|
![]() |
#61 |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Ne znam sto bih rekao za ovaj "nastavak". Obozavam voznje a pogotovo simulacije. Dok su frendovi igrali N4S serija, na mom kompu se dugo godina vrtio legendarni uradak Image Space-a. Naravno rijec je o "Sports Car GT" igra koja je u ono doba bila vrh simulacije. Medjutim onda takve igre nisu prolazile dobro na trzistu jer nisu za mase, vec za odredjenu populaciju. Zato sam presao na PS2 i naravno Gran Turismo. Uslijedio je Nordschleife i mojoj igri nije bilo kraja. RBR je bila prva igra koja me vratila igranju na PC (ne zato sto te igre nije bilo na PS2, vec zbog MP-a koji mi je unistio jedno godinu dana zivota). Vratio sam se GT na PS2 jer igra je nenormalno igriva. I onda je dosao GTr i GTr2 (Legends, race... necu spominjat, jer nemaju mjesta sto raditi pokraj ovih dragulja). Mogu reci da je GTr2 jedna od rijetkih igara zbog kojih sam zapostavio svoj Gran Turismo. Ne zbog grafike, ona je zbilja nebitna, vec zbog uzivanja u voznji. Imam DFP i 2 koju cu prodati jer jednostavno Logitech nije napravio dobar posao kod novog volana. 2 puta otisao mjenjac na reklamaciju, FF nakon 2 mjeseca prestao funkcionirati, i slag na kraju: win ga odjednom vise nisu prepoznali. A i nikad nije bio dobar kao original DFP. Zasto ovo pricam. GTr Evolution? Jos se pronalazim u evolutionu. Nikako da pogodim setup automobila, RWD... nemam osjecaj gdje je, nikako da se sjedinim sa automobilom i radim sto hocu, kao da postoji nesto vise sto popravi neke namjerne greske koje su dio moga stila voznje, kao da su cijelu simulaciju problizili onoj masi kako bi ugrabili veci dio trzisnog kolaca. Mozda se varam. Ali mislim da GTr2 jos dugo dugo nece sa mog kompa, kao sto ni GT nije vec dugo dugo izasao iz PS2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
naravno da sam ju igrao, ali šta nije realno nije! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Potpis vecine toga stim da sam ja dugo vremena igrao GTR2, sad igram rfactor sa f12005 CDTP modom, PCC 2007 modom itd.. Po meni su rfactor i GTR2 top simulacije, stim da ima jako odlicnih i detaljnih modova u rfactoru i time mu dajem prednost nad GTR2. GTR Evolution sam probao i izbrisao nakon sat vremena. Osjećaj je totalno arkadni, definitivno se vidi da su se nastojali približiti masi. Ne smatram se nekim dobrim vozačem simulacija(još učim) ali sve i jedan auto na GTR evolutionu sam vozio bez problema čim sam "sjeo" za volan. Ionako je to Race07 ušminkan sa dodatnim autima. Tko hoce pravu simulaciju nek igra GTR2, rFactor, ili Liveforspeed, o tome koji je od navedene 3jke bolji nek pojedinac sam odluci.
![]() |
![]() |
#65 | |
gejmer
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() rFactor-u nikad nisam dao pravu sansu... ne znam... mozda bi to mogao opet pocet igrati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
|