|
![]() |
#61 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Već kasni ako se ne varam, trebalo je izać početkom ljeta prema prvobitnim najavama. A ovo kaj izlazi je samo za PC trenutno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
I? Kakvi su dojmovi. ![]() Ja nikako ne mogu pokrenuti igru, javlja da nemože naći openal32.dll, napravio reinstall openAL-a i opet isto. Kopiram openal32.dll u folder BG-a i onda baca neki random 0xc000007b error ![]() Edit: Pošto sam već ima OpenAL instaliran, nikako nije išlo, ali nakon šta sam ga prvo uninstalira (OpenAL) i onda instalira ponovno, sve je proradilo!
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 29.11.2012. u 21:07. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
Odlično. Old skul, bez previše kerefeka "novih". Taman kaj sam htio i dobio. A neka svi ostali plaću i čekaju Baldur 3. Ja idem uživati u jedinici + exp, onda dvojci i 2 exp. A onda bum vidio dal ima kruha u skroz novoj trojci ako ju naprave ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Nemam trenutno vremena igrat, ali na prvu me razočarao novi intro. Bzvz naprema starom. Koncept nije loš, ali kao da se nisu ni potrudili. Umjesto nepotrebnog Black Pits dodatka i novih NPC-a mogli su nove animacije složit i još puno toga. Kaj je tu je. Zoom dosta dobro funkcionira, iako se s tom funkcijom zapravo vidi koliko je igra stara. ![]() Daljnji komentari kad malo stignem igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma igra je fora, ima novih sadržaja, a opet nije previše promjenjeno (što je dobro). Anyway... Jedan kratki video: Chuck Norris vs. Drizzt Do'Urden ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|