|
![]() |
#62 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ne, meni je zakon baš M2 nakon lungea pa kad slušaš kad se deru Nooo, Doooon't, Shiiiit (pogotovo oni ''nevidljivi'' roboti) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
4-5 puta M1 i onda šečer na kraju M2 on skoči sve u slowmotionu a vidiš kak žrtva pokušava odgmizati i zaklanja facu ![]() Predobro
![]() |
![]() |
#64 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() p.s. zanimljivu potkošulju wolv ima, obzirom da se i ona regenerira ![]() btw je imao netko problema sa povremenim trzanjem, meni tu i tam znalo malo lagat, doduše možda neki procesi u pozadini ...
![]() |
![]() |
#65 |
Moderator
|
jok....meni sve dela kak treba, bez trzanja, laga ili tearinga jedino sma znao tu i tamo primjetit poneki artefakt na pozadini a teralo je igru QX6850 na def, 8800GTS 512 na def na 1680x1050 da potkošulja je zakon... ne samo da se regenerira nego se pri tom i opere ![]() zakon je smash (jump + držiš M2) pa kad polete uloviš ih i mlataraš u jednu pa u drugu stranu i na kraju nabodeš na stablo, viljuškar, strpaš u mješalicu ili jednostavno baciš sa zgrade ![]()
![]() |
#67 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() btw kaj koristite od special napada preferiram clawspin i drill ![]()
![]() |
![]() |
#69 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
meni su fora kombina cije sa F(grab)npr. kad frajer pokusava skocit copis ga za nogu i mlataras njime ko da istresas prasinu iz tepiha.ili pak sa lunge-om pa ga baci prek sebe na neki siljak
![]() |
#70 |
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
|
Jedva čekam da to vidim, Wolvie bauštelac ![]() ![]() Nego, ja sam pobjegao iz onog Facilitya, sad sam opet 3 years earlier ![]() ![]() Malo prekinuo, dosta za sad. Možda večeras nastavim, checkpoin je na samom podnožju tog tornja.
![]() |
#74 |
|
Trenutno sam tamo u onom facilityu di prave Mark I Pobjedio prvog Mark I Prototype (zayeban je... cijelo vrijeme čekam da ispali rakete da mu vratim) teško se popeti na njega jer je brz i skoro stalno okrenut prema meni. Našao onog ogromnog Mark I Sentinel, te upravo pobjedio drugog Mark I Prototypea, te sam sad tam kod onog polovičnog Sentinela. Lvl 23 sam... fino ide ![]() Nego... jel ovo slično mješalici? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#75 |
Bazinga
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#76 |
|
![]() Šta napraviti sa Gambitom kad se popne ovdje^^ Ne mogu do njega, ako skočim blizu odalami me štapom a ne mogu skočiti tamo na onu drugu skelu... Nego, eno pobjedio onog ogromnog Mark I Sentinela... nije ni tak težak... samo treba puno skakati ![]() I došao do Bloba i njega isto pobjedio... sad sam kod Gambita. Inače, da se nadovežem za najčešče poteze...Lounge apsolutno svakih par sekundi u borbi koristim, brzo se krečeš između neprijatelja i teško te ulove, fora je kad držiš M2 pa claw pocrveni i pustiš a on mu napravi aperkat, i onda dok je u zraku najčešče ga grab-am i bacim dolje. Claw spin i znam često koristit kad me okruže, a claw drill nešto rijeđe, odličan potez ali nekak ga i ne koristim previše. Rage isto rijetko koristim al kad ga uzmem to je pravi show ![]() ![]() ![]() Onaj Claw Cyclone je brutalno jak samo sto ga je teško kontorloriati, prvih 2-3 skoka OK među neprijateljima a kasnije odleti u MP3 ![]() A na kraju ovaj Bersek nikad nisam ni koristio nit znam kak ga koristiti (tj... pokrenuti...) EDIT: nevermind, skužio sam za Gambita... klasični deflect... EDIT 2: ![]() ![]() ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 14.06.2009. u 17:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
|
Claw drill i spin sam koristio svega par puta u igri i nisam ih uopće niti upgradeao previše (tek nakraju kad više nisam imao što upgradeati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
I ja sinoč prešao. Zadnja borba niš posebno teška. A stvarno, sudeći po završnom filmu u igri, definitivno možemo očekivati nastavak Neka recimo ocjena igre: 9 / 10 Bila bi i 9,5 da nije loše kamere, makar meni osobno nije predstavljala toliki problem i uvijek bi se snašao, ne mogu reći da sam ijednom poginuo zbog kamere. Svega sam par puta poginuo u igri, nekih 4-5 puta. Odična igra, preporuka i pol, zabavna, puna akcije, fantastičnih poteza.
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
jel ima tko rijesenje za ovo...Pokrenem igru(za instalaciju),krene autorun i kad dodje do onog dijela da kliknem na install sam se ugasi prozor i dalje od toga neide. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
|
Inače jeste našli sve one figure Wolverinea? Classic, Legendary... Ja sam našao sve i borio se pod onim extras sa svakim Wolverineom u onoj velikoj sobi, te otključao sva odjela, sad mogu igrati u bilo kojem odjelu Wolviea ![]() Bome onaj zadnji Wolverine nije baš lak za pobjediti, lik stalno bersek koristi a ja koliko god da se tučem imam Rage-a samo onoliko koliko imam na početku i kad to istrošim mogu samo bježat i pokušat se braniti pa counter-attcak mu baciti, ali uspio sam i njega pobjediti i otključati zadnje odjelo
![]() |
#83 |
Bazinga
|
našao sam sve i isto prošao challenge.ali baš mi se ne sviđaju odijela.wolvie izgleda ko neki sado-mazo rob.podsjeća me na C.J.-a u san andreasu kad dobije onaj gimp suit od lateksa
![]() |
#84 |
Premium
|
probao...ostali vele da im radi bez problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo prešo i ja, igra je odlična s obzirom da je posljedica filma. Meni najteži ujedno i najzabavniji protivnik je gambit svaka čast, deadpool je bi prelagan iako sam mislo da će biti jako težak šteta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Osobni opis - pitaj me
|
ok, trebam pomoc (ako se tko sjeca). radi se o misiji gdje (mislim) treba ubiti onog dosadnog snajperista. ubio sam dva helica, i automatski skocio na treci gdje je taj snajper. i moj majmun bas 'oce gurat u elipse, a onaj lik samo izviri i puca prema meni, cim krenem prema elipsama. i lik me toliko puta pogodio da je tipkovnica skoro najebala. inace, kaze da lupim bilo koju tipku od pokreta ua izmicanje (sto radi 5/5), i M1 ucestalo za elipsu. na koju foru da lupam M1 kad jednom max mogu lupit po elipsama, jer me snajperist odmah pogodi? ima koja fora, prijedlog?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|