Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 14.01.2009., 18:05   #61
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
onda lijepo kupi karticu s kojom ces imati fpsa,nijedan config nece napravit 9600gt da bude 9800gt ili slicno...
Staro 14.01.2009., 18:29   #62
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Ili si stavi 640x480 rezu...sve detalje na low,sve na OFF i to ti je super high fps cfg
Apacer ft Bozja je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.01.2009., 01:42   #63
Ma$teR
Premium
Moj komp

Ma$teR's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
@robert
Gle nebih se slozio sa tobom, poznajem lika koji sa 6000+ i mojim cfg ima lockano 250.
Takodjer jos jednok lika koji sa intelovim cpu i sa robwizovim cfg ima 250 fps lockano.i to sve sa mojom grafickom.
Btw. moja grafa nije obicna 9600gt, moja je OC silent koja je po default clockana i radi na 720/1800/1008.
Ma$teR je offline  
Staro 15.01.2009., 05:26   #64
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Blesave igre u kojima moraš imati 250 FPS-a da bi bržw pucao, više skočio, ili sa 333 FPS-a da ti ouška bude nečujna!
Totalno nerealno!

Igrajte pravu igru, igrajte CS 1.6 i CSS!
Sa 60 il 6000 FPS-a uvjek isto brzo pucaš, skačeš, roniš, ločeš, ubijaš!
To je igra, sve drugo je šminka!
Valg je offline  
Staro 15.01.2009., 07:31   #65
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Malo je teze nekome tko nije intenzivnije igrao cod2 i cod4 objasniti da je veci fps = bolji i fluidniji gameplay. Opcenito Nuke (tj robert ) je sve rekao, ne vidim cemu ici u offtopic kad je zbilja sve ispod 125 fpsa konstantno nedovoljno za igranje. Ja recimo sa svojim kompom igram na 1680*1050 vecina detalja na max, aa 2, af 2. i imam 125 lock. E sad postoje varijacije na configu koje ti pomazu u igranju.

Recimo lik na codhru je sa 7600gt uspio izvuc konstatnih 333 fpsa (istina da ima quad na 3,5ghz) al je igra toliko ruzna da izgleda kao CS 1.6. Tak da igru treba podesavat sukladno svojim mogucnostima. Recimo ja mogu imat 250fpsa bez pardona, sam da malo samnjim rezu i da po cfgu proradim, ali zasto kad ce mi igra izgledat kao pucacina iz 99 .

@ Vlag

Ja sam ko klinac igrao CS i to se nastavilo par godina, i mogu ti rec da ti dosadi, a cod4 ima nekih slicnosti, uz to sto ima puno bolju fiziku i grafiku.
junkieee je offline  
Staro 15.01.2009., 07:49   #66
Valg
Guest
Moj komp

Citiraj:
Autor junkieee Pregled postova
Recimo lik na codhru je sa 7600gt uspio izvuc konstatnih 333 fpsa (istina da ima quad na 3,5ghz) al je igra toliko ruzna da izgleda kao CS 1.6.

@ Vlag

Ja sam ko klinac igrao CS i to se nastavilo par godina, i mogu ti rec da ti dosadi, a cod4 ima nekih slicnosti, uz to sto ima puno bolju fiziku i grafiku.
Otkad je CS 1.6 ružan!?!?!?

Samo za informaciju, CD 1.6 igram otkad sam prvi put dobio 56k internet, i od tad nisam stao, i nikad mi nije dosadilo...
Sa CSS-om je postao još bolji, samo šteta na velim izmjenama assoult mape...

I ne, nikad mi ne dosadi, makar 4 sata konstantno igrao de_dust2
Valg je offline  
Staro 15.01.2009., 08:01   #67
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
U OT se neću mješati ali postavljanje (fiksiranje) postavki HTT na 1000 PRIJE dizanja FSBa ti fikstira množitelj na 5 što na 220 MHz već daje 1200 i lako se može desit da to ploča nemože svarit, a o ramu da i ne pričam inače ima OGROMNA tema o klokanju AMDa na odgovarajućem djelu foruma i čitaj...
Staro 15.01.2009., 09:23   #68
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
ccc...deca deca
tomek@vz je offline  
Staro 15.01.2009., 14:31   #69
Ma$teR
Premium
Moj komp

Ma$teR's Avatar

@junkieee
Ko je to izvukao toliko fps?
Daj mi xf njegov da mi posalje cfg .
Mada sa ovim promod 4.2 i fullbrightom imam 200 fps konstantno
200-250 oO
Ma$teR je offline  
Staro 15.01.2009., 19:23   #70
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Nitko nije...to je nemoguce!
Onda radije lockaj 125 i mirna Herceg-Bosna...a ne da ti plesu od 200 do 250...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.01.2009., 19:59   #71
thuNdeR
Premium

thuNdeR's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
daj admin ovdje lock mislim da smo čovjeku odgovorili na pitanje još prije 2 strane, nikad nečemo doči na zelenu granu šta se tiče fpsa uvijek če se nači neko s drukčijim mišljenjem i jbg to je tak
thuNdeR je offline  
Staro 15.01.2009., 21:55   #72
Yoman
Premium
Moj komp

Yoman's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Valg Pregled postova
Otkad je CS 1.6 ružan!?!?!?

Samo za informaciju, CD 1.6 igram otkad sam prvi put dobio 56k internet, i od tad nisam stao, i nikad mi nije dosadilo...
Sa CSS-om je postao još bolji, samo šteta na velim izmjenama assoult mape...

I ne, nikad mi ne dosadi, makar 4 sata konstantno igrao de_dust2
Najjači post ikad imas pivu. Cs je prava online igra i skoro pa jedina koja nije jednolično napucavanje. Igram vec pet godina, i to sto ce neki rec da je losa grafika ovo ono barem nemoras imat komp od 1000E da bi imo 250 Fps.
Igra stara 5 godina a po mojem misljenju se vise igra od ovoh novih CoD-ova to sve govori o igri. Jebo grafiku i ostale gluposti.
Yoman je offline  
Staro 16.01.2009., 14:50   #73
Ma$teR
Premium
Moj komp

Ma$teR's Avatar

Citiraj:
Autor Yoman Pregled postova
Najjači post ikad imas pivu. Cs je prava online igra i skoro pa jedina koja nije jednolično napucavanje. Igram vec pet godina, i to sto ce neki rec da je losa grafika ovo ono barem nemoras imat komp od 1000E da bi imo 250 Fps.
Igra stara 5 godina a po mojem misljenju se vise igra od ovoh novih CoD-ova to sve govori o igri. Jebo grafiku i ostale gluposti.
Nisam bas siguran da se igra vise i to pogotovo od CoD2 i 4 =).
pogledaj lanove svjetski poznate svima je glavni CoD, a tek onda ako ima mjesta za CS .
Ma$teR je offline  
Staro 16.01.2009., 14:52   #74
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

E Master prijatelju ti se blamiras ko niko....
Ja samo neznam gdje ti takve podatke izvlacis...
Staro 16.01.2009., 14:59   #75
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Ma$teR Pregled postova
pogledaj lanove svjetski poznate svima je glavni CoD, a tek onda ako ima mjesta za CS .
HAHA potpuno si u krivu... CS se povlaci po svim svjetskim natjecanjima vec oko 8 godina i uvijek najveca paznja i fond nagrada odlazi na CS, a to kaj kod nas na balkanu CS scena mrtva ne znaci da je i vani.
veve je offline  
Staro 16.01.2009., 14:59   #76
Valg
Guest
Moj komp

Citiraj:
Autor Yoman Pregled postova
Bratko reko si dvi pive!
Ma nema frke, uvjek za pivu! Ak si blizu siska, večeras 19:00 u podrumu sa mojom ekipom uz tekmu!

Citiraj:
Pa sva deca igraju CoD jer su previše peglu za CS!
Nema health bara, nema mozga, samo peglaj sa 333FPS-a da se ne čuje kad pucaš! BOOORIIINGGGG!

Na pravim lanovima se prvo dobro pojede i popije, igra se CS, SC, W3, i još CS CS CS CSS CSS CSS!

A kad dosadi, opet se jede pa igra CS, pa se onda svi poredamo jedan kraj drugog da vidimo koliko jedan metak može probit glava, i tako to!

Pa CSS de_dust2 EXTENDED mapu, pa opet de_dust2, pa de_dust2, pa de_...

You get the point!
Valg je offline  
Staro 16.01.2009., 16:21   #77
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Ma zanemarite ga,to je neko dijete od nekih 14-ak godina koje bi htjelo biti "pro".

Cinjenica da je CS igra sa daleko najvecim comunityem (wow ne racunam) te oni nisu razjedinjeni na puno nastavaka (cod1,coduo,cod2,cod4) vec samo na 2,koja su prakticki ista samo razliciti engine (HL1 i HL2).

Opet nebi govorio koja igra je bolja,jer su potpuno razlicite.Po meni su 3 natjecateljski dobre igre,i sve tri su razlicite.

Quake,igra u kojoj prevladava Aim i tzv Brain,igra se 1on1 i ovisis sam o sebi.
CS,igra u kojoj je jako vazan AIM,ponesto braina,i ponesto teamplaya (individualna razlika cini cuda)
COD serijali,igra u kojoj je aim tako tako vazan,ali presudan je teamplay i brain,individualac nemoze puno napraviti,vazan je dobar team i organizacija.

To je moje videnje toga,a ti master se nemoj blamirati vise ovim glupim izjavama,samo cinjenica da CS igra negdje oko 200.000 ljudi dok cod2 i 4 oko 50.000.

Pa ti vidi
Staro 16.01.2009., 20:06   #78
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

I to tako vec 7-8 godina...
Staro 20.01.2009., 22:40   #79
Ma$teR
Premium
Moj komp

Ma$teR's Avatar

@robert7
A ti si pg sa 30 godina 'el tak'?
Ja imam 16 godina, iako to nemam nikakve veze sa datom temom.
Ja prvi put vidim likove koji mogu od teme o procesorima doci do counter strikea.
Prije 3-4 godine sam igrao CS u igrao kada nisam imao broadband i pun mi ga je q, to je glupa igra, imam pravo na svoje misljenje.Nema nisanjena, sve je linearno, dosadno, nema fizike, nije prirodno... "you got a point?"
Ja znam da se CS igra mnogo, ali je meni i WoW i CS najgluplje igre, nemojte me sada pljuvati zbog toga to je samo MOJE MISLJENJE!
ok vama CS igracima je CoD igra za djecu, ja to isto mislim, samo obrnuto.
Ja mislim da CS igraci, nebi mogli napraviti killa u CoD(ako ga nisu prije igrali).
Dakle, molio bih da se vratimo na temu,
Zasto mi se fsb na 4000+ ne zeli dici iznad 217?
Hvala!
Ma$teR je offline  
Staro 21.01.2009., 15:18   #80
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Dobro...jesi ti retard?
PC Ekspert Forum > Računala > Software > Igre Hoceli mi 6000+ pomoci? Tu dodjes,otvoris temu....i sad postavis ovo pitanje..."Zasto mi se fsb na 4000+ ne zeli dici iznad 217?" pa dobro jel ti vidis da je ovo podforum za igre?
"Ja prvi put vidim likove koji mogu od teme o procesorima...."ako mislis otvarati takve teme to otvori na za to predvidjenom PF a ne tu...omg...
Staro 21.01.2009., 19:53   #81
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
A dobro, ima direktne veze s igrom ali to je trebao pitati na cod4 threadu a ne otvarati posebni.
Isto kao sto su svi koji su htjeli raspravljati o tome da je bolji cs/s bolji od cod-a trebali stediti tipkovnice.
Ovome fali jedan dobar lock...ne onaj kineski, pravi celicni a ne od recikliranih limenki.
greg SE je offline  
Staro 21.01.2009., 23:12   #82
Ma$teR
Premium
Moj komp

Ma$teR's Avatar

@Apacer ft Bozja
Jel imas ti mozga u glavi?Posto mi se cini da nemas.
OVAJ TOPIC JE BIO U AMD FORUMU, ALI JE NEKO OD ADMINA GA PREBACIO VAMO!KUZIS SADA?
Tebi se ocito sve treba crtati.
Ma$teR je offline  
Staro 21.01.2009., 23:16   #83
BeroVK
Banned
Moj komp

Dobro je nemoras se derati, ovo najbolje treba prijavit modu i lockat temu bez daljne rasprave.
BeroVK je offline  
Staro 22.01.2009., 01:27   #84
Apacer ft Bozja
Baja!
Moj komp

Apacer ft Bozja's Avatar

Citiraj:
@Apacer ft Bozja
Jel imas ti mozga u glavi?Posto mi se cini da nemas.
OVAJ TOPIC JE BIO U AMD FORUMU, ALI JE NEKO OD ADMINA GA PREBACIO VAMO!KUZIS SADA?
Tebi se ocito sve treba crtati.
A gdje sam ja mogao shvatit da je ovaj topic bio tamo...eto samo me to zanima...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno