|
![]() |
#61 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
pa sta je to meni 55 lvl ?? ja to u par dana nabijem LOL .. ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
u pocetku ce biti samo za lvl 60, poslije ce napraviti i posebne battlegroundse za nize lvle
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
#64 |
Registered User
|
dok oni naprave battleground za nize lvl ja cu vec biti 60 lvl ... jer mislim igrati 10h na dan .. nemam vise zivota za mene SAMO VL.. i curu cu odjebati ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Registered User
|
... kao sto vec vjerojatno znate najzatrpaniji serveri su Illidan (FR), Eredar (DE), Ravencrest (EN) ... |
![]() |
![]() |
#67 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Objavljujem da je operacija " prvi pijetao " uspjesno izvrsena. Buduci da je u grad Dubrovnik stiglo samo 7 primjeraka WOWa izvrsio sam opsadu u 8.00 Algoritma. Kad je gospodin dosao u 8.45 da otvori ducan nije imao drugog izbora nego da se preda. :clap: idem igrati zbogom ![]()
#68 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja bi malo volio čuti komentare o samoj grafici u igri. Jesam si ja to malo previsoke kriterije postavio čekajući The Famous-Super-Dooper-Citoplazmički-Pobuđenu-Game-Of-The-Year ili ste i vi malo razočarani? Gledajući uvodnu animaciju, koja je btw jedna od najboljih koju sam vidio, i nakon toga buđenje u ne baš tako krasnom svijetu - moram priznati da sam bio poprilično razočaran... Možda i ne bi bio da ju nisu uspoređivali po ljepoti sa Diablom2. Sorry, ali meni Diablo2 3 puta bolje izgleda! Ili sam ja izgubio smisao za ljepotu? |
![]() |
![]() |
#69 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Mislim da si ti malo fulao poantu - WoW nije Doom III ili tako nesto i njezina grafika nije zamisljena kao nocna mora za hardver vec da bude svrsishodna. Neovisno o tome meni svijet izgleda odlicno - drvece, kucice i sve to je bas u stilu.
#70 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Nije ovo eye candy igra ala spomenuti Doom 3 bez trune igrivosti. Išlo se na poznati Warcraft look and feel - IMHO vrlo su dobro u tome uspijeli. Jedino su mogli Ogrimmar malko logičnije srediti, ali dobro sad .... Grafika mi je 5+ --- ne zato jerbo je ibre, već zato jerbo savršeno nadopunjava cijeli Warcraft look and feel svijeta ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Meni je grafika po mjeri, stovise vise mi se svida odDoom 3 volim ovaj cartoony stil, svijet izgleda predivno... Al naravno vec su se pocela dogadati sranja, nebi mi bili hrvati da nisu, al ovak brzo fakat nisam ocekivo ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Lich
|
ok, posto se i nas server polako popunjuje i postaje high populated promijena plana: ljudi, ne idite na Agamaggan, nevalja ,fuj , sve puno bahatih Spajnolaca i laga koji ide u milijune ![]() ![]() ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
#73 |
Ekspert iz sjene ...
|
Hehehe - jućer igrao od 10:00 ujutro, pa sa stankom za ručak i nešto malo goste do 22:00. ( slobodan dan na poslu ![]() U međuvremenu sve super do 19:00 - eh ONDA kad se pola EU sruši na servere - može biti malko problema ![]() Ipak ... vjerujem da će za mjesec/dva podebljat HW - isto kao i na US i stvar je riješena. Do onda čemo se svi patiti ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
meni igrica zna stekat, i nakon noekog vremena proradi i onda dosta dugo radi(samo stoji, ne salju se podaci) no najbolje od svega da sam naviko... najbolja igra koju sam igro, tu negdje sa Falloutom i Diablom no to je to. Ovo se cekalo, bar u mojim ocima...past cu jedan ispit na faksu, no ne dira me previshe...ima se vremena za faks.
#75 |
PC Ekspert
|
ja si shpilam paladina pa imam pitanje za ove koji su igrali u US kao ludi i cijeli rad - jel ima neki build koji se pokazao kao najbolji.... ja se nemrem odlucit na kaj ici, na 1h+shiled ili na 2h...
#76 |
Ekspert iz sjene ...
|
Obzirom da igram Horde i Pally su mi laganini ghay - nemam odgovora na to pitanje konkretno. S gledišta jednog Shamana - pally može nositi mail armour, a nakon 40 ( ako se ne varam ) JEBENI PLATE ![]() Što ga dakako svrstava uz bok warrioru. Dodaš još k tome shield koji se na višim lvl-ima ne može purgeat + healing - dobije se đubre od tanka. Tu su dakako i aure koje dodatno nabijaju armour .... Iako shield daje obićno pola AP - a , Pally ima vrlo loš DPS. Tako da, obzirom da mu ne fali AP-a --- 2h je imho bolji izbor zbog DPS-a. Oh yeah - Pally is ghay ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
PC Ekspert
|
ah, ne znas ti tko je ghay a tko ne...
#79 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]() |
#80 |
Premium
|
Uff Horda...mrzim ih (trenutno) E da, jel igra ko na Al Akiru?
#82 |
Premium
|
Sto hrvatska ekipa ili?
#84 |
Warcraft III TFT
|
Hehe... dobio i ja WoW, sad samo da projdu ispitni rokovi ![]()
#86 |
Premium
|
A sta da komentiram...kako je dobro?? Kako mi socijalni zivot pati, zbog te igrice...hehehe Ma igrica je tip top...
#87 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
i ja sam na warsongu. sa paladinom trenutno lvl 15, sreo sam neke hrvate tu i tamo ali s njima ne suradujem nisu mi bas bistri momci. najbolje se slazem sa svedanima i rumunjima s njima mi je ok igrat. upravo sam na westlandu peglaju s questovima do boga. ubij 15 ovih ubij 15 onih ubij 20 ovih... jeba ih ajde odnesi pismo tamo na istok jedno 30km pa onda odnesi kolac za zapad jedno 20km..., inace igra je dobra samo s paladinom sve se svodi na ako je on lvl 15 morat ces se healat, ako je 14 mozda se izvuces ako je 16 crknut ces sigurno tko god da bio. ja samo trcim okolo i gledam koji su lvl i prema tome ih koljem nema tu puno pameti.
#88 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
dalje ima ko kakvih problema sa WoW mene ponekada izbaci van da mi je teren ili sound.mpq u greski a znam da nije do kompa,jer kompa sam tek slozio u subotu
![]() |
#89 |
Premium
|
ja sam imo nekih problema ali nije bilo do WoWa. Ja igram Alliance no radje bi sad igro Hordu jer dosta ljudi od Alliancea su papci.(bar na ovom serveru)
#90 |
PC Ekspert
|
Sa igrom nikakvih problema, nije mi se srusila niti jednom... Inace igram Paladina i nisam primjetio da je to tak tesko, bitno je samo kako igras i koji su talente uzims.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|