|
![]() |
#61 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Zna netko kako ukljuciti delivery report da bude always ON, na motoroli v180? Unosenjem koda(kojeg), flashanjem(koliko $)? Danke
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ako netko hoče 6,5Mb ![]() Neka mi pošalje PM s mailom pa mu mailam, neda mi se cjepkat pa da pojedinačno postam ![]() ![]()
![]() |
#65 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Zato sam zamolio da se pogleda u Konjšćinskoj jer meni nije nikak usput. Navodno su tamo ispod 50 Kn ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#69 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Cijene kablova su ti oko 100 kuna ako tražiš data kablove.
![]() |
#70 |
Moderator
|
To su cjene po dućanima. Ima ih od 95 do 160 kn, ali su gore navodno po 30-etak kuna.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#74 | |
Moderator
|
Citiraj:
Skini ga sa Siemensovih stranica. I to je to. Program je čist jednostavan. ![]()
![]() |
![]() |
#75 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() jel zna jos neko? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Znam ja! ja sam to sebi radio, imam isto samsung x100. AMD vidi se da to nisi radio, x100 podržava javu itekako, kao prvo to se nemože raditi preko Easy studia, to samsung nije omogućio zato jer bi se java midileti inče trebali ubacivati preko wapa. Koristi se programčić zvan Uploader (što bi mi bez Rusa), možda ćeš naći ovdje ako se snađeš: http://www.sgh-x100.narod.ru/ postupak ćeš naći ovdje, direktno: http://www.mobiledia.com/forum/topic...7afac47e0c4dff Na tom forumu ćeš naći riješenja za sve "mobilne" probleme. Jednostavno se mora ostvariti direktna veza mobitela sa računalom (communications cable between two computers)... vrlo je jednostavno i zanimljivo. ako ti što nebude jasno javi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
zna itko direktan link na Motorolin Mobile Phone Tools - software za sinhronizaciju mobitela i racunala nije valjda da ga motorola naplacuje i ne da besplatno namucija san se trazec, motoroline stranice su teska katastrofa. Ko je ono napravija trebalo bi mu jaja odrizat
![]() |
![]() |
#82 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ako ni tada nebude radilo onda mislim da je problem u kabelu, kupi si original u Europatradeu za 136kn (model: PCB133LBE) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
Eh eh....sad odem na onaj link za te upute i na samom početku piše, citiram: "This will *only* work with a serial cable, ie no usb/irda." Tako da sam siguran da je problem u tvom kablu, no kad i kupiš original kabel firewall mora biti isključen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Ud Agent > The Clansman
Datum registracije: Nov 2004
|
Meni šteka ovaj tvoj link. Nisam listao sve stranice, ali imate Mobil Cafe il tako nešto pa tamo pitajte sve. Oni su za mobitele ko PCE za kompjutere. ![]()
![]() |
#87 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() Imam Siemens C65 i usao mi je crv u Display i nezam jel ima kakav antivirus da ga izbacim van?? ![]()
![]() |
#90 |
Premium
|
daj nađi ili ako imaš na kompu neš za samsunga, ovo je za t610, ja to nemogu uploadat na mob zato jer mora biti uz postojeći .jar file i jedan .jad (java file) jer mi inače Uploader ne prima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|