|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ako ulozis malo vremena, kad svladas ovo, svladao si sve novije Total war igre... a mozes igrati i Medieval, slicniji je njemu nego Shogun jedinici |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
nemam bas volju igrat ostale. i na ovaj cu se valjda jedva natjerat. nije mi bas jasan (sad dok nisam ni pogledo) ovaj real time strategy dio... kolko sam ja naucio iz blizzardovih igara strategija se temeljila na macro micro sustavu, a kolko sam skužio ovdje u tom real time dijelu nema ni macra ni micra ![]() thx
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa, nekom tko dosad nije igrao Total War serijal moze igledat jako zbunjujuce, jer se razlikuje podosta od standardnih strategija. Te malo na poteze, te malo real time, te nekakvi agenti, te gzilijun statistika, te vojska, te trgovanje, te diplomacija, etc etc etc. Treba vremena da se prokuzi malo u dubinu, a sa Blizzardovim strategijama se uopce ne moze usporedjivati. One su spram ovoga no-brainer.
![]() |
#65 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
|
Starcraft je puno lakše naučiti igrati, ali teže je razviti skill. Osim toga, igre su potpuno različite, Total War serija je definitivno kompleksnija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
A i nije bas da u Shogunu mozes sa bilo cime napasti bilo sto, ako probas dogodit ce ti se da ce tvojih 2000 vojnika biti razguzeno od strane 500 protivnickih, i to kompjuterski vodjenih a kamoli od strane ljudskih igraca. Cak i taj "borbeni" dio je kompleksnije izveden nego u starcraftu....ali to je samo moja slobodna procjena.
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() naučit kako se koja jedinica u sc-u zove ne znaci naucit igrat sc, za naucit igrat kao tek prosjecan igrac treba godina i godina i godina.
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
|
a dobro sad, nemojmo pretjerivati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ja bih definirao to ovako. U TW nema toliko frenetičnog klikanja mišem koliko u SC2. Ali to su dva potpuno različita koncepta igre i nisu baš za usporedbu. Uostalom TW se kao fura na realnost. U TW imaš postrojbe unaprijed pripremljene za borbu i cilj ih je što bolje razviti i ne dozvoliti protivniku da se razvije. Odnosno držati inicijativu i kažnjavati protivnika za svaki propust koji napravi. I u tom tipu RTSa imaš zbilja feeling da si vojskovođa, dok u SC2 možeš zaraditi jedino artritis zglobova šake ![]() Dobro, šalim se, ali u svakom slučaju meni više leži TW serijal
![]() |
#74 |
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
Ima li koji hrvatski klan na Avatar Conquestu? Moj nick je darthodinarius (steam). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|