Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.08.2008., 01:07   #61
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ako te tješi, k800i i noću radi odlične fotke, najbolje koje sam vidio kod bilo kojeg drugog moba. Blic mu je za jedan mob vrhunski.

btw, mobitel može biti vrhunski mobitel i mp3 player, a ima tako malih digitalaca da ga nije problem imat u džepu ili oko vrata... a i nije da baš SVAKI dan nešto slikaš okolo...
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2008., 14:08   #62
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Moj frend sa SE k850 a ja sa SE k 750 i digitalcem sony w40 slikali smo istovjetan kadar. On je okinuo sa svojih 5 mega pixela a ja sa k750 i digitalcem slikao na 2 mp, a onda smo fotke pregledavali na računalu. Slike od k850 su ispale jedva nešto malo bolje nego od k750 dok su slike sa digitalca dakako ispale stoput bolje nego na oba mobitela, pa iako je bio nariktan na samo 2mp
darkijas je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.08.2008., 23:05   #63
Markos1
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2007
@gabre
ljudi nisu isti i ukusi se razlikuju.

uzeo sam k800, vrijedi svake lipe (1100 kn, nekorišten i dekodiran, garancija 2 godine) a debljinu uopće ne primjećujem, dapače. zbog onog šta može bio bi mi dobar i da je 3 cm debel dizajn je ustvari genijalan.
osim ... jedino me malo fukaju tipke 7 i 0, kad pišem poruku moram s noktom stiskat te tipke da ne bi palcem stisnuo i susjedne. i treba naučit "osjetit" tipkovnicu i upiknut na pravo mjesto s palcem jer su tipke za slova i brojke malo nakošene. to jedino malo usporava al navikavam se polako.
fotić i mogućnosti podešavanja su me ostavile bez riječi. strava dobro, dođe mi da postanem pro fotograf

svima
Markos1 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno