|
![]() |
#61 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hitachi je prije stišavanja bio traktor, ali ovo je nevjerojatno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja imam 2 Hitachija ( SATA i PATA ) i PATA mi ima tiši seek! , koji je to vrag sa SATA diskovima ? :confused: Jedva čekam solid state diskove...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Guest
|
Ne bi se složio sa Visageovom teorijom da u Hrvatsku dolaze loši Seagate diskovi. Ako malo pogledaš, 7200.7 Barracude pljuju na sve starne da su glasne te se nemali broj ljudi koji su se poveli Seagateovom reputacijom stečenom barracudama IV i V razočarao kupivši 7200.7, uključujući i mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
preko razlicitih izvora. Bonitet jednog MM-a (Media Markt) znaci zajedno sa velikom financijskom moci garanciju i same robe kao i ujedno kvalitete. Kod nas ima isto financijski sposobnih (u granicama HR) ali poneki ce i dalje na svaki nacin kompromitirati da izvucu koju pinku vise. Pa i ja sam kupio svoj SATA 200 GB Seagate, SCSI CH127GB u HR i svi rade tiho i hladno. Moj haustor diler nema zaledje firme da ga cuva kad donese kupac natrag na reklamaciju, njemu je to kruh i zato se nikad nece opeci dok ne provjeri dobro izvor odakle mu dolazi roba jer voli mirno spavati. Ovaj 160GB ATA u USB kucistu (tih ali vruc) je kupljen u ducanu (necu reklamirati) i vec je drugaciji. Sve ja vjerujem sto vi pricate ali isto tako veliki broj tvrdi da su kao i ja sretni i da je sve tiho. Ako je cijena moje srece da je par Sky-eva moralo biti opeceno, ha, to je zrtva koju moram podnjeti dok me zbog ovih napisanih misli ne stigne zakon akcije i reakcije ![]() Pokoji Sky i CK ionako tu i tamo moraju pasti za boljitak vecine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Guest
|
Citiraj:
Donesi tu svoju Baricu kod mene pa da vidimo tvoje tvrdnje da je tiha i hladna. Isus je isto tvrdio za svoju koja se na kraju pokazala marginalno boljom od moje. Znaš i sam da različiti ljudi imaju različite kriterije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Izlaze novi Hitachiji
@Sky... Ovo će te sigurno veseliti ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#67 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Vidim da imaju i razlicita godišta pa mlađahniji adekvatno koriste slične birane termine ![]() Vrijeme je za odmor od ovih rasprava, podsječa me na rasprave sa kolegama fotografima. (Tko ima veči) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
Nego, Visage, taj haustor diler, jelte, moze info kakav ![]()
![]() |
#69 | |
Guest
|
Citiraj:
Diler? Zanimljivo...daj mi broj od njega, baš imam par stvari za kupiti, pa da ga isprobam. Ali činjenica je da hrpa ljudi na forumima vani (pogledaj SPCR i StorageReview) pljuje po tim Barama. Zatim, pogledaj odakle su ti ljudi. Da, 100% su svi kupili to u Hrvatskoj i Uzbekistanu...To što si ti dobio dobar primjerak i(li) te ne smetaju zvukovi, ne znači da će i kod mene biti isti slučaj. I kakva je to glupost da par Skyeva mora biti opečeno za tvoju sreću i da moraju pasti za boljitak većine? Daj pročitaj to još malo pa onda reci da nisi trabunjao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
MIR! Znam da bi se vas dvojica mogli do sutra šupati uvredama zapakiranim u sjajni celofan. Obojcu ću osobno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Dok sam zadnju poruku postao upravo sam i ocekivao ovu zasluženu opasku. Prebacio sam u PM i vjerujem u istom ozracju tolerancije tu tematiku završenom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Guest
|
RAK, daj oladi. Ja se bar ne služim uvredama u sjajnom celofanu. Kod mene znaš na čemu si. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
Može! Kad si u Bakinoj? BTW, danas sam zamjenio Barracudu za Hitachia. Sporiji je, ali moje uši su prestale krvariti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#77 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Zezam se, čak mi je izgleda da mi je sistem brži sada kad je na PATA disku. Go figure. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Guest
|
Dečki, mogu reći samo da sam se preporodio u ovih par sati što imam Hitachia. Ne dam ga nikome, on je MOJ, SAMO MOJ!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Ak mislis na to da je brzi neg na barici, poznato je da je SATA marginalno brzi od PATA diskova, a kao je Hitachi brzi od Barica to me i ne cudi?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |