|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Chaintech 6800... otvorene sve pipe, i sve radi bez problema (sve pipe rade OK) ![]() OC-ao malo do 390/840 ... i radi OK. Za 'svakodnevnu' upotrebu stavio konzervativnijih 375/800.
![]() |
#62 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
evo, samo sam napisao jedan post da ovaj kvalitetan topic ne bude zaboravljen, jer sam sicher da mnoge ovo zainima (novije članove) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
amaterus kompjuterikus
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() u 3Dmarku05 prije 2476,sada 3345. nije loše za početak. pozdrav...: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Pipe su malo usporene, al nema veze, ganjaj sine... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
amaterus kompjuterikus
|
Graphics core : NV40 revision A1 (16x1,6vp) $0100000001 Hardwired ID : 0042 (ROM strapped to 0042) $0100000002 Memory bus : 256-bit $0100000003 Memory type : DDR (RAM configuration 06) $0100000004 Memory amount : 131072KB $0100000005 Core clock : 299.250MHz $0100000006 Memory clock : 351.000MHz (702.000MHz effective) $0100000007 Reference clock : 27.000MHz $010000000b HW masked units : pixel 1010b, vertex 101000b 66.93. kolika treba bit temp??? 47 kad ništa ne radi, a kad izletim iz npr.undergrounda2 vidim da bude i po 52. ![]() jel to normalno?pitaj boga koliko je onda u doomu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
amaterus kompjuterikus
|
prije je bila 43(kad je bila tvornica) |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Tu nema brige. Meni je max bila 56, a pogledaj clock u sigu. Daj joj malo diži frekvencije pa jevi rezultate. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Džabe si krečio!
|
Kupio sam Nv 5 silencer, i nevidim baš neka poboljšanja, što se tiče temperature.idle=48, max 58, tak je bilo i sa stock kulerom, al dobra je stvar što mi je sad komp skoro nečujan ![]() ![]() ![]() Nevjerojatno je jednostavan za stavit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
amaterus kompjuterikus
|
jel postoji kakva razlika clockanjem preko Biosa i pomoću Rive??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Džabe si krečio!
|
Naime, imam nekoliko pitanja, nevezano baš uz ovu temu, al imam ovu karticu.Naime skino sam Nalu demo ![]() tj, svake dve sekunde se pomakne slika. I, što je ovo? Prije se događalo, al sad puno manje, tj. već dva dana nije hvala bogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
amaterus kompjuterikus
|
imam pitanje. u rivi mi neda da dignem clock,tj. kad dignem onda treba na TEST,a izbaci poruku u stilu the driver cannot pass internal test, please decrase frequency, i to odgovara na svakoj frekvenciji.u čemu je štos??? evo sam tek sad testira grafulju i kad je otvoreno svih 16 imam na CPU test sitne crvene točkice(samo nekoliko). pa je sad 12x1,6vp. 3Dmark2005Pro----3050. hoću li ostavit na 16 il ovako na 12. u igrama je sve normalno na 16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
amaterus kompjuterikus
|
imam pitanje. u rivi mi neda da dignem clock,tj. kad dignem onda treba na TEST,a izbaci poruku u stilu the driver cannot pass internal test, please decrase frequency, i to odgovara na svakoj frekvenciji.u čemu je štos??? evo sam tek sad testira grafulju i kad je otvoreno svih 16 imam na CPU test sitne crvene točkice(samo nekoliko). pa je sad 12x1,6vp. 3Dmark2005Pro----3050. hoću li ostavit na 16 il ovako na 12. u igrama je sve normalno na 16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Banned
Datum registracije: Jan 2004
|
mislim da ti je bolje da isključiš...jer ionako te samo usporava !!! 3000 dobiješ i s 12×1.6...., pa nema potrebe čačkati mečku poslje će ti dozvoliti i da digneš clock , pa češ imati bolje perfomanse nego s poluispravnim pajpima ali kada pronađeš ispravne i izoliraš neispravne...napravi potpuni reinsta i drivera i rive i svega što ima veze s grafikom, i onda nanovo po redu , i otvori samo one koje rade ! imačeš bolje rezultate nego ovako... ne zaboravi driver cleaner |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
Instaliraj si Powerstrip. Meni tamo najbolje ide. Brzo jednostavno i isti ima dobro razradjene profile mini manager, tak da si ja imam fino 3 profile-a koja sam si napravio. Stock, Max, Max Testiranje. I tako malo po malo gledam do koliko ide. Nema onih test sranja. Ja vise niti nemam rivu odkada sam bios moddao za pajpove vise mi nikaj ne sluzi! |
![]() |
![]() |
#80 |
Džabe si krečio!
|
Hvaljen Isus i Marija!! Danas bio frend kod mene i išli mi bezveze otključat one šitne pajpe da mu pokažem kak nevalja. I bootam ja komp kad ono na 12x1,6 vp sve normalno Nigdje artefakta, sve glatko ka led!!!! 2k3 score: 9990 2k5 score: 4005 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Pozdrav!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Banned
|
imaš vrhunski rezultat ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Čip me tolko izludio da sam postao praznovjeran! Sad sam tolko happy ko da sam na žiži!!!! 6800 le čip nije normalan jedan dan onako drugi ovako Al sad sve volim.Ljepši život? Btw, onaj set pajpi nije bio jako defektan, bile su po sjenama bijele točkice... Al sad nema ničega, slika čista ko rođena majka? Kak je moguće da se pajpe dovedu u red?? Nv 5? sumnjam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Džabe si krečio!
|
Za one koji misle da haluciniram... Ni jedan artefak nijesam vidio. Živio život i moje ozdravljene pajpe!!! @ tigman, kakav je tebi skor, znam da ti isto imaš 12,5-6 kad veliš da je moj dobar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
|
pa gdje ti je CPU test !? meni je defaultu uz : 2003 (očajan CPU test!!!) 9600 @380/900 2005 ...2934 bodova ali ja vrtim i CPU test !!!! tvoj ne važi !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Daj Sam napiši kako si uspio odjednom otključati pajpove ako su ti do sada bili defektni nije mi jasno i kako to da svi imate toliki clock kartice 380/900 dali ste dirali voltažu kartice ili šta i ajde nek neko bude ljubazan pa malo bolje objasni te stvari oko toga ako bi htio i ako mu nije bad tako da i mi drugi budemo hepi i zadovoljni |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Pa isti je skor s i bez cpu testa!? Obično ostavim, al sad sam ga maknuo, žali bože vremena... I ja imam bartona ma 23x0 mhz. Nije to faktor tolike razlike, al ne vjerujem, imamo isto pajpi, a 1k razlika u marku?Nemoguće. @ ange, što reći, da ti budem iskren, nemam pojma. Ja nisam dirao nikakvu voltažu kartice. Ne znam šta da napišem. Prije; jedan set pajpa je bio TOTALNO defektan, bile su mi neke šarene crte po ekranu, dok na drugom su bili užasni artefakti, svuda su bile neke točkice, a posebno se vidjelo u sjenama. Onda sam stavio NV5 silencer(sumnjam da to kakve veze ima s pajpama), i došo frend da mu pokažem otključavanje, i pustim ja 3d mark da mu pokažem sranja, kad ono nigdje, mislim si ja sad će počet, al nee!!!!! Skorovi poletili.... presretan sam!!! Neću zaboravit onu tigmanovu: " IZ CRNOG PAČETA SE PRETVORILA U LABUDA." Same thing, Same thing, Ne mogu pokazat svoje oduševljenje, u svim igricama se golim okom može vidjet itekakva razlika. A tigman, nije mi fakat jasno, meni je na 8,6 na 380/875 davala 3300 05' markova, što je više od tvoje 12,6?? Pozdrav ljudi. Daj ange malo opiši kako tvoja radi, kolki klok, čiji proizvođač, možda ćemo ti nekako pomoći... Kaj ti radi na 8 pajpi?Znam kak se osjećeš...Suosjećem se s tobom @ tigman, kaj oćeš da opet izvrtim s cpu testom? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
|
pa pročitaj topice o modanju...ima ih nekoliko ..i to je to vrlo jednostavno... malo sumnjam da je Sam tek tako iz ružnog pačeta izvukao labuda , kao što je od prištavca došao do dvije slatke kokice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Banned
|
pa na slici ti je 3000+ !? kako ? ma drago mi je da ti se potrefilo možda je to isti slučaj kao i s mojom u početku koja nije htjela opče da radi niti s 8 pajpi !!! sve dok se nije "prepekla" na 130 stupnjeva i sada radi Ok kaj ti nisi dizao voltažu u BIOS-u !? pa kako ti onda ide tako visoko...možda je to ipak kakav crni labud ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
: nono : Nisam ja niš radio, sama je evolvirala. ![]() |
|
![]() |
![]() |