|
![]() |
#61 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Daj link. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
about 6800LE: kupio-imao-otkljucao-probao-sranje-sporo-smece-koje-se-grije-nije-vrijedno-niti-1200kn prodao-da-ne-zagadjujem-okolis-inace-bi-je-bacio-i-tocka
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
1. rijec - nVidia 2. rijec - marketing 1+2= totalna laz, bullshit, bacanje krafni u oci, nastavite niz...
![]() |
![]() |
#66 | |
Guest
|
Citiraj:
1. Graficka se ne grije puno i ti seres govna. 2. Otkljucao-Sporo te dvije rijeci ne idu skupa. 3. Nije vrijedno ni 1200kn ajde lijeci komplekse na nekom drugom i negdje drugdje, a ne seri ovdje gluposti. 4. Ti si idiot! |
|
![]() |
![]() |
#67 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
pucaju te hormoni (gadan je taj pubertet) pa bi se nekome bahatio? ![]() poklopi se usima, dok te roditelji hrane/oblace nemoj se ovdje javljati, kada budes placao ono sto pojedes i potrosis onda imas pravo glasa, dotada ne bacaj 2000kn koje nisi sam zaradio... to ti je moj savjet
![]() |
![]() |
#68 |
|
Nemoj tako MX, odlična je to kartica...ako ne želiš izdvajati $$$ za zasebnu pecaru ![]() ![]() Isto tako je i odlična za romantične večere pošto uz odlične grill sposobnosti kartica ugodno priguši svijetla po cijelom kvartu čim pokrene 3D aplikaciju ,preporučam 3D mark05, naročito nature test jer ne moraš voditi djevojku na Jarun/Maksimir/Plitvice/Balaton etc... to jezerce jednostavno obara komade s nogu ![]()
![]() |
#69 | |
Guest
|
Citiraj:
1900 kn za ovu grafulju -> moj sig, pa mi mozes pusit qrac za pare koje nisam sam zaradio! |
|
![]() |
![]() |
#70 |
|
Jel mogu ja bit moderator ovjde ![]() ![]() edit: 20kn na MasterX-a ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#73 | |
do you speak it?
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#75 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
u,još malo pa ćemo ić kupit setove noževa i nabacivat se s njima. nema razloga da se dolazi do ovog bullshita,inače sve ovo je Madness... ako se nekom posrećilo sa cijevima i clockom mislim da nema razloga da mu se to veselje oduzima,bio u pubertetu ili ne ![]() ovo oko grijanja- pa ni nekih 65+C nije baš puno za karticu koja može workat i prek 100C- da onda se tu zagrijava cijela kutija i tako dalje i tako dalje...al opet Mad Duke gore ima zalmana i sve ok, ja imam stock i nemre doc ni do 60C...jebiga mora se nekom i jako grijat, ![]() ovo oko love- MasterX, čuješ ja sam za svoje zvučnike 8 dana kopao i krampao na sljemenu po najjačem suncu bez da sam odlazio doma; za karticu sam 8mjeseci šljako;svaki petak poslje skole,a i puno puta i svaki dan- sam davao instrukcije jednoj curi iz matematike i iz fizike i kemije tu i tam, i poslje toga zadnjim busom doma-nije mi bilo sve jedno,gladan, umoran... moja sestra(mlađa od mene) je prije prodavala nakit pa mi je i ona htjela malo pomoć i dala je neke novčeke za karticu da joj Simsi 2 ljepo glatko rade(to je prava sestra-brao sam grožđa i kojekakva druga voća i složio joj njen vlastiti komp jer je zavrijedila),normalno tu je i prodaja komponenti(kupiš jeftinije prodaš skuplje),ovo ljeto sam radio i praksu, a tu i tam za 100kn treba ispraznit kamijon u hladnjači itd za komp sam inače cijelu godinu šparao,prodao stari komp,neki novci za krizmu,sestra me doma šiša jer nedam novce pederima frizerima,a uostalom mrzim frizere,nisam više ni sa curom bio jer sam htio ušparat na onim bonovima i tak da sam osto sam, nemojte sad mislit to je teški štreber on je cijeli dan za kompom nezna niš drugo osim igrat, nikad nije imo curu i slične gluposti, jer se to može reć nekom papku koji nosi pepeljarke i plače kad mu veliš da je u krivu il kad dobije 4, a ne meni.I nemojte mislit da nisam niš nučil is toga-malo sam pretjero kad sam tolko zanemario sve oko sebe al se to više ne ponavlja, tako da mislim da ste tu u pravu, treba otić van propit se, zabavit, razbit nekaj...a ne sam blejit u ekran i igrat dan i noć-i ja takve ljude smatram bedacima, al kaj ću im ja,nek ih doma starci mijenjaju. uglavnom htio sam reć da mi je žao ak neko misli da sam uzeo hrpu love starcima da bi si kupio grafičku il neki drugi komad,jer to u mom slučaju nije istina, pošteno sam zašljako svoje stvari. tak da MasterX nemoj se ljutit,al nemoj sve 17godišnjake svrstavat u grupu(pubertet,nezrelost,dijete,ljenčina,živi na starcima...)jer evo ima nekih koji nespadaju tam... hehe,jesam se raspiso,al ajd nikad nisam volio da se ima iskrivljeno mišljenje o meni,jer ipak sam dobro odgojen,pa se ispričavam ako sam nekog ovim tekstićem uvrijedio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Banned
|
Ja brijem da je tu nVidia najsretnija od svih. 1000 kn razlike između 6800le i 6800GT nije tako velika kad uzmemo u obzir da nVidia ne prodaje ram nego samo jezgre( a i ogromne marže na HW u Hrvatskoj-newegg 6800GT,PCI-E-400$), pa ako GT ima 256MBGDDR3, a le 128 vanilla memorije dolazimo do zaključka da nVidia praktički ne gubi puno na 6800le(u odnosu na 6800GT). A baš sam misllio da ste svi s****** nVidiu i ona vama prodaje vrhunske kartice s gubitkom. ![]() @JVC-ja mislim da je ljudski da su svi zavidni onima koji imamu love, pa zato mi toliko pljujemo po 6800le. ![]() I jel cura naučila matematiku, fiziku i kemiju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Znaš, ja mislim da bi se ljudi trebali ponašati u skladu sa svojim finanancijama, ako nemaš, onda nema cuge ili bar nema cuge u bircu, nemreš si baš ni priuštit puno zajebancije s curama itd. kužiš onda šljakaj pa si kupi što hoćeš, a ne bit depresivan i jadan govorit ja nemam a sve kaj imaš popit i potrošit na bullšite. osobno znam neke dečke koji imaju više od mene a seru da nikad nemaju-a znaš zašto nikad ništ nemaju-jer su glupi-sve novce potrošit na igrice i na mobitele(pod najglupljom izlikom-citiram:frend-Sruk, znaš da je mobitel simbol društvenog statusa;Ja-blijedo gledam;frend-pa ću onda ja tako lakše nać curu;Ja-Škreb ti si budala, zaleti s glavom u onaj tamo zid.);ili kraj 6800LE(tad je bila oko 1700kn)-kupit R9600XT sa 256 i kućište sve skupa 2000kn-znaš zašto-jer je htio imaz kućište ljepše od mog, a karticu je reko da je 6800serija sramota za nVidiu, da su mu to rekli pametni ljudi sa instiuta RB. a kako je završilo-ja sam skupio za 2mjeseca za 6800GT i sad i ovo kućiše a kaj on ima-a samo zbog gluposti,he, i jer je frustrirani,nikad zadovoljni štreber,a svi znamo da takvi neznaju ništa o životu... i još ovo moram reć--kod kupnje linije,ja kupim liniju i sad i on hoće liniju i opće me ne pita kaj je dobro,nego baš hoće jače od mog JVC-a(tada nije bilo baš takvih stvari za kupit)i sad je tu njegova pamet-ide i kupi Samsunga koji krči na 28, Subovi imaju zvuk Kickera, seru za Watažu,ruži equalizeri....itd itd ali,je,istina-takvi smo mi ljudi-ljubomorni ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
Citiraj:
I jel možemo dobiti te linkove? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() @ MasterX Ja sam malo pratio kako se kreću cijene po dućanima, i ubo sam Leicu za 1500 kn u oglasniku prije par mjeseci.Otključo, i kartica razara. Sad ja tebe pitam, jel sam mogao dobiti _približno_ slične performanse za ovu cijenu, onda kad je 9800 pro bila oko 2000 kn. Znači, ja sam odlično prošo, ti si se zajebo, dobio si škart primjerak, koj je radio na 1,4 V da može uopće pratiti normalne taktove.(ovo sam bezveze naveo). I mene boli kurac. Ja igram sve igrice u 1280*1024 (LCD), 4xAA i 16 AF, i sve igrice LETE. To što ti tvrdiš o LEici, zaboli me. A i isto Mad Duka, a i pol ekipe koja je dobila normalne LEice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Banned
|
Citiraj:
b) govorimo o sadašnjosti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
do you speak it?
|
ova rasprava stvarno nema smisla zao mi je sto sam se uopce ukljucivao, samo vi svi redom pokupujte 6800LE kartice su "odlicne", doduse njihova namjena je vise za neku pecenjaru, ali moze se koristiti i za 3d
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Sorry, nisam dugo gledao forum: Dakle evo linkova tj. za pocetak link na moju 6800LE posto ne mogu imati istovremeno published dva testa. http://service.futuremark.com/compare?3dm05=631549 Kada se uvjerite u rezultat trenutne 6800LE koja je u mom kompu, aktivirati cu rezultat 6600GT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Nego daj reci dojmove u igrama. Jer možda si primijetio da ima dosta ljudi koji preziru 3DMark. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
Posto imam 19" LCD kojemu je nativna reza 1280x1024 igre igram u toj rezi, sve sto sam dosada igrao na max. detail radilo je odlicno, iznenadilo me kako se kartica ponasa kad se ukljuci FSAA igram NFSU2 sa svime na max. te 4x FSAA u 1280x1024 i igra leti.Takodjer Far Cry na max. te 4x FSAA u 1280x1024 odlicno radi.Moje je misljenje da je za vecinu ljudi bolje da uzmu 6600GT, ja sam uzeo LE jer sam je dobio po puno nizoj cijeni nego sto je u ducanima.Takoder moje je misljenje da ako se nece koristiti FSAA da je 6600GT pila od kartice te da ce sve igre vrtiti bez ikakvih probl, iako moram napomenuti da(mozda je subjektivno) mi se cini da sa 6800LE sve nekako fluidnije radi.Mislim da je 6600GT best buy, i preporucujem je svima koji me pitaju za savjet, iskljucivo zato jer ljudima se neda prckati po rivatuneru i sl. i postanu skepticni kad im pocnes pricati o nekakvom otkljucavanju i sl.Obje su kartice super, ja sam imao 6600GT mjesec dana u stroju i kartica me odusevila(Leadtekica je bila bolji clocker ali je Gainwardica imala bolji signal sto se tv-outa tice).Na kraju sam se odlucio na 6800LE od Gainwarda i vrlo sam zadovoljan, tiha je, moguce je mjenjati brzinu vrtnje venta, odlican tv-out, nazalost nema i tv-in.Upravo zato sto se s 6600GT od Gainwarda za oko 1600kn dobije jos i tv-in, mislim da je bolji izbor(posto ja imam tvtuner sa video ulazom ipak sam se odlucio za 6800LE).Nadam se da nisam naporan, eto dajem samo svoje vidjenje kartica na cijem sam testiranju izgubio podosta vremena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Banned
|
Citiraj:
OT koji monitor imaš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
|
Nisam gledao testove u NFSU , naime prije sam imao 9700Pro i NFSU je radio ok, medutim sa 4xFSAA ako se dobro sjecam nije bas radilo glatko. Sto se monitora tice imam SAMSUNG 913N , monitor je odlican, pogotovo kad se uzme u obzir njegova cijena. Imao sam prije njega 710V koji je imao veci kut gledanja ali 25ms odziv sto je rezultiralo velikim ghostingom u igrama.Zatim sam imao 710N koji je monitor bez ikakve zamjerke, ali kada sam vidio da je 913N skuplji 300kn , odziv je 8ms(u odnosu na 12ms kod 710N gotovo da nema razlike) te 2" vise, odluka je pala, testirao sam ga, nema mrtivh pixela i uzeo ga.Monitorcina i pol.Ima boljih od Sony-a te ima modela sa DVI-em, ali cijena im je puno veca, a ovaj monitor je meni sasvim dovoljan.Slika je kristalno cista, 19", boje su odlicne, jednostavno monitor koji za cijenu nudi jako jako puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
|
super monitor za 3100 kn. jel znaš jel ima isti takav ali s DVI-em. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |