|
![]() |
#61 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Neznam,meni je bila nekako nedovoljno precizna. Znam i ono kada sam sam bio u kupovini kako si uvijek navijao za taj 5L,ali eto,nije me impresionirala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji miš imaš ono? Jer je ona "napravljena" za laserske... I onda ćemo završit sa OT ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Zaboravi sto laju u novinama i na TV-u da je prosjecna placa 5000+kn, takve place ima 10% njih, ako ne i manje, svi ostali su na minimalcu ili mozda malo vise jer moraju zaradjivati za jahte svojih gazda i Mercedese S klase. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Dečki mislim da je jako neumjesno i skoro pa sam si i mislio da će ova tema u ovo prerasti mislim da će Tor ovo lokotirati i to s pravom, od benignog "polla" se po običaju razvija rasprava oko toga ko kolko troši i jel prosječan hrvat ili tatin sin, što koga briga odakle nekome 1000kn za komp, eto ja si isto mogu bez problema to priuštiti, čak i više a još i nemam punu plaću koju ću imati... Čisto za info stara i ima 1500kn penzije a stari plaću od 2k cca a ja sam išao u školu 20g i mislim da ako si nakon toga nebi neke stvari mogao priuštiti onda bi stvarno bilo vrijeme da se emigrira... ![]()
![]() |
#66 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() Ma u stvari, boli me kita koliko ce strajbati s tatinim parama, svatko ima svoje prioritete u adolescentskoj dobi. Netko cugu i sisojke, a netko bleji u komp cekajuci da mu dioptrija naraste na velicinu vrata od Gorenje vesmasine ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Svako sljedeće OT će rezultirat brisanjem posta, mene iskreno zanima koliko ko daje za komp, jer masa ljudi u zadnje vrijeme ima grafu po par mjeseci i čim izađe nova mjenja ju...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Banned
|
Pa tu se nakupi onih 500-600kn,da dobijem neku lovu dok se još da izmust za ovo što već imam,i onda uz malu nadoplatu imat nešto novije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomi...une,22173.html glup topic do bolja, kao stvoren za bacati neke glupe cifre. samo ljudima pogledas "moj komp" i sve ti je jasno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Da se vratim on topic. Inače ako trošim na komp nešto onda je to upgrade novih komponenti ali najviše jednom u dvije godine, tko pomišlja kupovati mjesečno ako se nešto nije pokvarilo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Zadnjih nekoliko mjeseci 0kn. ![]() Inače,zadnje investicija mi je bio 22'' LCD i 500gb HDD,a trenutačni kompjuter mi je i više nego dovoljan za ono čime se bavim(web dizajn,photoshop) tako da sigurno neću mijenjati još nekih 1-2 godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
a nekih 100tinjak kuna, ali to je vecinom na medije, dvd-e i tako sto a komp ce se brzo mjenjati pa ce poci svotica pa sam miran onda opet neko vrijeme |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
s internetom koji je 100kn mjesečno i strujom od 40 kn mjesečno ispada 480 kn mjesečno kao prosjek zadnje tri godine (s time da je laptop 60% toga)
![]() |
#80 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
hmm.200 net.medije ne kupujem.boju ne trosim kod kuce ![]() odem kad mi treba po neku komponentu.recimo sve skupa 300kn mjesecno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ovaj mjesec oko 500kn, al 230 od tog ce mi se vratit jer cu prodat komp. koje mi stoje.... jos ovaj mjesec vga , to je jos nekih 500kn i to je to... jos je bilo sitnjih nadogradnji kaj se tice rama i hdda, no to je bilo sredinom 7. ... vecu nadogradnju sam imao u 4om, palo je oko tisucu kuna.... i to je sve....vise nista nisam trosio... nit placam internet nit dvde i tak... ![]() ![]() da imam vise , vjerojatno bih vise trosio, al to ce bit uskoro nadam se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
cca 50-100kn ak uključimo i potrošni materijal tipa cd/dvd mediji i tinte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
zavisi...prije par mjeseci sam kupio novi komp, a nedavno novi lap , eksterni hard, eksternu optiku...tako da bi prosjek ove godine bio visok, dok sam recimo prosle godine sve ukupno potrosio 200 kn na komp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
hmm nitko ne spominje da je kupio Win ili PS ...ili tako nest ... ![]() mah ja u zadnjih 5 godina samo kupujem ponekad prazne DVD-ove i znaci oko 20-tak kuna mjesecno (neračunajuči internet .. ma da je i to trošenje na PC) |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
Datum registracije: May 2008
|
Internet 220kn, koliko mi se cini (8mbit flat) i ono, ovisno kaj kupim sa strane. Npr. prosli mjesec sam kupio 2x250GB Seagate diskove za RAID 0 i Radeon HD4870. Pretprosli mjesec kupio kuciste i napajanje, preko soma kuna. Tako da, ako je mjesecno manje od 500kn, ja sam sretan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
|
A slabo,nema tu mjesečno,ne-mjesečno..zna se kad se troši,kad je nadogradnja il kad nešto rikne.. Ovako inače iz hira stvarno slabo,eventualno sredstvo za čišćenje,promijenim pastu svakih pola godine,8 mjeseci..i to je to.. 100kn max max mjesečno. Eventualno ako ubodem kakav dobar original od igre kao sad novi Alone in the dark za đabalesku iznos,to uzmem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Majku mu, uvijek mi nešto... Kupim komp od 5.5K kuna i onda moram dat 600Kn za napajanje, pa mi ode RAM pa kupuj RAM, Pa mi grom sprži matičnu od 1400Kn, pa onda daj za prenaponsku zaštitu... Sad bi još bilo bolje da skužim da mi grom spržio i proc od 1300Kn. Ne znam još, nije mi došla matična al molim Boga da je proc čitav. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
nije procu nista.... a neznam zasto je ljudima problem iskopcat komp iz uticnice kad grmi ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|