|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koji? Ima dosta modela. Moj je S1(Slim) i prikazuje samo dok je upaljen. Kupio sam ga jer sam čitao da je jedan od boljih playera i nisam niti malo oduševljen, mislim da će ići u prodaju. Sve to jednostavno zahtjeva previše manualnog rada za kojeg nemam volje. Sve je to nula naspram jednog poštenog media centar pc-a sa xbmc-om recimo. 1. GUI je prejadan 2. Dok dođeš do youtubea, izgubiš volju 3. Nema shoutcast radija 4. Nula automatizma, zašto ne može skupljati covere, info i sve ostalo sam sa neta? 5. Ne radi mi dosta titlova integriranih u mkv 6. Caddy za 3.5" disk nije baš najsretnije napravljen i prenosi puno vibracija 7. Mislim da niti jedan od tih playera nema pošteni browser i podršku za tipkovnicu i miš
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Uređaji su identični, samo taj ima dodatne tunere. Naravno, ovo je samo moje mišljenje, možda je nekome sve to skupa super jer eto, ima super sliku i zvuk... No meni nije. Pogotovo kad ideš kopirati 1080p ripove na njega preko 100mbit veze u vremenu kad je gigabitna mrežna sasvim normalna stvar. Samo neki media playeri imaju GLAN, tipa Dune i sl. sa određenim Sigma chipsetima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|