|
![]() |
#62 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni se rusi na visti X64 radi par minuta i jednostavno izbaci kao ono exe stop working zna neko kako to rijesit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
hmh,ako je do ovoga jer se meni frendu rušilo ali ne zbog sisteam nego e6600 odnosno više jezgraša u odnosu na mog starčeka di je sve ko podmazano radilo. The crashes are easy to fix. Put this in console: mat_queue_mode 0 This disables multi-core for the game. ne znam,ali ne brini se jer ne možeš imati lošije od mene a meni lijepo radi,da me pitaš uopće ne zmam na kojoj rezoluciji sam igrao. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 22.12.2008. u 13:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Jao to moram nabavit, pogotovo sad kad sam nabavio novu mašinu!!! Isti tako i FEAR, Battlefield. Hitman, sve šta sam propustio zbog slabog kompa. Jel itko igrao Alone in the Dark: The New Nightmare. To je prezakon - priča fenomenalna, zagonetke fantastične, izvedba prezakon....a it 2001 godine je! Jedino grafika, ali koga briga za to. Isto tako i Fahrenheit! Igre koje se ne zaboravljaju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Eto, danas nabavio igru. Instalirao, sve radi, na 1440x900, haj ovo, haj ono, a kad ono počelo zajebavati. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Edit: Ne mogu nikako da odigram partiju online. Svaki put kada uđem napiše mi da moram biti ulogiran na Steam. Pokušao sam i preko Garene ali ne ide, ako može ko pomoć? ![]() Zadnje izmijenjeno od: ALiEN17. 25.12.2008. u 22:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Danas sam opet igrao tu "sirovinu".....nakon nekoga vremena cak to bezvezno napucavanje postane zanimljivo....poprilicno opustajuce djeluje na mene. ![]() Iz pocetka je mi je igra stvarni bila njesra....ali u nedostatku drugih igara i ova je sada dobrodosla.....bar dok ne dode nesto novo....ovo samo govori kako malo previse vremena provodim pred kompom. Bolja polovica mi je sada rekla da si komp mogu komotno i u krevet ponesti..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
Posto mi je vec dosta igranja tih par levela na doticnoj igri htio bih je maknuti no problem je u tome sto uopce nemam "uninstall" aplikacije. Folder "uninstall" postoji, ali u njemu su samo gluposti bez pravoga uninstall-a. Isto tako nema igre prikazane ni u Visti, a ni u npr. cCleaner-u, TuneUp U. 2009 i sl. programima. Sada bih je htio makniti, a nema uninstall. Dali ima neka fora da se to makne ili da samo debilno obrisem cijeli file te igre. Mislim, glupa opcija koju nisam nikada upotrijebio....ali sta da napravim kada nema hebenoga uninstall-a!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ja imam steam verziju i 2mbit od t-lopova i sve mi super radi jos od 1. verzije dok nije nijednog updatea bilo..a dosad je izaslo jedno 5-6 updatea i dalje sve radi odlicno..igra je super u multi-u i coop i versus. single player je za kitu,al ta igra i tak nie za sp! |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Premium
|
Citiraj:
Dobro je jedino za "ispucat" se..... Na pocetku se nabrijes, ali te 4 misije ili koliko ih vec ima.....brzo dojadi... P.S. I onda pored takvih igara ljudi stave "Fallout 3" pod "najgore igre koje ste ikada igrali".....izvinjavam se na OT. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Left 4 Dead će vam ponuditi sveukupno četiri kampanje ( No Mercy, Death Toll, Dead Air i Blood Harvest), od kojih će vam svaka, pak ponuditi po pet mapa, što dovodi do konačne brojke od 20 mapa, što je - OK. Uzmemo li u obzir kako jednu kampanju možete završiti u roku od otprilike sat ipo do dva , mogli bismo reći kako se pomalo radi o nedostatku sadržaja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
je donekle je istina, ja i frendovi smo prasili jednu kampanju (dead air) igrali oko sat vremena, mozda malo vise, nikako preko sat i 10 min. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
to je bilo za ocekivat posto je ista sudbina odavno zadesila Alyx iz HL2...bilo je samo pitanje vremena... natrag na temu ; kome ja malo mapa ovdje ih ima ( trenutno ) 83 http://www.fpsbanana.com/maps/games/222 . Ovo bi bio najjednostavniji nacin ; onaj tko kreira igru ( pricam o hamachiju ) otvori konzolu pa upise : npr. mp_gamemode survival - enter , map l4d pa strelicama izabrat zeljenu mapu - enter . Onaj koji se spaja ; connect pa hamachi IP od osobe koja je kreirala server . Sta se tice brzine onaj tko kreira server bi trebao imat oko 30-ak kB/s po osobi ( upload ) da bi islo glatko ![]() Zadnje izmijenjeno od: alen.s. 17.06.2009. u 23:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
igra li tko na gareni? neka se javi pa da povremeno nabacimo. nego ja igram sa .. ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|