Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.12.2004., 01:51   #61
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Moguće je to ak ovak nastave,al neke brze promjene moš zaboravit prevelike su tu pare....
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE
------------------------------------------------
Cro Gaming Forum
madafaka je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2004., 08:52   #62
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by madafaka
Pa niko ne kaže da nije katastrofa kad je to činjenica

A na koje negativce misliš da se ističu??
Pa dijelom su krivi i mediji, ali jedine članke koje objavljuju o navijačima su tipa "razbili 3 auta", "skočio s tribine","pretukli igrače u svlačionici" itd.

Ja to baš i ne bi okarakterizirao kao pozitivan primjer...
Oglas

Oglas
Staro 12.12.2004., 13:16   #63
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

Citiraj:
Originally posted by CatKiller
Pa dijelom su krivi i mediji, ali jedine članke koje objavljuju o navijačima su tipa "razbili 3 auta", "skočio s tribine","pretukli igrače u svlačionici" itd.

Ja to baš i ne bi okarakterizirao kao pozitivan primjer...
Ma pozitivan primjer kome??Za medije je istina ali ajde malo je popravio situaciju onaj kaj piše "Iza gola" nogometno navijačku tribinu
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
Cro Gaming Forum
Staro 14.12.2004., 05:23   #64
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Sto se tice placa to je cista ekonomija i zakon trzista. To mi je struka pa dopustite da nesto i kazem o tome. Normalno da nogometasi imaju veca primanja od ljecnika kad su oni proizvod. Real je platio Beckhama 50tak milijuna Eura i 3 puta toliko zaradio u prva 2 mjeseca.I doktori bi imali 100 000eura placu tjedno kad bi u 2 mjeseca donijeli 150 000 000. Kod nas je sljedece: U Dinamu je Mamic koji je sve zivo pokupovao najvecim djelom novcem od Siemensa i ostalih sponzora(T-HT) on (citaj njegova agencija koju on ne vodi kako to stalno spominje al joj je vlasnik) ce te igrace prodati i da samo jednog dobro proda zaradit ce ogromne pare i onda ce "dat" milijun eura u Dinamo kupiti ponovo sve zivo opet nekog prodat i zaradit i hvalit se kako on ulaze svoje pare u klub!
U Hajduku je pitanje politicke moci. Hajduk je dole svetinja i svi "uspjesni" politicari ga zele vodit (al nitko neda pare) jer ako osvoje nesto nadaju se politickim poenima. Vatreni su pokusali ulozit ali su ubrzo shvatili da tu nije kao vani. Vani Milan zaradi na utakmici protiv Fiorentine doma 850 000 eura samo od ulaznica!

Sto se tice nasilja mozda je tebi madafaka normalno pretuci nekoga u tramvaju jer pjeva svoje pjesme i jer govori na svom dijalektu no zalosno je da nevidis nista lose u tome. Covjek ima pravo govorit sta hoce i pjevat sta hoce ako pritom ne krsi zakon. Di bi zavrsili kad bi svakoga tko ima drugacije misljenje pretukli.
Bio sam svjedok prosle godine na Kantridi u predzadnjem kolu kad su igrali Rijeka-Dinamo na zapadu su pretukli-izmasakrirali covjeka na dva metra od mene jer je netko rekao to je tovar i dosao je navijati protiv Dinama a ne za Rijeku! Nakon toga vise ne dolazim na Kantridu. Stvarno moras biti velik covjek ako sa 20 ljudi ides tuci nekoga cija je jedina krivnja da navija i voli neki drugi klub onoliko koliko i ti volis svoj i jos pritom navija za tvoj klub jer mu to pase!
Staro 15.12.2004., 20:14   #65
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

A kaj da ti velim,ja sam odraso uz plavu boju i Bad Blue Boyse i ne mogu si pomoć.Nije normalno pretuć nekog u tramvaju bez razloga al da mi smrdljivi tovar uđe u tramvaj prije tekme Dinamo-Hajduk i počne se tam naguravat s ljudima,bacat boce i derat se neka svoja tovarska sranja pa naravno da ću ga pokopat,jebiga to je tak dobio sam i ja puno puta šakom,ali hvala bogu dao sam ih puno više
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
Cro Gaming Forum
Staro 15.12.2004., 21:47   #66
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
A kaj da ti velim,ja sam odraso uz plavu boju i Bad Blue Boyse i ne mogu si pomoć.Nije normalno pretuć nekog u tramvaju bez razloga al da mi smrdljivi tovar uđe u tramvaj prije tekme Dinamo-Hajduk i počne se tam naguravat s ljudima,bacat boce i derat se neka svoja tovarska sranja pa naravno da ću ga pokopat,jebiga to je tak dobio sam i ja puno puta šakom,ali hvala bogu dao sam ih puno više
Ma da Faka a gdje ti ljetuješ? U dalmaciji sigurno ne ak ti tak sve smrdi po tovarima. Onda ti preporučam da ideš u Crnu Goru na more, jer ak naletiš na nekoga a bit češ bez svojih štemera nebuš dobro prošo. Za mene su grupne tučnjave idiotizam... Mislim ono tvoj život, ali gle nekog krivo zahvatiš i zvizneš ga po sljepoočnici TUF ode ogrnanak karotidne arterije čovjek mrtav. Lupiš ga u vrat strgaš mu dušnik. Lupiš u nos pod kutom od 45 stupnjeva odozdola stertaš mu hrskavicu kroz sinusne otvore u prednji režanj mozga u najboljem če slučaju igubiti 40% IQ scora (je tebi to možda ko napravio). Mislim ti baš uopče ne misliš na svoje postupke. AK očeš imati nečiju dušu na pameti i iči za ekipom u vruča lovišta probaj to napraviti da ne povučeš nekoga sa sobom. Fino se učlani u neki karate klub i lupaj lutke / vreče.

Inače dost ljudi je iz dalmacije tu na forumu i nije uredu tvoje ponašanje prema njima. Ja sam rođeni purger i nikad u životu nisam reko dalmatincu da je towar, bošnjaku da je bosančina itd... Jedostavno nije etički moralno suditi ljude po tome od kuda su. Inače moj ti je savjet da se malo smiriš jer bu ti ziher neki moderator dao ban, a drugih foruma ove kvalitete nemaš, pa možeš samo čitat BUG .

Kaj misliš kak bi ti bilo da te neki u splitu nalemaju i dođeš u bolnicu sa frakturam lubanje i kontuzijom mozga i doktor ti kaže odjebi ti si purger. Nebi ti bilo svejedno.

Gnjev ti je bolje iskaliti u igrici (ima neka huligan novijeg datuma) pobiti 1000 zadrtih navijača i onda jednostavno stisnuti restrat. Tog ti inače u stvarnom životu nema.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2004., 23:23   #67
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

e ovo je fakat već postalo dosadno.Kao prvo nemaš me kaj ti smirivat i ne znam zašto bi me moderatori izbacili jer samo iznosim svoje mišljenje na tu temu.Kao drugo ljetujem na Jadranu(misliš da nisam nikad naletio?drugo su tribine,a drugo je ljetna zajebancija)isto kao šta puno ljudi od tamo ide tu na faks.Nemam ja ništa protiv tih ljudi.Ti ćeš mi govorit da ljetujem u Crnoj Gori pa ja sam se rodio malo prije tebe sinko.A šta se tiće ovog o kontuzijama i frakturama neću sad tu otkrivat svoju povijest bolesti ali nije mi odnijelo 40 % IQ-u fala na pitanju. .Koji su to Huligani novijeg datuma ak znaš možda preciznije nešto bio bi zahvalan.

Šta se tiće mojeg ponašanja prema ljudima iz Dalmacije na ovom forumu-pa jesam ja nekog tu osobno napao ili pretuko??Al evo da ne mislite da sam loš čovjek ispričavam se svim ljudima koji vise na ovom forumu a rezidencija im je u Dalmaciji!Nisam mislio nikog osobno ili na neki drugi način uvrijediti!dovoljno FLEKS??'
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
Cro Gaming Forum
Staro 15.12.2004., 23:33   #68
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
e ovo je fakat već postalo dosadno.Kao prvo nemaš me kaj ti smirivat i ne znam zašto bi me moderatori izbacili jer samo iznosim svoje mišljenje na tu temu.Kao drugo ljetujem na Jadranu(misliš da nisam nikad naletio?drugo su tribine,a drugo je ljetna zajebancija)isto kao šta puno ljudi od tamo ide tu na faks.Nemam ja ništa protiv tih ljudi.Ti ćeš mi govorit da ljetujem u Crnoj Gori pa ja sam se rodio malo prije tebe sinko.A šta se tiće ovog o kontuzijama i frakturama neću sad tu otkrivat svoju povijest bolesti ali nije mi odnijelo 40 % IQ-u fala na pitanju. .Koji su to Huligani novijeg datuma ak znaš možda preciznije nešto bio bi zahvalan.

Šta se tiće mojeg ponašanja prema ljudima iz Dalmacije na ovom forumu-pa jesam ja nekog tu osobno napao ili pretuko??Al evo da ne mislite da sam loš čovjek ispričavam se svim ljudima koji vise na ovom forumu a rezidencija im je u Dalmaciji!Nisam mislio nikog osobno ili na neki drugi način uvrijediti!dovoljno FLEKS??'
Ma nemaš se kaj ljutit, ovo je samo diskusija. Daj malo o povijesti bolesti da vidim kako te život tretiro (i kaj sve ljudsko tjelo može preživit). Pozdraf . Vidio sam recenziju grice u BUGU prije 2-3mj brijem.
Staro 15.12.2004., 23:48   #69
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
mislim da se igra zove Holigans: storm over europe, i ne valja ništa bolje igraj Counter strike ili nešto!
Darth Revan je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2004., 00:03   #70
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Darth Revan
mislim da se igra zove Holigans: storm over europe, i ne valja ništa bolje igraj Counter strike ili nešto!
To je da se ispuca, pa da ne ubija okolo ljude !
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.12.2004., 00:06   #71
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

hooligans storm over europe je stara igrica!Kaj da ti pričam fleks nikad nisam bio teško ozlijeđen ali masnica veličine tave je bilo napretek(masnice made by the MUP special forces).Jednom su me namlatili da dva tjedna nisam išo u školu čovjeće nisam osjećo leđa.Jednom me navijač protivničke skupine (da opet ne vrijeđam )pogodio bocom karlovačkog u potkoljenicu,da ti ne pričam kak to boli! A prvi put sam od drota dobio batina kad sam imo 13 godina,samo sam stajao a ovaj me opičio pendrekom ko kretena!!!I tak dalje,stvarno se može reć da sam naučio dobit batina,ali i davat
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
Cro Gaming Forum
Staro 16.12.2004., 00:23   #72
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Vidim da ti nije bilo dosadno u životu. Kaj nisi prijavio murjaka. Tak i tak ih je previše i žderu buđet, a kad ih treba nigdje...
Staro 16.12.2004., 14:58   #73
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Fleks
Kaj nisi prijavio murjaka.
: lol2 : : lol2 :
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
Cro Gaming Forum
Staro 16.12.2004., 17:06   #74
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
: lol2 : : lol2 :
Upravo to.

Ja se siječam dok sam još išao na tekme da je sredinom 90 na južnoj tribini ( da tad su Boysi bili na Jugu) kam su se preselili sa sjevera, stajale Alphe i "milo" te gledale kad si bio pun DInamovih ( ne Hašk-Građasnkih i Croatijinih )obilježja a Alphe iz Istre, da ti jdnog takvg prijaviš bi sam zaradio hrpu problema. Kaj ti je. Ja sam bio prijavio drota kaj mi je prešo kroz crveno i kojeg sam skoro pobrao sa 7banki pa mi je došo poziv za sud kao okrivljenik. Je rsam ja kakti na ravnome izgubio kontrolu nad autom i naglo skrenuo i zabio se u rizol....
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 16.12.2004., 18:30   #75
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

Ma drotovi su najveće smeće u ovoj zemlji,a šta se tiće devedesetih to je opće poznato da je Tuđman govorio da smo se zabunili pa pjevamo Dinamo a ne Croatia.Inače Canjuga je nudio Macku lovu da se s tribine viče Croatia.Ne moram ti ni reć koji je bio odgovor. Al dobro to je sve prošlost!!

.....jer na barjaku modrom piše samo Dinamoooo!!!.......
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
Cro Gaming Forum
Staro 16.12.2004., 19:56   #76
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Da znam ja to sve jako dobro.
Ja sam svojedobno jos prepravljao svoju malu dinamovu zastavu na koj je bila zvjezda.
Ona kaj je imala ispisane naslove prvka koju su mi onda maznuli, u tramvaju kad sam iso u Trnsko na kosaricu.

A mogu i rec da sam ja jos vidio kak u dinamu igraju Boban, Suker, Mladenovic, Shalja, Istvanic,, predzadnje i zadnje prvenstvo juge.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Staro 16.12.2004., 20:30   #77
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Isus pa ti si fakat star....
Staro 16.12.2004., 23:57   #78
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

eh dete....
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 17.12.2004., 00:10   #79
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Baš mi lepo sa 17. Cugam, lovim žene, cugam, kurim komponente, pa 2 tjedna utapam tugu u alkoholu i lakim ženama dok se tatek ne smiluje pa da novčeke za novi roštilj, i tako stalno u krug. Podsječa me na Nvidijin Nfiniti loop.
Staro 17.12.2004., 00:21   #80
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

OK razliak je kaj ja zaradim pare za komponete i doma se igram grunfa
vidi linkvie u mom sigu
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 17.12.2004., 00:30   #81
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Isus
OK razliak je kaj ja zaradim pare za komponete i doma se igram grunfa
vidi linkvie u mom sigu
vidiš imam i ja 17god i radim sve kao FLEKS ali i radim pa zarađujem za komp i
Staro 17.12.2004., 00:49   #82
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
vidiš imam i ja 17god i radim sve kao FLEKS ali i radim pa zarađujem za komp i
Kaj si več završil školu?
Staro 17.12.2004., 00:52   #83
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

iskoristavanje maloljetnika.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Staro 17.12.2004., 01:09   #84
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Citiraj:
Kaj si več završil školu?
pa da završio sam školu, i dosta mi je da jedno ljeto radim i imam za konfu! i nikakvo iskorištavanje to nije, nemoram žicat starce pare kad idem van , jer bi mi dali možda 50kn, a kako da im objasnim da mi treba 200, a krenuo sam ranije u šk., išao u trogodišnju i to je to, sad sam diplomirani konobar i barmen!
Staro 17.12.2004., 11:59   #85
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Uf ja ću ak ovak nastavim još barem 10g u školu ić. Upisat ću Medicinu. Dve ziher padam, pa stažiranje, specijalizacija.....
Staro 17.12.2004., 12:07   #86
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Citiraj:
Uf ja ću ak ovak nastavim još barem 10g u školu ić. Upisat ću Medicinu. Dve ziher padam, pa stažiranje, specijalizacija.....
uf bed, ja skoro puko od tako malo skole!
Staro 17.12.2004., 12:55   #87
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Isus pa ti si fakat star....
Isusa većina nas pošalje po šibice
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 17.12.2004., 13:37   #88
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Ej Paske ovaj avatar mi je smijeh živi, i uvijek kad vidim tu mačku se poparam, ali u pravilima ponašanja piše:
"Nemojte postati slike, linkove ili misli koje imaju veze s mucenjem zivotinja"

mislim meni ništa to ne smeta nije da sam neki zaštitnik životinja, ma šalim se morao sam to napisat za foru!
Staro 17.12.2004., 22:19   #89
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Ej Paske ovaj avatar mi je smijeh živi, i uvijek kad vidim tu mačku se poparam, ali u pravilima ponašanja piše:
"Nemojte postati slike, linkove ili misli koje imaju veze s mucenjem zivotinja"

mislim meni ništa to ne smeta nije da sam neki zaštitnik životinja, ma šalim se morao sam to napisat za foru!

Ajmo ga banat na 3mjeseca. :clap:
Staro 17.12.2004., 22:44   #90
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Citiraj:
Ajmo ga banat na 3mjeseca. :clap:
nemoj ga ljutit jer će on tebe banat!! ma zvat će mo mu društvo za zaštitu životinja!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno