|
![]() |
#61 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Sve radi savršeno po zadnjim uputama jedino molim pomoć oko pronalaska karti i postupka ubacivanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Karte ćeš naći na gpsunderground forumu, a ubacivanje je klasično copy/paste u folder Maps. Ne zaboravi izbrisati stariju mapu za isto područje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#64 |
Registered User
|
***************** Zadnje izmijenjeno od: tor. 27.11.2009. u 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Ajd vanja ne kenjaj. ![]() @Renci: U vezi ovih iGO8 i Amigo, jesu to povezani programi? znaci kad radim u jednom ,unosim rute i svaša jel se to odma ocituje i na drugom? još sam neodlučan koji cu koristit Jel ovdje naj naj naj novija karta HR ? http://turtrek.googlepages.com/countries2008:voorigo8 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: tor. 27.11.2009. u 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
|
Citiraj:
Nemam vise gdje probati tak da ti nemogu sa sigurnoscu tvrditi. Je, to je zadnja, a ta ti je i u mod ovaj sto je uploadan stavljena pa ju nemas potrebe skidati ponovo.
Zadnje izmijenjeno od: Renci. 27.11.2009. u 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
koliko sam ja skuzio u direktorij igo staviš mape, poi, petrol, buildings, i to sve koristi amigo
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | ||||
lurker
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Stvar je samo u jednom retku sys.txt file-a unutar Amigo foldera: Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Obojica se smirite ili idete na prislilno hlađenje. Uvijek, ali baš uvijek kada se nešto preuzima sa drugih foruma portala i sl. MORA se staviti "preuzeto sa" ili direktni link tamo. No to ne znači da onoga koji to napravi treba vrijeđati i prozivati. Postoji gumb prijavi post moderatoru, postoji kulturno skretanje pozornosti da je to preuzeto s neke druge stranice ili neka druga normalna metoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ljudi upomoć ! Prije svega da pohvalim ovo zadnje od Caffetina. Ono prije integrirano s iGO 8.0 mi je izgledalo loše prema MioMap, al ovo s iGO8.3 je već super. Radi odlično, osim buildings. Zgrade mi se ne prikazuju ![]() Ima već file Croatia ugrađen po buildings ali meni ih ne prikazuje. Kako je ostalima? Nešto krivo radim ili nešto negdje treba uključiti a ja ne znam što... pomagajte |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moraš prebaciti u 3D mode da bi vidio zgrade. Potraži npr. Mimaru ili HNK u Zagrebu i kad bi pokaže kartu, prebaci u 3D mode i malo zuji okolo pa ćeš vidjeti i zgrade. Baš sam jučer tako čačkao oko Cibonine dvorane (službeni naziv je SD Dražen Petrović) i lijepo se vidi ostakljeni toranj.
![]() |
#74 |
Premium
|
Danas sam stavio Miopocket 3.0 (release 55) i sve super i uredno radi sto se tice aplikacija, igara, itd..., medjutim,ne mogu nikako natjerati da mi radi shortcut za miomap. iGO radi normalno. Zapravo,nije toliko do short., nego uopce mi nece pokrenuti miomap iz miopocketa. Kad ga pokrenem rucno iz Win-a prije nego sto se ucita miopocket,normalno ju vrti. Ako netko zna u cemu bi bio problem ili je vec eksperimentirao stim nek javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
lurker
|
Citiraj:
Dosad sam čekao da netko potvrdi da mu bilo kakav shell radi na m300, jer neki su prošli tjedan završavali s blokiranim uređajem, a mene zanima da li je bilo ikakvih problema kod tebe ili će mi readme za miopocket bit dovoljan da ga postavim... neznam još kako izgleda, skida mi se trenutno... Hvala! Pronjuškaj malo gpsunderground i gpspassion forume, vjerujem da ćeš nešto naći. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
|
E ovako, rijesio sam problem, jednostavno sam ponovno instalirao mio pocket. Radi sve kako treba i dosta brzo. Vrti i divx ![]() EDIT: Readme iz miopocketa je dovoljan. Ne kuzim kako su ga uspjeli zabrickati. Samo koristi ovu metodu,nemas gdje fulati: 4B) Option #2: Copy directly to flash drive i) Copy the MioAutoRun and Media folders to the root (top level) of your Flash Disk (so that it looks like \MioAutoRun). If your device is a Mio and you can't access it over USB, you may need to download the MioTransfer utility from Mio's website (but be advised that getting MioPocket onto your device via MioTransfer is a hassle and you're highly advised to use Option #1 above, instead). You do not need the MioAutoRun.* files (those are only for SD installation). ... itd! |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Registered User
|
mio moov300 (t-com)
ja sam napravio kako si napisao i pojavila mi se poruka "program application database cannot be found "i vise mi ga komp ne prepoznaje tako da ne mogu vise nista sa navigacijom. totalno je zamrznuta jel imas kakvo rjexenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
MOŽEŠ LI OBJASNIT TOČNO KAKO SI INSTALIRO MIO POCKET ? MORAM PRIZNAT DA MI NIJE NAJJASNIJE ŠTO GDJE KOPIRATI... FALA I ŽIVIO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Registered User
|
lijep pozdrav vezano za navigaciju mio moov m300 dao sam prijatelju danas da ubaci sve ono što je gjuro napisao 24.11.09 stavio je iGO 8 zvao me i rekao da ima problem sa ponovnim uključenjem na komp kao i poneki što su napisali no dali može neko pomoči jer vidim da su neki riješili problem sa tim kartama ako može neko čak da nazove 098-862079 dejan-delavec hvala unaprijed za pomoč ako može čim prije u ponedeljak krečem na putovanje za mađarsku i do tada bi mi dobro došlo da rešim problem a kartama i da ubacim barem mađarsku -sloveniju i austriju hvala još jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo instalirao sam ga vec nekolikko puta pa cu ti napisati iz glave, znam na pamet. Prije svega napraviti NAVMAN unlock!, a zatim... 1. Kopiras foldere Media i MioAutorun u root folder svoje navigacije i samo ga zaljepis tamo, znaci ne ubacivati u program files itd. 2. Odes u instalacijski diretorij miomapa .../program files/miomap i tamo preimenuj MioMap.exe u MioMap_orig.exe (jako bitno!) 3. Iz SDfree foldera sto dodje s miopocketom kopiras saljedece datoteke: -MioMap.mscr -MortScript.exe -MioMap.exe.id -MioMap.exe u folder .../program files/miomap (onaj isti gdje si preimenovao miomap_orig.exe) Ides na Safely remove hardware (tako nesto) dolje u trayu!!! Ljudi znam da vam je mrsko to raditi svaki put,ali morate! Tipku za paljenje pomakni u poziciju RESET (skroz desno), iskopcaj kabel upali GPS Sad imas jedan desktop s ikonicom "SmartST_CE", pokreni je e sad ne znam na pamet sto te pita ali odaberi opciju pokreni miopocket nakon toga na sljedeci pop-up prozorcic klikni NO i to je to, pokrece se mipocket VAZNO! 1. Obavezno instalirati prije miopocketa NAVMAN unlock inace nece raditi 2. Nakon svakih egzibicija i spajanja uredjaja na komp obavezno Safely remove hardware Instalirao sam miopocket na svoju navi i na jos dvije, sve uredno radi i radjeno je ovim postupkom. Nisam imao nikakvih errora kad se radi ovim putem,a ako se pojavi neki,imate na gpspassion forumu podforum autora miopocketa i stranicu miopocketa pa tamo pitajte. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Registered User
|
hvala Donnie Brasco |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
ajd prvo napravi ovo: 1. obrisi sve sa mia sto imas 1.1. iskopcaj mio s kompa (safely remove..., ugasi - upali, prikopcaj na komp) 2. pokreni miomore desktop i napravi restore uredjaja i mapa 2.1. iskopcaj mio s kompa (safely remove..., ugasi - upali, prikopcaj na komp) 3. pokreni onda navman unlock Javi se tu... sutra se cujemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
|
Jesu li ti zatamnjani i install desktop i lock device? Jesi li bas ovaj skinuo? http://navmanunlocked.wikispaces.com...oov_Unlock.zip |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Banned
|
Citiraj:
Skinuo sam baš taj i zatamnjene su mi obje stavke...ne razumijem ... trebalo bi radit a neče...zeza... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Banned
|
radi sve...probo sve isponova i sad radi...iako mislim da ču ipak uklunit miopocket... presitne su tipke ...nemoguče ih je stiskati prstom...desi se da stisnem nešta što nisam tjeo i onda sranje... inače je ok...aj meni bolje bez toga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|