|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Istina ima ih za te novce ali kome će se isplatiti prodavati nove 22" LCD-e za 1200Kn? Ili su možda ove druge tehnologije preskupe za proizvodnju. Nekako mi nema logike da S-pva monitor od 22" košta ko 3 tn-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
kako to da lenovo ima 30ms,a ovaj 50ms input lag |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Vjerovatno će 22" S-PVA matrica biti lagano zaobiđena, zbog toga što "ozbiljniji" korisnici koji ne kupuju TN monitore polako sve više gledaju prema dijagonali 24" i rezoluciji 1920x1200, kao što se danas rijetko tko odlučuje na kupnju 19" ne-TN monitora tipa LP1965 ili još više P971. I ja se sve više mislim da odmah "skočim" na 24" ne-TN (LP2475w).. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Premium
|
Citiraj:
Ali 3000kn za 22" ne tn bi bila prolazna cifra. Mada je 24" optimalna veličina, ipak zbog gore navedene cijene nije dostupna širem krugu korisnika u Hrvatskoj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
machine that goes ping!
Datum registracije: Jul 2007
|
sve je stvar ponude i potražnje. kod nas se masovno prodaju monitori do 2000 kn, a sve iznad toga se mora uvoziti u malim količinama i stajati na lageru, pa onda nije čudo da 24" i veći monitori koštaju i do dvostruko više nego u inozemstvu... u americi ima i 24" MVA monitora za ispod $200, vjerovali ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
|
Citiraj:
U tim zemljama cijena nije drastično manja nego kod nas.. http://www.guenstiger.de/gt/main.asp?produkt=799974 a kod nas već od 4500 kuna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Mada si ga malo romatisao, barem si me sjetio na SED-a na kojeg sam bome skoro zaboravio. ![]() SED postoji preko 20 i kusur godina. Njegov tvorac je Canon ne Toshiba. Toshiba se tek kasnije ukljucila u igru. Canon ima jednu ruznu manu! Kad god napravi neki interesantan patent izvan photo svijeta ... > tipa zvucnika, ekrana, chipa... nikad ne gura to do kraja. Sharp je htio kupiti SED od Canona i velika steta sto nije. Uz sve superiornosti SED-a, jos pocetkom 90-tih je imao stedljivije specifikacije od svih danasnjih LCDa! Canon se jos i pofajtao pravno sa Toshibom i dodatno okilavio situaciju. Da bar netko pohlepniji zeli to kupiti od Shibe i Canonka ![]() Uh, sad si mi ponovo bacio bubu o SED ![]() 2005 su Canon i Toshiba imali dosta glasnu najavu za bas (!) 2008 kako ce isporuciti omanju seriju opipnih modela. Bas cu malo proculjiti sto je s time... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
8-bit Gen.
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
nego, da se vratim na ovog HP-a..input lag 50 ![]() too much....btw, to je dvostruko veći nego kod 2475 i samo nešto manje nego kod della 2408 koji je input lag dno....nije za gamere definitivno...šteta, jer inače je odličan monitor...još za te pare... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#76 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
ja više vjerujem onome koji kaže da je veći. na taj se način neću neugodno iznenaditi. nego ima li ovoga već na našem tržištu ili što? već neko vrijeme pikiram na novi monitor od minimalno 22" ali sa ne-TN matricom. 24 su mi ili preskupe ili preloša slika, a za onaj Lenovo sam sumnjičav da mi slika ne bude premala. ovo bi mi bilo super, 22" na nativnoj rezi i još k tomu PVA matrica.
![]() |
#77 |
8-bit Gen.
|
Isprika sto budim SED ponovo u temi koja to nije. Ali zaboravio sam ovo staviti : 1) SED Video 1 2) SED Video 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Di je ovo cudo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
|
Šta je sad s tim monitorom na kraju? Ovdje piše koja bi cijena trebala bit: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/hr/hr...7-3648453.html Preporučena cijena: 3222 kn s PDV-om
![]() |
#81 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Bravo Blaster! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
Al' nema ga još u nijednoj trgovini ![]()
![]() |
#84 |
Premium
|
maloprodajna preporucena od strane hp-a i cijena u jednom varazdinskom ZITu, dok ce dalje biti manja nekakvih 10-ak %. tako je sa cijenama skoro svih hp proizvoda. ipak neki ne nabijaju svoje marze toliko makar bilo i preporuceno vise ![]()
![]() |
#85 |
Premium
|
Znaci sljedeci mjesec bi se moglo otic po to :P EDIT: Video pregled monitora + review http://reviews.cnet.com/lcd-monitors...ag=api&subj=re
Zadnje izmijenjeno od: Blaster32. 25.12.2008. u 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
dakle doticni stigao u recro, pa prema tome je vjerojatno dobavljiv u nasim trgovinama evo da citiram sto mi je kolega zero67 poslao: "Pozdrav, Monitor HP 2275w 3.099kn s PDV-om Isporuka: 1dan (ako javite danas do 14:00 isporuka sutra) Goran/ZIT d.o.o./" sretna nova godina ![]()
![]() |
#89 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ih steta ja mislio ti kupio. I ja se predomisljam da li da kupim ovaj ili 2475w. Najvise me brine wide gamut. Da li ce uopste monitor biti upotrebljiv za fotke jer nemam kalibrator!? Da li je bolje za fotke sadasnji tn ili wide gamut ips? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|