|
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ne znam ak je spomenuto: patch v2.31.0 http://www.gamershell.com/news_65560.html Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Evo isprobao i ja malo tu igru.... Nisam probao bez elite packa.. jeli ima neke vece razlike? Sa njim mi ide sve na najvise osim 2x antializing i grass detail malo smanjen. Mislim, ide i 4x, ali onda izgubim totalnu glatkocu (pada ispod 60 fps), a to ipak preferiram ispred detalja... Nelosa igra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Kakve ti veze ima dal je 40FPS-a ili 60, sve je to isto u SP, ne skužiš razliku! Jedino u frapsu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() 25-30, ak ne pada ispod 25 čisto dosta za igranje, a kud ćeš više od 30FPS-a, ak ne igraš online! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Registered User
|
Citiraj:
Meni na 2x i sve ultra high se drzi 60 sto je ujedno i vsync. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zato gta4 je isti tren bio deinstaliran sa mog sistema... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Registered User
|
Citiraj:
Evo, povisen grass do daske. nesmeta. samo taj aa4x, ali nije da mi fali... A sto je najbolje te postavke mi niti ne zapale grafulju kao grid ili furmark. imam dojam da nije do kraja... Nego, na nekim dijelovima popizdi i pocne trzati ko da nije normalna.. dali renda u daljini kad nebi trebala (na tornju sam) ili je do psyhica nesto (to koristi igra navodno, a meni u drajverima ukljuceno... ma nebitno.. Uglavnom, lijepa grafa i dobar engine za razliku od gta ili fallouta... ![]() EDIT Da dodam.. Netko je spominjao 30fpsa.. ova igra ima dosadan bug.. a to je da ako fps nije = 60 - steka lagano. onako iskidano trzucka.. ne sad da je neigrivo ili da preskace 2 cm.. ali mic po mic trza... ako fraps pokazuje 60 (vsync) onda = nevjerovatno glatko... 59 - trzakanje.. inace ispod 50 mi nikad ni ne pada. U onom velikom gradu ide glaaatko. elite texture na liscu valjda nekad spuste ispod 60. Isto 61+ (vsync = OFF ) trzanje... Zna li itko zasto? Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 29.12.2008. u 00:55. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|