjač ![]() ![]() ![]() Komentatori su Brundle koji je bio na BBC-u i jos neki. Ted je i dalje u boksu ![]() EDIT: Nema Eddieja Jordana sa svojim gay kosuljicama ![]()
![]() |
#90 | |
Nikad sit, uvijek žedan
|
Citiraj:
Znam ja to sve, imah to priliku sve isprobat na karting stazi, što skuterom, što kartingom. Bravu to nije jasno, pa njemu objasni ![]() O prolasku kroz zavoje bi se mogle enciklopedije napisat, ja sam to u svom postu pokušao što kraće i jednostavnije napisati. @aski Ma mislio sam općenito neki izvor na netu, jedino što mi je ostalo od prošle godine da se tamo gledalo pa sam to napisao. Al općenito, bilo koji izvor će bit dobar, a da nepričaju na turskom i da nešteka.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|