|
![]() |
#61 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je kad sam imao sheban komp. ![]()
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Daj ne trabunjaj gluposti ... igra je vrhunska, sve ali baš sve je na mjestu i kako doliči jednom fear-u. Štoviše, odigrao sam 2 sata i najbolji dio iz franšize mi je ovaj. Jedinicu sam prekasno odigrao dok je već bila grafički inferiorna pa mi nije najbolje sjela, dvojka mi bila super, a ova trojka još bolja. I kako te nije sram ono sranje Duke Nukema s ovime uspoređivati ... sramota. Ovo je perfekcija pucaljke, svaki pucanj je tvrdi i ima se osječaj oružja ... ono govno od Đuke nema ništa da se mjeri s današnjim FPS-evima. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jel jednako scary kao prva dva dijela? Dvoumim se dal da ju igram ili ne, kad se sjetim kolko puta sam srčani udar znala doživjet kod prva dva nastavka. 0.o
![]() |
#64 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
dečki ovo je dobro, akcije na pretek i sve je po meni napravljeno zadovoljavajuće, u moru smeća isplivala ljepotica ![]() moja konfa vrti sve very high 4xaa na40ak fpsa i ide fino btw. zadugo nisam skočio sa stolca i zahvaljujem bogu da niam imao sok na stolu inače bi ga bilo po svukud, toliko o atmosferi ![]()
![]() |
#66 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
ALT+ENTER Je,nisam bio siguran jel ALT ili CTRL ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tomek32. 23.06.2011. u 11:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Alt+Enter je za fullscreen ![]() Odigrao jedno 45min i na prvo pogled izgleda ok no ipak nema te satisfakcije koju mi je pružala atmosfera jedinice. Igrao sam je s Radeonkom 9200, reza 800x600, low detalji no uživao sam u njoj od prve pa do zadnje sekunde. Ni dvojka mi nije uspjela pružiti takvo zadovoljstvo iako je i ona bila dobra igra, jednostavno ta atmosfera iz prvog nastavka mi je bila predobra (i najstrašnija). A i onaj FEAR Combat sam igrao dosta dugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Meni je i dalje to jedan cak i za konzole los FPS, a kamoli PC. A kad ga se usporedi sa stilom prvog i drugog dijela ostaje u prasini totalno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
moram pohvalit i AI, odličan je, konačno FPS koji ću prelaziti s guštom ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
igra je cist OK... u nedostatku bojih pucacina mogo bi rec i da je vrhunska ![]() da li je bolja od fear1 ... nije! da li je bolja od fear2 ... je! normalno, ovo je moje osobno misljenje... original fear je bio savrsen mix akcije i horora, dok mi je fear2 previse vuko samo na akciju... igra nije losa al mi nije sjela ko original... ovaj f3ar mi dosta vuce na dvojku (nisam ga jos cjelog preso)... al, kak sam vec napiso, u nedostatku neceg boljeg bas gustam ![]() istina... akcija je nabrijana do jaja, a i dizajn levela je bolestan ![]() paklen mi je onaj assault rifle sto ima 3 round burst... kako glave frcaju =) Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 23.06.2011. u 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Ok, nema ovo veze Fearom, što je u neku ruku i logično, nakon 5 raznih izdanja, već je lagano potrošen, morali su nešto novo (pokušat) izmislit. Ali Fear 3 mi ne funkcionira niti kao običan šuter. Cover sistem je blesav, ne "pokriva" uvijek i kao takav nepotreban. Obični duck i lean su ovdje čisto dovoljni. Fali quick save jer su chekpointovi bezveze postavljeni. Jednom me usnimio direkt ispred frajera koji praši po meni. Pa se ti izvuci nakon reloada... Oni "razgovori" neprijateljskih elemenata su potpuno neovisni o prisustvu istih. Počistim područje, nigdje žive duše, ali neki duh 2 metra od mene još uvijek traži pojačanja. A ja ko idiot nekoliko minuta tražim di je mrcina. Fak. Maknem se "prek ceste" i eto njih 5 -6 od nikud izniklih, tam di sam prije bio. A živce sam izgubio ispred helikoptera. Yebalo ih beskonačno respawnanje, da ih yebalo. Neću se tak igrat. I kakvi su im ono achivementsi? Mislim, to funkcionira kod Đuke, ali u igri koja bi htjela bit nekakav atmosferični šuter je totalno promašeno. Pa onda mjuza koju puste kod "napetih" fajtova, također svira neovisno od stanja na terenu. Iako nebitno, ali niti grafički igra ne izgleda ništa posebno.
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
e, ovo se traži... prvi dio je imao uber oružja i jedan od najbolje rješenih AI-a ikad + odličnu atmosferu i izvrstan grigg-ov soundtrack. problem je bio (imho) tek u jednoličnom level designu. drugi dio ima puno raznovrsniji level design i (normalno) bolju grafiku, al u svemu ostalom bio je inferioran originalu, posebno mutav AI je pretvorio igru u vulgaris pucačinu namjesto borbe za opstanak... a za treći dio ćemo vidit, zasad ih je ovde na forumu više pro nego contra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
woot!!!
|
Ne znam dal je to samo do mene, ali cini mi se da F.3.A.R. uopce nema neku dozu straha... Znam da je jedinica imala jako dobar razraden sustav strasenja, dok to s nastavcima polako opada. Po meni je to jedan veliki minus, jer je to sama bit FEARa. Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: veve. 24.06.2011. u 00:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Edit: nauči se koristiti SPOILER-om. ![]() Igra je super
![]() ![]() Edit: nauči se koristiti SPOILER-om. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 25.06.2011. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Edit: nauči se koristiti SPOILER-om. ![]() Edit: nauči se koristiti SPOILER-om. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 25.06.2011. u 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
Evo i ja sam probao i sviđa mi se. Od nekolicine igara koje sam probao u zadnje vrijeme mislim da ću u ovoj čak i preći SP. Inače do sad nisam igrao niti jedan FEAR pa nisam upoznat sa cijelom pričom.
![]() |
#89 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Neznam mene je iznenadila igra da na najteze uopce nije tesko za igrati, ko neka druga igra na medium pogotovo kad imas bullet mode ili kako se vec u FEAR-u zove. Igra je dobro optimizirana grafika je tako tako solidna, jedino sto mi je malo odmakla od serijala nekako mi nije osjecaj da igram FEAR. Pogotovo ova misija u favelama, ko da igram call of duty.
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Instaliram lijepo uđem u main menu namjestim sve pa u igru. Prebrutalno krvavi intro me lagano nabrije krenem kad vidim nešto mi texture na very high loše izgledaju heeh reko nema veze to je fear idemo igrat. Odjednom nema leana.... heh kaže pritisni q za cover. Pa je li ovo highway to hell ili fear sada. I to cover na kojemu ćesto uopće nisi pokriven kao što je netko spomenuo. Sjene u igri su puno lošije nego što su bile, zvuk je lošiji nego što je bio igrivost je zasad lošija nego što je bila..... Ne znam vidjet ćemo kasnije ali ST-M izgleda u potpunosti u pravu..... Another game in the drain ![]() Ali bar se ne pravi 13 godina ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|