|
![]() |
#61 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
zakaj... !?:confused: pa svaki dan napravim, nekoliko krugova !? kaj je na ATI moguče dobiti više detalja ? za sada imam na 17" 1152×864 uz sve što se dalo uključiti, i ne vidim da nekaj fali ? ima dim koji lepo izlazi iz spuha, magla u okolini, ili kristalno jasno jutro u Finskoj, i čudne ljubičaste peludne tvorevine u Grčkoj ... kaj ima na ATI-u više ? |
![]() |
![]() |
#62 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Viši framerate ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
@Beren Ne da mi se quotat ![]() Zašto kvragu držite čiste windowse na testnom stroju ?! Pa mislim nitko živ se ne igra samo sa instaliranim windowsima driverima, tako da su ta testiranja sintetika... Treba nakrcat OS sa AVom, firewallom, i ostalim alatkama, rezidentnim programima itd... ![]()
#65 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
12 pixel pajpova i 5 vertex shadera |
|
![]() |
![]() |
#66 | |
al se nekad dobro jelo...
|
Citiraj:
![]() ![]() U dragoj nam mozilli odeš na Tools>Options>Web Features>Exceptions Sada upišeš ads.pcekspert.com i block! Da vidiš kako sad Forum L E T I ! Znam da ovo nije lijepo od mene i da ću sad dobit neku opomenu ili ban ali eliminiranje glomaznih slika sa foruma u korist bržeg surfanja je u trendu ![]() Vjerujem da će Fleks, Sam Fisher i ostali cijeniti ovaj "tweak" :burn:
![]() |
#67 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
stvarno, ovo je iznimno korisno... brzina pri load-anju foruma je cca 3-5x brza nego kada otvara reklame... reklame me ionako nezanimaju... |
![]() |
![]() |
#68 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
ich verstehe alles--- du bist DUM!!! Jel si imo na pameti ideju da se sljikice zapisuju u cache memoriju i da ih je dovoljno samo jednom uploadat kak veli blade? NEmoguche. Meni se vrti totalno jednako ke prije... So, crap back- ![]() @ Cat , jesi lood... ![]() Nemash mira dok ne poberesh ban. ![]() Al vratit cemo mi tebe. Btw, i meni svi ti markovi pomalo idu na onu stvar, al jezi ga, necu sad ak nes napravim z grafom igrat hl2,collina, ut 2004, X2 da vidim jeli sam sta ubrzo/usporio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#69 | |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Re: 9800pro vs 6800LE
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#70 | |
PizzoZder
|
Re: Re: 9800pro vs 6800LE
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#72 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Po ovome sto pises - ko da nisi imao ni jednu ni drugu . 6800LE rula , jer je kartica novije arhitekutre . Nije ni 9800pro losa , ali 6800LE na 16/6 je dvostruka jaca . |
![]() |
![]() |
#73 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
ma normalno da je bolja, ali kad sam ja uzeo 9800pro (koju sam uspješno spržio) cijena je bila previsoka u odnosu na 9800(polovnjača) a performanse 5-10% bolje, i da dobio sam i đabe silencer a platio ju 700kn u 3-4 mjesecu |
![]() |
![]() |
#74 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
hebote citam ovo sve 5 dok ne doletim do cifri (prvo se spominje 1950 kn za 6800 le i mislim si slucajno je ona jedinica ispred) bacam letimican pogled na datum dolje; 15.01. citam dalje i nis mi vise jasno i mislimm si ko je ovdje lud. nakon podosta vremena ponovno trazim datume... moderatori moze LOCK? ![]()
#76 |
Guest
|
Errrrrrrrm debilana, ali sam se nasmijao lol Da vidimo, Kazes da je bucna, a imao je lik silencer na 9800 lol. Ja s svojim zalmanim nisam cuo svoju, a na full opterecenju je delala na 55 lol. heheehehehe Surove perfomanse u igrama. Furao sam doom 3 na ultra detaljima! |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|