|
![]() |
#61 |
Zg Riot squad
Datum registracije: Nov 2004
|
Moguće je to ak ovak nastave,al neke brze promjene moš zaboravit prevelike su tu pare....
AMD ATHLON 64 2800+ 232 mhz FSB SOLTEK NFORCE 3 250 KINGMAY HARDCORE 512 mb,466 mhz SAPPHIRE RADEON 9800 PRO MAXTOR 160 gb MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE ------------------------------------------------ Cro Gaming Forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ja to baš i ne bi okarakterizirao kao pozitivan primjer...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Zg Riot squad
|
Citiraj:
AMD ATHLON 64 2800+ 232 mhz FSB SOLTEK NFORCE 3 250 KINGMAY HARDCORE 512 mb,466 mhz SAPPHIRE RADEON 9800 PRO MAXTOR 160 gb MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE ------------------------------------------------ Cro Gaming Forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Sto se tice placa to je cista ekonomija i zakon trzista. To mi je struka pa dopustite da nesto i kazem o tome. Normalno da nogometasi imaju veca primanja od ljecnika kad su oni proizvod. Real je platio Beckhama 50tak milijuna Eura i 3 puta toliko zaradio u prva 2 mjeseca.I doktori bi imali 100 000eura placu tjedno kad bi u 2 mjeseca donijeli 150 000 000. Kod nas je sljedece: U Dinamu je Mamic koji je sve zivo pokupovao najvecim djelom novcem od Siemensa i ostalih sponzora(T-HT) on (citaj njegova agencija koju on ne vodi kako to stalno spominje al joj je vlasnik) ce te igrace prodati i da samo jednog dobro proda zaradit ce ogromne pare i onda ce "dat" milijun eura u Dinamo kupiti ponovo sve zivo opet nekog prodat i zaradit i hvalit se kako on ulaze svoje pare u klub! U Hajduku je pitanje politicke moci. Hajduk je dole svetinja i svi "uspjesni" politicari ga zele vodit (al nitko neda pare) jer ako osvoje nesto nadaju se politickim poenima. Vatreni su pokusali ulozit ali su ubrzo shvatili da tu nije kao vani. Vani Milan zaradi na utakmici protiv Fiorentine doma 850 000 eura samo od ulaznica! Sto se tice nasilja mozda je tebi madafaka normalno pretuci nekoga u tramvaju jer pjeva svoje pjesme i jer govori na svom dijalektu no zalosno je da nevidis nista lose u tome. Covjek ima pravo govorit sta hoce i pjevat sta hoce ako pritom ne krsi zakon. Di bi zavrsili kad bi svakoga tko ima drugacije misljenje pretukli. Bio sam svjedok prosle godine na Kantridi u predzadnjem kolu kad su igrali Rijeka-Dinamo na zapadu su pretukli-izmasakrirali covjeka na dva metra od mene jer je netko rekao to je tovar i dosao je navijati protiv Dinama a ne za Rijeku! Nakon toga vise ne dolazim na Kantridu. Stvarno moras biti velik covjek ako sa 20 ljudi ides tuci nekoga cija je jedina krivnja da navija i voli neki drugi klub onoliko koliko i ti volis svoj i jos pritom navija za tvoj klub jer mu to pase! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zg Riot squad
|
A kaj da ti velim,ja sam odraso uz plavu boju i Bad Blue Boyse i ne mogu si pomoć.Nije normalno pretuć nekog u tramvaju bez razloga al da mi smrdljivi tovar uđe u tramvaj prije tekme Dinamo-Hajduk i počne se tam naguravat s ljudima,bacat boce i derat se neka svoja tovarska sranja pa naravno da ću ga pokopat,jebiga to je tak dobio sam i ja puno puta šakom,ali hvala bogu dao sam ih puno više ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Inače dost ljudi je iz dalmacije tu na forumu i nije uredu tvoje ponašanje prema njima. Ja sam rođeni purger i nikad u životu nisam reko dalmatincu da je towar, bošnjaku da je bosančina itd... Jedostavno nije etički moralno suditi ljude po tome od kuda su. Inače moj ti je savjet da se malo smiriš jer bu ti ziher neki moderator dao ban, a drugih foruma ove kvalitete nemaš, pa možeš samo čitat BUG ![]() Kaj misliš kak bi ti bilo da te neki u splitu nalemaju i dođeš u bolnicu sa frakturam lubanje i kontuzijom mozga i doktor ti kaže odjebi ti si purger. Nebi ti bilo svejedno. Gnjev ti je bolje iskaliti u igrici (ima neka huligan novijeg datuma) pobiti 1000 zadrtih navijača i onda jednostavno stisnuti restrat. Tog ti inače u stvarnom životu nema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zg Riot squad
|
e ovo je fakat već postalo dosadno.Kao prvo nemaš me kaj ti smirivat i ne znam zašto bi me moderatori izbacili jer samo iznosim svoje mišljenje na tu temu.Kao drugo ljetujem na Jadranu(misliš da nisam nikad naletio?drugo su tribine,a drugo je ljetna zajebancija)isto kao šta puno ljudi od tamo ide tu na faks.Nemam ja ništa protiv tih ljudi.Ti ćeš mi govorit da ljetujem u Crnoj Gori pa ja sam se rodio malo prije tebe sinko.A šta se tiće ovog o kontuzijama i frakturama neću sad tu otkrivat svoju povijest bolesti ali nije mi odnijelo 40 % IQ-u fala na pitanju. ![]() Šta se tiće mojeg ponašanja prema ljudima iz Dalmacije na ovom forumu-pa jesam ja nekog tu osobno napao ili pretuko??Al evo da ne mislite da sam loš čovjek ispričavam se svim ljudima koji vise na ovom forumu a rezidencija im je u Dalmaciji!Nisam mislio nikog osobno ili na neki drugi način uvrijediti!dovoljno FLEKS??'
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Zg Riot squad
|
hooligans storm over europe je stara igrica!Kaj da ti pričam fleks nikad nisam bio teško ozlijeđen ali masnica veličine tave ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
JDM
|
Vidim da ti nije bilo dosadno u životu. Kaj nisi prijavio murjaka. Tak i tak ih je previše i žderu buđet, a kad ih treba nigdje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zg Riot squad
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ja se siječam dok sam još išao na tekme da je sredinom 90 na južnoj tribini ( da tad su Boysi bili na Jugu) kam su se preselili sa sjevera, stajale Alphe i "milo" te gledale kad si bio pun DInamovih ( ne Hašk-Građasnkih i Croatijinih )obilježja a Alphe iz Istre, da ti jdnog takvg prijaviš bi sam zaradio hrpu problema. Kaj ti je. Ja sam bio prijavio drota kaj mi je prešo kroz crveno i kojeg sam skoro pobrao sa 7banki pa mi je došo poziv za sud kao okrivljenik. Je rsam ja kakti na ravnome izgubio kontrolu nad autom i naglo skrenuo i zabio se u rizol....
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zg Riot squad
|
Ma drotovi su najveće smeće u ovoj zemlji,a šta se tiće devedesetih to je opće poznato da je Tuđman govorio da smo se zabunili pa pjevamo Dinamo a ne Croatia.Inače Canjuga je nudio Macku lovu da se s tribine viče Croatia.Ne moram ti ni reć koji je bio odgovor. ![]() .....jer na barjaku modrom piše samo Dinamoooo!!!.......
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Headbangig Grunf!
|
Da znam ja to sve jako dobro. Ja sam svojedobno jos prepravljao svoju malu dinamovu zastavu na koj je bila zvjezda. Ona kaj je imala ispisane naslove prvka koju su mi onda maznuli, u tramvaju kad sam iso u Trnsko na kosaricu. A mogu i rec da sam ja jos vidio kak u dinamu igraju Boban, Suker, Mladenovic, Shalja, Istvanic,, predzadnje i zadnje prvenstvo juge.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
JDM
|
Isus pa ti si fakat star.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Headbangig Grunf!
|
eh dete....
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
JDM
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Headbangig Grunf!
|
OK razliak je kaj ja zaradim pare za komponete i doma se igram grunfa vidi linkvie u mom sigu
![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Headbangig Grunf!
|
iskoristavanje maloljetnika.
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
JDM
|
Uf ja ću ak ovak nastavim još barem 10g u školu ić. Upisat ću Medicinu. Dve ziher padam, pa stažiranje, specijalizacija..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
|
Ej Paske ovaj avatar mi je smijeh živi, i uvijek kad vidim tu mačku se poparam, ali u pravilima ponašanja piše: "Nemojte postati slike, linkove ili misli koje imaju veze s mucenjem zivotinja" mislim meni ništa to ne smeta nije da sam neki zaštitnik životinja, ma šalim se morao sam to napisat za foru! |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
JDM
|
Citiraj:
Ajmo ga banat na 3mjeseca. :clap: |
|
![]() |
![]() |