|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Guest
|
fix za onaj bug kad nemos uc u menu http://battlefield.play4free.com/en/...d.php?tid=2582 |
![]() |
![]() |
#66 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Zadnjih tjedan dana je ne igram, a u medjuvremenu mi je dosa novi kod na mail: ELYS-4QAD-CGUA-DSBY (moze se koristiti kod 5 razlicitih ljudi pa "navalite) Inace mozda preskocim ovaj subotnji masakr jer nemam upgrade za letjelice, koje ce vjerojatno cistiti mapu ko "perad dvoriste" ![]()
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
2FEV-QRCT-C8QJ-UQSQ (This multi-use code is valid for 5 individual uses to gain access to the Battlefield Play4Free beta) How to redeem your code: Go to http://battlefield.play4free.com Click on the “Redeem” button and follow the steps given Log in Create your first soldier Head on to the Battlefield ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
5GJV-GPF2-6ZU3-SZDW (This multi-use code is valid for 5 individual uses to gain access to the Battlefield Play4Free beta) How to redeem your code: Go to http://battlefield.play4free.com Click on the “Redeem” button and follow the steps given Log in Create your first soldier Head on to the Battlefield ![]() pardon zbog podizanja teme :P |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ajd da i ja dignem temu... Igra li ovo netko? Pošto za kupnju BF-a 3 ili BC2 nemam namjeru davati pare (kojih nema ![]() Ako ima netko da igra neka me doda - Sweetz1 . Noob sam , krenuo igrati pred 3 dana no polako se učim. Nadam se da se vidimo na bojištu ![]()
![]() |
#74 |
#define yes no;
Datum registracije: Jan 2009
|
A tako i ja gotovo redovno. Imam 2 profila, čisto da bez plaćanja odigram sve 4 klase. Dosta mi je zabavna igra, nije zadnja riječ grafike ( i svakim danom sve manje), ali zato podosta zarazna. Meni tim više što sam redovno pri/na vrhu popisa igrača tokom i na kraju svake partije... Trenutno imam po lika u svakoj klasi lvl 25-30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#76 |
#define yes no;
Datum registracije: Jan 2009
|
Još par riječi o igri.. Koja vam je najbolja mapa, klasa, oprema? Ja rasturam na Dragon Valley-u, mapa puna vozila, dok ih ja sve uništavam i helihoptera, skupi se brdo bodova. Znao sam i po 20k + završit partiju, iako tamo piše 16383 max., ali se vidi po završetku. E da, daily draw mi je dao na liku 180 dana credit boost pa sada samo sa njime igram i skupljam duplo kredita da se kupi kakva dobra puškica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
daj neka mi netko kaze dali se isplati kupit palicu za ovu igru? ja i zena se malo zaigrali dosli smo na 13 lvl. Pa bi sada malo sa helihopterom probali a neznam dali bi islo sa palicom? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|