|
![]() |
#61 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Dok sam još bio na T-Comu, imao sam slične probleme kao i vi. Riješenje je bilo zamjena routera, stara Kasda je zamjenjena (rabljenim!) SX763.
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
meni je isto preko vikenda stalno pucala. Zvao (opet) prijavili kvar. Zove me jutros lik, doći ću sutra i donijeti ti novi modem (ne spominjući nikakav ugovor). Sreća, postoji ovaj forum i ja malo po malo (pravim se blesav) dođem opet do informacije da se ipak potpisuje ugovor ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Meni se to pucanje veze događa svako 2, 3 mjeseca i traje par dana. Prijavim, bla bla ista priča..stari modem bla, bla.... i onda sutradan modem čudesno proradi . Pratim u statusu rutera: brzina dsl veze krene padati i onda nestane skroz. Onda se opet pojavi, sporije i krene rasti do maksimuma, pa se gubi itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
znam da oživljavam malo staru temu, ali imam isti problem stalno mi puca veza. Sad zvao sam t-com i rekli su da će poslati tehničare da to riješe i sad me zanima dali će si oni naplatiti taj izlazak na teren? Pitao sam dečka i rekao je da neče, a nekako sumnjam. Dali su vama koji ste imali problem i kojima su tehničari dolazili kući morali išta platiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ja sam na iskonu al na tekomovoj infrastrukturi, znači iskon hr.duo. meni isto se to dešava. radi savršeno po 2-3 mjeseca pa onda pucanje veze. 2 put sam zvao tehničku podršku i odma nakon toga ne da je veza stabilnija nego po 2 tjedna bez IJEDNOG diskonekta. slučajnost? jel zna netko da li je moguće da stave npr. nečiju liniju kao prioritet na centrali i tako smanje pucanje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
koji router imaš, meni je pucalo 2-3 puta dnevno, zvao ih jedno 6 puta u mjesec ipo dana, 3 puta došli neki majstori i tek je treći došao sa novim routerom, od tada pukne veza jednom mjesečno
![]() |
#69 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
Ali to je samo prosjek baš čitam ispis spajanja i ponekad se dogodi da mi svake 3 minute pukne veza i onda opet radi dobro 5-6 sati. Ali ne resetira se cjeli nego mi se samo ugasi lampica internet. Zadnje izmijenjeno od: kuky90. 09.03.2011. u 10:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Ja sam oduševljeno vezom ove godine ![]() ![]() Ruter su promijenili i sada se sam spaja nakon pucanja (stari nije). Očito je da je parica sje*ana jer pukne veza, pa blinka, pa odustane, pa opet blinka i treba mu par minuta da uvati stabilni signal i tek se onda spoji. Šta još radit, ima li tko kakav savjet? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|