|
![]() |
#62 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
ako nemas gainwarda uzmi leadteka i ako nema 500w fortona uzmi 480 tagana ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Recimo da je garancija na konfu sa naljepnicom godinu dana - to znači da će ti u roku od godine dana, ako bilo šta crkne (makar i kabel) dat novi dio besplatno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Uglavnom, vidim da si iz Ri pa ako budes imao bilo kakvih problema javi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Sad vidim da napisao da zelis da ti oni sloze... ![]() Tako mi i treba kad ne citam... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
Ja sam držao Windoze na Quantumu od 5 GB dok nisam skužio kako instalirat sata disk. :clap: :clap: Nitko nije rođen sa znanjem. ![]() Kad mi padne na pamet mrtvi piksl koji je uspio spržit pola konfe od 15k kuna, onda ti mogu samo kazat da za početak slaganje konfe prepustiš nekom malo upućenijem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
ČLAN FKTa
|
Ovaj mrtvi piksl ![]() To sa F6 je točno, i treba ti floppy drive i disketa za to ![]() Iako sam prilično siguran da NF4 ne zahtijeva dotičnu proceduru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
|
a zato se i ne pojavljuje valjda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
the luda ribetna
|
ovisno koji su chipovi gore...ako trazis nes da ti radi kak treba ram pc-4000, 512mb, ddr, a-data vitesta, ddr 500 mhz 785 kuna inace kolko se meni cini mislim da je ovaj retile samo sa kutijom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
Nisam 100% u toku, ali koliko sam polovio tvoj zahtjev sadrži točno određene komponente. Vrlo je teško sve to imati na kupu u određenom trenutku, a pošto još uvijek čekaš izgleda mi kao da ne želiš uči u kompromis s nekim komponentama što je tvoje potpuno pravo. Osoba koja s tobom razgovara na telefon dobiva informacije iz nabave. Ja radim u nabavi pa ti iskustveno mogu reči da mi dobijemo otprilike 60%-75% onog što naručimo dok drugo nije raspoloživo. Iz ovog je vidljivo da su jedine mogućnosti : 1. naručiti računalo u dvije odvojene narudžbe kako bi osigurao da ove komponente koje su raspoložive ne nestanu kad druge dođu. 2. pristati na kompromis vezano uz komponente kako bi riješio kupovinu brzo te ti osobe u servisu mogle odmah sklopiti konfiguraciju. 3. čekati na način koji sada čekaš. Mi osobno možemo izaći u susret što se tiče rezervacije raspoloživih komponenata ili nešto u tom smjeru. O raspoloživosti artikala možemo samo dati informacije koje u tom trenutku imamo , ali za njih ne možemo garantirati pa je iste potrebno uzeti s dozom opreznosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
the luda ribetna
|
nacekat ces se ti sinko ![]() ajmo redom: ako nema u linksu ima negdje drugdje(obicno jos par primjeraka od prosle posiljke) a kolko znam kolko su linksovci dobri i ljubazni buju ti pustili jednu komponentu sa strane?jel tak linksovci ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ima puno ljudi iz Rijeke na forumu.Pitaj nekog ako ima vremena i dobre volje. Siguran sam da bi ti neko to složio za neke sitne pare ili cugu.
![]() |
#81 |
the luda ribetna
|
ako te muci...kupi si negdje drugdje u zg-u grafu a ja cu ti ju podic i odfurat u links... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
ma.....rezervirat ću komponente i čekat da dođu.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Zakej uopće to gledaš? Znam da si još mlad i da su ti "oči veće od želudca", al poslušaj savijet i rađe zemi jednu poštenu karticu... Mislim 6800 GT je jako "poštena", al mala vjerojatnost da ćeš za recimo godinu dana naći istu takvu... Ak si tolki freak, uzmi X850 XT (PE) i miran si... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Ima i drugih napajanja sa pci-e konektorom za napajanje koja su kvalitetnija od fortrona.
![]() |
#86 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() edit: evo sutra ću onda nazvat da mi rezerviraju komponente (jer dostava radi do 19:00) Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 13.07.2005. u 19:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
the luda ribetna
|
za sli moras imat iste kartice...dakle revizija itd cak i bios... a to se tice 500w forton je ok izbor! inace nemaju u ve milu http://www.nabava.net/katalog/trazil...ra%9Ei&od=&do= al tu ima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
|
Ej dali su mi iz Linksa prijedlok neku XFX 6800Ultra karticu koja je spojavila na cjeniku.... nadam se da će doći prije Gainwarda....btw. dajte mi neko napajanje osim Fortrona za oko 630kn da bude dovoljno za SLI(dve kartice) ako nebudem dočekal ovo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
the luda ribetna
|
chieftek 460 enhaced 520 450 be quaite ima ih jos al mi ne padaju napamet...jer linksova stranica ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|