|
![]() |
#61 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
HD space me najviše ulovio...
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
Pa igra je rađena da na prosječnom današnjem PiCeku dela u 60 fpsa. (jedina igra u zadnjih ohohoho godina da je rađena sa time na pameti). Tako da bi trebalo biti veselo. Zbog politike ID-a konzole će biti opet pa će ekipa imati mjesta za nabrijati grafiku ako hoće (na žalost zbog politike Sonya i Microsofta to neće biti moguće na PS3 i xbox konzolama jer im nisu dozvolili). Nadam se da će dozvoliti Carmacku da izda high resolution level "patch" nakon kaj igra izađe. Rekao je da bi htio pružiti mogućnost ekipi sa high end strojevima da namuče svoje piceke do kraja barem na jednom levelu te da pokaže kako bi igra izgledala da su išli sa grafikom>perfomansi pristupom. |
![]() |
![]() |
#66 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Carmack je rekao da rade na tome da Rage bude igriv u 30fps na Sandy Bridge. Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#68 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#70 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Guest
|
@Jelc. Kako dobro likovi izgledaju. Uff. Jedva čekam! A ta informacija je na koji način relevantna? Relevantna je isto kao da sam ja izjavio. "Zgazili su lika dok je prelazio cestu u Ljubljani na zebri. Padat će kiša u Zagrebu" |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
ja se samo bojim kratkog SP i lošeg MP kao u FEAR 3 slučaju. Ali na temelju viđenog , mislim da je razloga za moju brigu sve manje i manje i drago mi je da je tako. Kupujem pod obavezno! Pogotovo , jer me neki MP elemnti tipa "assist kill" podsjećaju na meni jako drage igre COD i Crysys 2 Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 01.10.2011. u 15:55. |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Službeni datum izlaska je i za konzole i za PC isti, a to što je Rage procurio internetom nešto ranije za konzole nema nikakve veze s orijentacijom id Softwarea prema nekoj platformi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
Još k tome kaj Id ima najkvalitetniji pristup toj "problematici" te način na koji su radili igru za sve 3 platforme (pc,ps3,xbox) bi trebao biti primjer svim ostalim u industriji! |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
Ma neće tvorci DOOM a zahebat ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
********************* Prvi i zadnji put. EDIT: Sorry mod. Zadnje izmijenjeno od: HCS. 05.10.2011. u 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
https://www.youtube.com/watch?v=c5oEdfT4OWY + http://img204.imageshack.us/img204/7...1100400001.jpg (tko bi rekao da id nece staviti niti jednu opciju za namjestanje grafike osim rezolucije i AA, cak nema ni v-sync) = sranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
Boli me neka stvar. Imam konzolu i sve opcije koje mogu poželjeti! |
![]() |
![]() |
#80 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#82 |
Guest
|
Ti isto ne znaš kaj je konzola jelda? Ili kaj znači 60 fpsa na prosjećnom stroju naspram 30? Nadam se da su reviewi posebni za PC i za Konzole jer svaki portal koji napiše isti review za jedne i druge je komedija! :P |
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
u hebote...već dugo nisu bili recezenti tolko složni u ocjeni nekog naslova ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Iz Review-a za konzole na gamespotu: Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#86 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
2 današnja reviewa: Za 20+ GB očekujem bar 30 sati igre, a na IGN-u kažu "10-12 hours of main story" ![]() Vjerujem da će biti čisto OK igra. Uzet ću ju na CD Keys Discount-u za 20ak $
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 04.10.2011. u 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Probao i igra je debela portcina. Moze ic na 60fps i bit u vioskoj rezoluciji ali je sva okolina toliko low res. da je to bolno za oci. Sam gameplay ili prvih pol sata sto sam vidio ne obecava nista posebno. Bojim se da nije vrijedno 25gb prostora na HDDu.. i da je sav taj hype bio samo u svrhu zarade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
Sorry momak, ali ovaj dio jednostavno ne stoji i notorna je glupost. Ili su se "zakoni fizike" i hardware promjenili u zadnjih nekoliko mjeseci ![]() Igra za PC je najbalansiranija stvar koja je izašla u zadnjih ohoho godina. Jedini koji se kvalitetom i optimiziranošću mogu približiti su momci iza Unreal enginea koji koriste malo drugačiji pristup, ali svejedno rade dobar posao. Jedino ako si ti očekivao neš što će kuriti GPU ala Crysis. Onda si krivu igru čekao. Odo ja na rođendan, pa onda kad se vratim malo janpi Ragea igrat :P |
![]() |
![]() |
#90 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
http://cdkeysdiscount.com/ http://www.cjs-cdkeys.com/ http://www.ultimatumgamekeys.com/en/...e-steam-cd-key http://www.cdkeyhouse.com/video-game...d-key-rage_355 ... Biraj, sve su provjerene trgovine. Kupovao više puta od svih. Samo što je večina tih keyeva zaključana za rusko tržište (ruski VPN), no u 5 minuta se riješi da ju otključaš na svom Steamu u svojoj regiji - kao i Dead Island i Deus EX. (preko programa fejkaš svoju regiju da Steam misli da si u Rusiji i otključaš igru te staviš na skidanje) Vjerovatno će kroz par dana sve te trgovine dobiti i region free ključeve pa ako ti nije problem i do tad se strpiti. Region free keyevi obično budu 4-5 $ skuplji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|