|
![]() |
#61 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Ma ja isto mislim da ce cod6 biti dobra igra,barem se nadam,a svi vi koji ne igrate cod4 to nas nikog ne znaima sto ste vi svi ww2 frikovi koji je ne mogu odvojit od normandije staljingrada i riflova.Moderno ratovanje je puno bolje i također cod4 nije sprej igra osim na nekim publicima od 150 ljudi.Vi nastavite igrati cod2 ili sad cod5 mi cemo 4 i to je to.Kraj rasprave! |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ako ti se ne igra WWII postoji toliko drugih FPS-ova sa drugim tematikama da možeš birati. Osobno mi je svejedno u kojem će se vremenu odigravati slijedeći COD i glavno mi je da bude dobro napravljen.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ovo je sad kao svađanje oko muzike pa svatko igra/slušta šta voli i normalno je da svatko ima svoj stav tak da ovakve rasprave ne vode nikuda lolz
![]() |
#64 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
probao i ja danas malo duze igrat. Atmosfera mi nije bas na razini cetvorke, al da se prozvakat. Moja ocjena je 7.9/10 Znaci solidno za ubit vrijeme sto se tice singleplayera. Multy jos nisam probao, a nadam se da ce biti dobar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
hmm ovo je tema cod6 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=143208
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
1oo1 NooB
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|