|
![]() |
#61 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Nabavio sam je danas za xbox, o mogu rec da sam ocaran igrom, definitivno najbolja igrica sto se tice nogometa, svidjela mi se u svim aspektima igre i da golmani su napokon onakvi kakvi bi trebali bit, a tru pass je sd sasvim neka druga prica naspram 11 Pes nakon fife 2012 nezelim ni probat |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Zanimljiva je nova Fifa. Nije toliko lako izraditi akciju za udarac jer je sad obrana napredovala. Zato igram sa 3 napadača i na possession jer je u suprotnom teško izraditi šansu i dati gol, a o kontri i da ne govorimo. Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 28.09.2011. u 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Na što točno misliš, Release Date Check ili? Nego, jel može kod od vas dobit legendary s svim na manuali i TD-om, ne sjećam se kad sam naišao na nešto ovako teško i u jednoj igri zadnjih par godina. Kad izvučem X sretan sam ko malo djete. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ova nova Fifa mi se nimalo ne sviđa, bolja mi je 11-ica. Ima puno nelogičnih stvari, npr. stalno se igrači zabijaju jedan u drugoga, prekratka su uklizavanja, više ne možeš srušiti igrača ni da oćeš. Cijela igra mi je nekako prespora, valjda su htjeli da igra dobije na realnosti. Još uvijek je prisutno usporavanje, štekanje igre na Ati karticama, pa tako i meni, nisu se potrudili to ispraviti. To mi je prvi dojam, možda budem dok se naviknem imao drugo mišljenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
zasto sam rekao glupost, zato jel na konzolama radi bez ikakvog trzanja i imas advekatne yosticke za nju, dobro svi se oni mogu spojit na pc,al je meni uvijek bilo bolje igrat pes i fifu na konzolama jel su bolje i brze radile |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
1. Da, na konzolama ima štekanja. (ne baš u ovakvim igrama, više u FPS-ima). 2. Ako smanjiš grafiku na bilo kojem današnjem modernom PC-u na razinu i rezoluciju konzole neće štekati 3. Šteka ako ti komp nije dovoljno jak, a ti baš hoćeš igrati u 1920x1200 sa maksimalnim AA i AF forceanim i v-syncom uključenim na nekom li-la kompu! |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
|
ja igram na preko 2 godine staroj konfi (sad je to debelo ispodprosječna konfa) sa svim upaljenim do kraja u 1920x1200 rezi, vsyncom i niti jednom se nije spustilo ispod 60fpsa. igram sa xbox kontrolerom. just for record. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
igra li tko online ? da li ima opet gluposti kao u fifi 11 gdje ti se ljudi ako gube odspoje usred utakmice i onda im igra dodjeli 3:0 pobjedu ? sramotno je sto se taj bug uopce nisu trudili popraviti u fifi 11, tako da razmisljam da se vratim na pes , jer nevolim igrati protiv racunala , zelim odigrati pokoju utakmicu online al nema smisla ako se opet nebudu trudili sprijeciti debile da varaju/exploitaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Premium
|
Citiraj:
totalno sranje sto se to niko nije potrudio napravit kako treba. samo zbog tog ove godine necu ni kupovat fifu origigi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() cim igras malo bolje neminovno je da ce ti se prekinuti barem svaka druga-treca utakmica koju si trebao dobiti, nekada i par njih zaredom... (u fifi 11) i jos te onda igra nagradi porazom... i jos si iskesirao za to, neprocjenjivo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
ma ono meni nije toliko ni do pobjeda poraza, nije mi stvar u tom što cu dobit poraz, nego totalno izgubim volju ikakvu za igrat kad vidim kolko ima ljudskih mizerija. umjesto na da napise gg i sretan izadje van, on radi kurce neke. jadno |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
FIFA zadnje 2-3 godine briše pod sa konkurencijom. Od prosječnih arkadi napravili su igru dostojnu nogometa. Sviđa mi se nova FIFA, iako mi se više svidjela 11-ica, ovo je vrlo dobro. Problema ima, počevši od brzine samih igrača, panjevi od braniča koji su spori kao blato bez problema drže korak sa Suarezom, Villom, Torresom itd. Lopte u prostor su nažalost u večini slučajeva beskorisne - preslabe. Nema defence splitting paseva. Jednostavno su prespore i čini mi se kao da dodajem protivničkom braniču a ne svom napadaču koji utrčava u prostor (a i to baš ne rade sjajno)
![]() |
#86 |
Guest
|
Za ekipu kaj igra fifu više nego pes. Da li postoji mogućnost za patchom ala pes kaj bi dodao ligu prvaka u igru ili? |
![]() |
![]() |
#87 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Stisnem i ja i to poduže i opet doda k'o tetkica. Nego, nakon što sam sinoć ishvalio novi PES na PS3, danas sam skinuo demo FIFA 12 na PS3 i opet ostao paf ![]() Na konzoli je bar za 3 koplja ispred verzije na PCu. Fenomenalno nešto, nemam druge riječi. I PES i FIFA su na PS3-u u najmanju ruku maestralni.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 06.10.2011. u 14:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja stavio na najteže i izgubio sve utakmice do sad sa jedno 8,9-0,uzeo udinese,svaka momčad se savršeno dodaje,svako ispucanje točno završi protivničkom igraču u noge,svaki napad kompa je moguć gol,ko ništa izigra moju obranu,trebo sam uzet cesenu jer bi cilj uprave bio ostanak u lizi,stavit 6 igrača u obranu i igrat na 0-0 sve partije,morat ću tutorijal proć. se može igraču u noge dodat kad sam u napadu uvjek dodaju loptu ispred igrač dovoljno da mi je komp uzme,koji taklinzi postoje u igri ja 2 vidio uklizavanje i onaj s produženom nogom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|