Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.03.2011., 21:11   #61
Firkraag
Premium

Firkraag's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
ja danas pokreno. nisam igro jedinicu pa sam izaso za 3min jer nisam kužio k****. a vjerujem da se iplati uložit malo vremena, al kad nemam strpljenja :S
ako ulozis malo vremena, kad svladas ovo, svladao si sve novije Total war igre... a mozes igrati i Medieval, slicniji je njemu nego Shogun jedinici
Firkraag je offline   Reply With Quote
Staro 31.03.2011., 23:44   #62
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
nemam bas volju igrat ostale. i na ovaj cu se valjda jedva natjerat. nije mi bas jasan (sad dok nisam ni pogledo) ovaj real time strategy dio... kolko sam ja naucio iz blizzardovih igara strategija se temeljila na macro micro sustavu, a kolko sam skužio ovdje u tom real time dijelu nema ni macra ni micra nema se sta gradit, a jedinice se grozno sporo krecu (okej realno za teren na kojem se nalaze) pa bi moje pitanje bilo na cemu se temelji ta RTS komponenta igre?

thx
Oglas

Oglas
Staro 01.04.2011., 01:05   #63
ezz
Premium
Moj komp

ezz's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
lol nemre bit jednostavnija igra...ovaj dio sa na kampanjskoj mapi je ko civilization, a bitka ko bitka, iskoristi prednosti terena i jedinica, i pobijedi
Staro 01.04.2011., 09:58   #64
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pa, nekom tko dosad nije igrao Total War serijal moze igledat jako zbunjujuce, jer se razlikuje podosta od standardnih strategija. Te malo na poteze, te malo real time, te nekakvi agenti, te gzilijun statistika, te vojska, te trgovanje, te diplomacija, etc etc etc.
Treba vremena da se prokuzi malo u dubinu, a sa Blizzardovim strategijama se uopce ne moze usporedjivati. One su spram ovoga no-brainer.
Staro 01.04.2011., 12:17   #65
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Pa, nekom tko dosad nije igrao Total War serijal moze igledat jako zbunjujuce, jer se razlikuje podosta od standardnih strategija. Te malo na poteze, te malo real time, te nekakvi agenti, te gzilijun statistika, te vojska, te trgovanje, te diplomacija, etc etc etc.
Treba vremena da se prokuzi malo u dubinu, a sa Blizzardovim strategijama se uopce ne moze usporedjivati. One su spram ovoga no-brainer.
wtf?!?! pa opcenito je poznato da je starcraft daleko najzahtjevnija igra zbog cega je i dobila taj status jakog e-sporta...
Staro 01.04.2011., 13:21   #66
Firkraag
Premium

Firkraag's Avatar

Starcraft je puno lakše naučiti igrati, ali teže je razviti skill. Osim toga, igre su potpuno različite, Total War serija je definitivno kompleksnija.
Staro 01.04.2011., 13:46   #67
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Firkraag Pregled postova
Starcraft je puno lakše naučiti igrati, ali teže je razviti skill. Osim toga, igre su potpuno različite, Total War serija je definitivno kompleksnija.
Slazem se da je starcraft lakse nauciti igrati, ali ne i da je teze razviti skill. U obje igre je kljucno to sa kojim svojim jedinicama ces napadati koje protivnicke i gdje sto izgraditi, s time da TW serijal jest po pitanju gradnje kompleksniji, plus ekonomija, plus sve ostale stvari koje sam nabrojao.
A i nije bas da u Shogunu mozes sa bilo cime napasti bilo sto, ako probas dogodit ce ti se da ce tvojih 2000 vojnika biti razguzeno od strane 500 protivnickih, i to kompjuterski vodjenih a kamoli od strane ljudskih igraca.
Cak i taj "borbeni" dio je kompleksnije izveden nego u starcraftu....ali to je samo moja slobodna procjena.
Staro 01.04.2011., 14:17   #68
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Slazem se da je starcraft lakse nauciti igrati, ali ne i da je teze razviti skill. U obje igre je kljucno to sa kojim svojim jedinicama ces napadati koje protivnicke i gdje sto izgraditi, s time da TW serijal jest po pitanju gradnje kompleksniji, plus ekonomija, plus sve ostale stvari koje sam nabrojao.
A i nije bas da u Shogunu mozes sa bilo cime napasti bilo sto, ako probas dogodit ce ti se da ce tvojih 2000 vojnika biti razguzeno od strane 500 protivnickih, i to kompjuterski vodjenih a kamoli od strane ljudskih igraca.
Cak i taj "borbeni" dio je kompleksnije izveden nego u starcraftu....ali to je samo moja slobodna procjena.
jesi ti ikad vidio ijedan screenshot starcrafta? pa bokte u sc-u ljudi imaju po 300 apm jer se igra zasniva na macru i micru?!?!?!

naučit kako se koja jedinica u sc-u zove ne znaci naucit igrat sc, za naucit igrat kao tek prosjecan igrac treba godina i godina i godina.
Staro 01.04.2011., 15:00   #69
Firkraag
Premium

Firkraag's Avatar

Citiraj:
Autor Danko86 Pregled postova
za naucit igrat kao tek prosjecan igrac treba godina i godina i godina.
a dobro sad, nemojmo pretjerivati cak mislim da je teze postati prosjecan TW igrac nego SC, ali sve u rangu natprosjecnog i vrhunskog je teze ostvariti u SC. U Total Waru ipak ne treba tolko apm-a koje je cisto sa tehnicke strane tesko uvjezbati
Staro 01.04.2011., 15:37   #70
Danko86
Premium
Moj komp

Danko86's Avatar

Citiraj:
Autor Firkraag Pregled postova
a dobro sad, nemojmo pretjerivati cak mislim da je teze postati prosjecan TW igrac nego SC, ali sve u rangu natprosjecnog i vrhunskog je teze ostvariti u SC. U Total Waru ipak ne treba tolko apm-a koje je cisto sa tehnicke strane tesko uvjezbati
pa to ti govorim, da je na toj visoj razini potrebno toliko, okej možda manje, al ne manje od 200, da bi mogo stic sve sto se treba stic. dok u sogunu nema te žurbe
Oglas

Oglas
Staro 01.04.2011., 21:04   #71
Gumby
Premium
Moj komp

Gumby's Avatar

Datum registracije: Feb 2003
Ja bih definirao to ovako. U TW nema toliko frenetičnog klikanja mišem koliko u SC2. Ali to su dva potpuno različita koncepta igre i nisu baš za usporedbu. Uostalom TW se kao fura na realnost. U TW imaš postrojbe unaprijed pripremljene za borbu i cilj ih je što bolje razviti i ne dozvoliti protivniku da se razvije. Odnosno držati inicijativu i kažnjavati protivnika za svaki propust koji napravi. I u tom tipu RTSa imaš zbilja feeling da si vojskovođa, dok u SC2 možeš zaraditi jedino artritis zglobova šake
Dobro, šalim se, ali u svakom slučaju meni više leži TW serijal
Gumby je offline   Reply With Quote
Staro 03.04.2011., 11:16   #72
Osta
Premium
Moj komp

Osta's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
jel itko dignuo kakav klan? probao sam onaj avatar mp dio i mogu rec da apsolutno rula
Osta je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2011., 14:36   #73
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
gdje ima za kupit onaj colector edition di dobiš i šahovsku ploću sa figurama japanaca, samuraja itd,
jel ima toga kod nas ako ne di se može jeftino naručit vani?
kasper_sky je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2013., 17:21   #74
Odinarius
All-rounder
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Ima li koji hrvatski klan na Avatar Conquestu? Moj nick je darthodinarius (steam).
Odinarius je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno