|
![]() |
#61 |
ja sam uvik za
Datum registracije: Sep 2007
|
lg kp502
pozz ovako imam taj mob i najedan puta mi je zablesirao,ustvari zablokirao,izvadio bateriju i vratio nazad i upalio ga i radio je normalno i kad bi pritisnuo bilo koju tipku opeta bi zablokirao.Onda sam ga dao u Rijeci jednom koji se bavi otključavanjem i popravkom pa mi je rekao da je ubacio novi sw i platio 120 kn i kad sam došao doma umetnuo karticu i upalio ga i radio je i opeta je zablokirao neda se ni upaliti,kad izvadim bateriju i vratim je nazad kad ga pokrenem nekada zna samo doći do onog loga na displayu i tako stoji i onda sam tog tipa zvao nazad i rekao mu što je a on mi kaže da je to kod njih boljka kod tih mobitela kad dođem opeta u Rijeku neka ga donesem pa da će viditi što se da popraviti. __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Ja imam LG KP500 preko godinu i pol, i ukratko mogu reći da je to jedno veliko smeće od mobitela, još kad sam ga kupio sam imao problema s tim što se resetirao sam od sebe, to se donekle popravilo sa stavljanjem novog firmware-a, ovih dana sam stavio najnoviji firmware jel mi se znalo događat da se sam ugasi kad mu dođe, i u zadnje vrijeme mi je počeo otkazivat touch, pola ekrana radi, pola ne radi, s novim firmware-om se to popravilo, do danas, kad su počeli isti simptomi...u manjoj mjeri...ali svejedno...više se i ne obazirem na to... Zaključak koji sam stekao je taj da više nikad neću kupit LG mobitel... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Taj sam ja zakljucak stekao jos od sestrine čokolade(onaj prvi model..KG800) koji je bio 304673 na servisu u jamstvenom roku ![]() Inace jako puno ljudi se zali na taj Cookie, a cujte, sta biste vi od tako jeftinog modela, sve ima svoju cijenu. ![]()
![]() |
#64 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Zanima me ako može ko reč dali se isplati kupit lg cookie kp500 sa svom opremom za 200 kn i ako mi ko moze rec dali je mobite dobar ili je istina sto drugi misle. Tipko sam po mobitelu i tach mu je dosta dobar pa sad sto vi mislite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Registered User
|
Dobro jos cu vidijet a sto je tako usrano na tom mobu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Registered User
|
dali zna ko kako postavit fotografiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
produžavao pretplatu i uzeo to govno (odnosno Cookie 2 ili kako već), bolje da sam uzeo nešto za kunu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|