|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
e da, virtyjev prika.... malo kasnin.... Split Oakshield Cro lvl8 w/m... uglavnon di vidite ili mene ili Mr.Noa tu smo dvojica pa se mozemo udruzit da nas ima sta vise pa da skrehamo bestije.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
act of God
|
Da nisu pederi quitali bili bi zavrsili misiju garant jer sam je ja skoro sam zavrsio. :clap:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Moji dojmovi o igri i nisu tako pozitivni... mislim iskreno, osjećam se lagano prevaren... ja sam od guild warsa očekivao MMORPG sa hrpetinom questova, odličnom ekipom, epic questovima i opremom i djidja-midjama koje dolaze uz MMORPG... Ali nisam se dovoljno informirao i kasno sam shvatio da je GW zapravo ništa drugo nego varijanta na temu Magic:The Gatheringa na kompu pomješana sa Dungeon Siegom. MMORPG u kojem završiš questanje za 100-150 sati? Svaki quest je instance? Pa nemate pojma koliki je gušt sretati ljude u questovima, nepoznate ljude... ko priča o nedostatku vukova je jadan i nije se maknuo iz EF u WoW-u. Za zainteresirane, nabacit ću samo dvije anegdote u sljedećem postu. Drugo, nema 3D teren???? halo?? 21 stoljeće?? Treće, questovanje sa NPC-evima?? Ne želim ljude u partyu dajte mi NPC-a???? Igra ima svoju pozitivnu stranu, a to je ono oko čega se cijela igra i vrti, a to je dueliranje i turniri. I zato je NCsoft u pravu kada kaže da to nije MMORPG nego CORPG... GW nemojte kupiti ako hoćete questati i zajebavati se, tamo su qeustovi samo forme radi. GW kupujute SAMO zbog speicifčnog načina dueliranja odnosno combata, odnosno nemogućnosti korištenja svih skillova u istom. AMEN |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
|
Samo dvije anegdote iz WoW i zašto ne bih mogao igrati igru u kojoj je svaki instance quet (ali kao što sam rekao, questovi su u GW-u samo forme radi). Jučer u Tanarisu tražim locked-boxove za dizanje LP skilla (da dignem na 300 uskoro da mogu otvoriti vrata od Scholo-a ![]() a ja si mislim "u a k.... sad mi je frajer lootao chest...". Vratim se do chesta i vidim frajer tamo stoji i NE loota... lootam ja chest i vidim da je pun... ćopim mana potione i dam mu ih jer je on warlock i kažem "jebote koja si ti legenda, evo ti cijeli chest, tvoj je, zaslužio si ga"... i steknem na taj način novog frenda u igri... još mi kaže da moj nick znači Mali Slap na Danskom ![]() Nije ni čudno vas ekipa ostavlja usred questa u GW.. ja u WoWu questam ili sa ekipom koju znam iz RL ili guilda ili ovakvim legendama (kakvih sam već par sreo) s kojima bih išao i u srce Molten Corea... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
|
Druga anegdota je vezana uz Tyr's Hand u Eastern Plaguelands. Farmamo tamo lovu, iteme i exp i mučimo se ja lvl 58 rogue i ona lvl 54 warlock... jebiga, ako nas troje-četvero elita napadne, to je ko instance... poginemo par puta... dolaze dva undeada, mage i warlock i tauren warrior i pomognu nam prvi put.. pullaju oni dalje, mi njima pomognemo, pullamo mi, oni nama... sve u svemu jebena zajebancija još sa korištenjem emote-a. OK, sad će Paske poluditi jer igram na PvE serveru :P Ode Horda, igramo mi dalje, i zabijemo ih još par, na malo smo healtha i ja vidim dolaze još tri Scarlet warriora s leđa. Mislim si "NE.. jebeni spawn... pa kaj je ovaj Blizz normalan??". Kad ono, Scarleti nas ne napadaju... pređem mišem preko njih, a to je ona ekipa od prije... samo u ljudskom obliku i u Scarlet unifromi, valjda neki prejebeni undercover horde quest... ali feeling je bio neopisiv... feeling olakšanja kad sam vidio da je to samo "prijateljska" Horda ![]() A što se tiče PvE servera... u većini slučajeva smo prijatelji u questanju, ali se makljamo u raidovima ![]() Iskreno mislim da mi se to i više sviđa, jer na PvP serveru bi izgubili previše živaca... ne možeš uvijek svaki i najbanalniji quest rješavati u full grupi, što bi trebao na lvl 50+ područjima PvP servera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Hah gledaj .... ekipa koja igra GW nije probala WoW iz razloga pretplate ... Tako da, iako su zakinuti za onaj pravi massive multi dio - niti ne znaju da su zakinuti. Zato se zabavljaju i misle da je to sve ultra mrak. Neznanje je blaženstvo. Tko smo mi da im velimo kako to ne valja. Ako im je gušt neka ![]() Meni osobno instanciranje kao ideja ne valja. Iako ponekad popizdim na PVP serveru, u globalu je fun skeljit nekoga usput ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | ||
Premium
|
Citiraj:
A upravo to ![]() BTW Vidim da nisam jedini koji se razočarao odnosno nije bio dovoljno informiran... ekipa oglašava da prodaje igru na veliko... zato ljudi pamet u glavu i prije nego kupite informirajte se... da ne bi kupili mačka u vreći... GW je dobra igra, ali pitanje je jeli dobra za vas? Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
act of God
|
Ovo je kao ono usporedjivanje 6800LE i 9800Pro. E pa nabijem vas na znate sto jer WoW kosta 15€ mjesecno. ![]() Ja sam igrao WoW, i meni je Guild Wars dvije milijarde puta bolji. Prvo kada zaigras GW, a buduci svaki dan posjecujem WoW community site te gledam screen shot dana - WoW izgleda kao jebena djecja slikovnica. Doslovno, kao da citas Spiderman strip. Mogao bi sada pisati dvije ure... ali WoW je prelagan. Osim naravno instanca i ako ides na onoga plavog zmaja (malo jaci zmaj kada sam ga ja uslikao sa level 22 likom). U GW imas kooperativne misije, u koje mozes ici sam ali ne da nema sanse - gubljenje vremena jer ce te potaracati za sekundu. A osjecaj kada igras sa jos 5 likova i kada je samo jedan njubi najebali ste je nenadjebiv. Ne dao bog da netko slucajno navuce drugu grupu monstera dok se udara po jednoj. Gotovo. A ovi NPC henchmani nisu uopce losi, AI je fantastican. Cak su nekada bolji od ljudi. ![]() Kao sto je netko vec rekao - definitivno jedna od najboljih investicija koje sam ikada napravio. A 300 kn. Da se razumijemo igrao bih ja i WoW da imam para. ![]() ![]()
![]() |
#70 | |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali ovo što pričaš za WoW... prelagan? I onda pričaš kako u GW pogineš ako imaš njuba u partyu? I pričaš u WoW u instceima? kak dodješ na lvl 60 WoW je SAMO instancei... Molten Core se može igrati 6 dana!!! pazi, 6 dana ti se instance ne resetira... ljudi igraju Molten Core po 6 sati dnevno i mislim da bi ima 6 dana moglo biti dosta. A i puno prije high-level instancea tebi jedanj njub znači smrt. nas je recimo uspio sve ujebati lvl 60 paladin u Maraudonu. Na mom serveru još niko nije zaklao ni Ragnarosa, a kamoli Onyxiu... A GW roleplaying dio prodješ prebrzo... jer GW nije igrao o questanju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Ekspert iz sjene ...
|
Ma GW i WoW su dvije zasebne igre ... Jest da su MMORPG, ali to im je jedino zajedničko ... WoW se može igrati na 2 načina. Jedan je casual - svaki dan do 3 sata. Tako ja igram i OK je, ALI - zakinut sam za sve end game instance. Tako kad uskoro popnem na lvl 60 - nemam dume kaj ću dalje ![]() Drugi je power player - ekipa koja ima vremena i graju po cijeli dan. Znam ih i nisu klinci. Mlađi među njima su aposlventi ![]() ![]() GW pratim samo po forumima, ali bih volio probati .... Živo me interesira ![]() Idejno i u praksi su to 2 različite igre koje su slučajno izašle u približno isto vrijeme ... Osobno čekam DND online. Pravi hard core RPG. Samo se nadam da ću ga uopće moći igrati - zbog vremenskog ograničenja ![]() A kaj se tiće WoW pretplate .... stvar individue. Neki su voljni plačati, neki ne. Kako kome paše ![]() P.S. - OT -Elven - možda vas posjetim kao NELF druid ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
act of God
|
A Elven ti si zavrsio sve kvestove u GW-u pa znas koliko vremena treba? Haha. Evo bas smo ja i kolega gledali mapu i ustanovili da smo rijesili mozda 1/100. A igramo li ga igramo. Ti nesto previse pljujes po GW-u, dok sam ja rekao da bih igrao WoW da imam love, jer igra je fenomenalna tu nema polemike uopce. GW za 300 kn je Grand Prix i Best Buy u jednome.
![]() |
#74 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
act of God
|
Ti ocito nikada nisi igrao GW jer su kvestovi zakon. Ne bih da su kvestovi u WoW-u nesto bolji. Ajde mi molim te donesi ljesnjake, kada doneses ljesnjake ja cu ih malo pogledati pa ih podji onda posadi. Sux. Rijesi ti bonus u misiji ovdje pa se javi. ![]()
![]() |
#77 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
act of God
|
Dodjem doslovno do kraja misije i dobijemo svi po picki. Taman sam mislio ici zadovoljan u krevet sada sam LUD.
![]() |
#80 |
teh masta
Datum registracije: Apr 2005
|
I know the feeling. Baš ono s guildom prelazim neku *ebeno tešku misiju, pređemo bonus i sve i zadnji fajt nas ube ko komarce! Ono, jednostavno pregaze... I kaj sad.. Neda mi se opet 20 minuta teškog fajta igrat! ![]() Al mi se baš zbog toga i sviđa, kaj nemreš bez ekipe preć misiju! The dobra igra! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Premium
|
Citiraj:
KHHM!! gle dečki.. vi ste mene krivo shvatili...ja ne flejmam ni vas ni GW... i ponavljam... odlična je to igra... ali ju vi krivo gledate... pa evo vam sve ovdje... 20 minuta teškog fighta... u WoWu su jučer moji iz guilde bili od 1 ujutro do 7 u UBRS.. napominjem da je ovaj U tu za Upper, dakle postoji i Lower... 6 sati u partyu od 15 ljudi... Ne govorim ja vama da je WoW bolji od GW-a nego drukčiji... to je ko da uspoređuješ X5 i M3... gle oba su odlični auti u oba se možeš ganjati i u oba stanu 4 čovjeka + prljtaga... ali mislim da ste shvatili poantu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
u pokušaju da skrenem temu s već olinjalog GW/WoW prepucavanja: u kojim ste guildovima? s kojim likovima igrate? ja sam učlanjen u engleski FOL (Followers Of Lamarr) i prekjučer smo dobili Guildhall. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
ja igram u Jozinom TBF guildu, The beat fleet LOLOLOL lvl 19 Warrior/necromancer dosao sam u onu jednu pustinju, laki su ovi devoureri, ali kad ti izadje 8 lvl 20 i 21 devourera, razbiju nas ko malu djecu doslovno, svi pocrkamo, jucer sam isao na neki quest jedno 5 puta za redom, imao sam jedno 60% death penalty ali smo ga uspijeli uzimam 1000xp od tipa i kolju me za to vrijeme haha. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Ekspert iz sjene ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
|
da i neke novosti izlaze besplatno: http://www.guildwars.com/gameinfo/lo...wsfurnace.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
act of God
|
Neki su radili cijeli vikend dok su neki igrali cijeli vikend. ![]() Level 19 - mrš!
![]() |
#87 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() nego, znaš kaj me ispizdi - cooperative missions. kada mi škvadra u misiju krene bez resurrection spella/signeta ili dok mi izađe iz igre umjesto da ispali projektil iz katapulta na grupu Charrova koje sam namamio na otvoreno. e - to me ispizdi u sekundi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Faraon
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |