|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Na nekim sam forumima pročitao da će oko nove godine napraviti Eurolig patch + 5 ekipa ULEB-a, među njima i Zadar. ![]() Već vidim kako Zadar dobiva cigonu 10 puta zaredom...mmmm.. ![]()
Microsoft Windows Vista Ultimate x64, SP1 MATIČNA: Gigabyte GA-EP45-DS3 PROC: Intel Core 2 Duo E8400 RAM: 4096 MB GRAF: ATI Radeon HD 4870 HDD: WD6400AAKS (596GB) MON1: Lenovo L220xwC [22" LCD] MON2: Acer X203W [20" LCD] |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
malo offtopic, preporučite mi ak je moguće neki joystick tamo do max150 kn, ne treba bitit neki uber kaj ja znam kaj sve ne, samo da mi ga igra podržava i da nekog vraga kak tak valja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
http://kvark.hr/index.cgi?menu_id=203&product_id=2861 cca. 70kn imam ga 3 godine...zacudio bi se kolko je kvalitetan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
dali nekome ova igra nakon nekog vremena jednostavno restarta komp? da napomenem, nemam ni s jednom drugom igrom tih problema, dakle nije nešto do hardvera.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() A kaj se same igre tiče ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Premium
|
i ja gubim volju za igrat zbog toga što mi restarta komp...kad bi barem znao zašto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Naime,imam problem s ovom igricom..Kad je pokrenem čuje se muzika ali slike nigdje nema..Dakle samo svira muzika a slike nigdje..Inače grafička je Ati Radeon 9600 Atlantis 128mb.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Hvala na odgovoru.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Daj mi reci kak si uspjel napraviti 360 kroz noge u igri, please... Samo napiši koje i kak kontrole imaš složene i ka treba stisnut-.. TNX unaprijed |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ja danas instalirao. Jos hvatam tipke na tastaturi, imam jojstick,ali ipak cu probati prije na tipke. Ne bi trebalo biti nista vise tipki od PESa. U praticu na pocetku ima kao 14 nekih stvari za napraviti,ali ja to radim i nece da mi skoci na 2/14 vec stalno stoji na 1/14. Rucno prebabacim na 3/14,4/14 i takod alje do 14/14,ali onda nece dalje. A kada izadem u optionse vidim da pod pratice mi je na toj prvoj stepenici kvacica, sada ide kao sljedeci tezi korak ali ne znam kako da se prebacim
![]() |
#79 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Ljudi pomagajte molim vas.. ![]() moja konfiguracija je slijedeca.. OS: Windows XP SP3 Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4000+ RAM: 1024Mb Graficka: NVIDIA GeForce 8500 GT Hvala unaprijed.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
|
igra je smeće dok ne izađe patch koji će popraviti sve greške unutar nje....kad izađe i ako bude dobar patch, onda će igra biti odlična... |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
grafička ti je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
|
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2
* Ako imate Quad Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 ------ Zbilja se osjeti,isprobajte! ![]() |
Ultra High postavke:
Pronađite ovaj file : Config.cfg Obično se nalazi u folderu: (XP) /Documents and Settings/IME RAČUNALA/Programs Data/2K Sports/NBA 2K9/saves (Vista) \Users\IME RAČUNALA\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K9\Saves Otvorite file sa notepadom, te promijenite ove stavke : * VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3 * STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 * Ako imate Dual Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 * Ako imate Quad Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 ------ Zbilja se osjeti,isprobajte! ![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 -->
* Ako imate Quad Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 Trazim postavke od ovoga!!! (def. postavke) * VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3
* STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 * Ako imate Dual Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 * Ako imate Quad Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 Trazim postavke od ovoga!!! (def. postavke) |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2
* Ako imate Quad Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 Trazim postavke od ovoga!!! (def. postavke) |
* VIDEOSETTING_PLAYERLOD = 3
* STALL_CPU_ON_END_FRAME = 1 * Ako imate Dual Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 2 * Ako imate Quad Core procesor--> CLOTH_LOGICAL_THREAD_1 = 4 Trazim postavke od ovoga!!! (def. postavke) |
![]() |
#89 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005