|
![]() |
#61 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Da li je itko probao igricu, i kakva je? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
danas je izašla u americi, osim ako nema ovdje na forumu nekoga tko je iz amerike i ima igru nećeš dobiti odgovor sutra izlazi u svijetu
![]() |
#64 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hmmm, kolko sam ja viio dostupna je na steamu od jučer negdje popodne ![]() A već je dostupna i nekim drugim kanalima, možda bolje reći zaljevima ![]() Što se bugova tiče ja sam si zabrijao da je trebala izaći u listopadu i da su ubrzali izlazak pa da će zato biti bugova. No u preincipu, istina je, to je praktički isti crysis. Kad neko kupi igru i zaigra neka nabaci par ss-ova i napiše par riječi.
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 19.09.2008. u 11:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma......jebemu onda kaj nam znaći ak bum ju prešel za jedan dan, hebemu i takvu igricu, očito im je zmanjkalo ideja za priču ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pozz evo upravo pokrenio warhead...dosao do pola prvog nivoa Performanse su po meni malo bolje nego u crysisu ali u nekim dijelovima i dalje trza Igrao sam na postavkama GAMER ili HIGH na rezi 1280*1024 Na visti je osjetno losije prosjek od 24-35 fps,a u xp od 30-40 rijetkost padne na 24..testirao sam na 32 bit-os Grafiku su malo poboljsali...osvjetljenje,explozije,i malo je oštrije Jedino se na enthusiast ili very high osjeti znatno poboljsanje performansi prosjecno oko 28-30 fps...i naravno u nekim situacijama padne do 23 fps Ocekivao sam bolje performanse ali eto ipak je to EA Eto tolko za pocetak uzivajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
igra mi se čini bolja, za nijansu optimiziranije i tako... Ugl. 1680x1050 sve osim shadera (minimum) na gamer, AA sam isključio ![]() Sutra ću se malo igrati sa postavkama i zaigrat kad dođem iz škole, a sad odo spavat, pozzz ![]() A sad je kakvo je:
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 19.09.2008. u 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Konfa iz siga, s tim da je Quad trenutno na 3,2 Ghz i Grafa na 612/2000, x64 Vista. 1680x1050, AA off, sve na gamer osim texture i water quality koji su na enthusiast. Framerate uglavnom oko 35-38, rijetko kad padne ispod 24. Poprilicno optimizirano, sutra cu jos malo clocknit grafu i proc pa cemo onda vidit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
ma snimio sam frapsom ali je 30 sec oko 400 mb :S.cime da to smanjim?? probao sam video converterom ali onda imam zvuk a neam sliku :S i ima samo jedna stvar kad upladam video ovidjet ce te da imam neki ko bug jel kad pucam ili mene gadaju dolje mi se neka crta pojavi a i igra mi se ne pokrene u fullscreen modu nego u windowed modu i svaki put moram stavljat u opcijama na full screen..
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 19.09.2008. u 01:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
To ti je u DX10 bilo u običnom crysisu.Alt+enter ga stavljaju u fullscreen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
|
nije mi to bilo u obicnom crysisu al oke. hmm stavio bi video al neznam kak da ga smanjim i da taj bug ili sta je vec vidite kak izgleda i vrlo je iritantno, onak pucas u njih a dolje na dnu ekrana ti 1 cm ekrana zut ili smeđi ili bijeli..
![]() |
#80 |
|
eo to je to : http://www.imagesforme.com/show.php/...1902044593.jpg
![]() |
#81 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Pre preisto kao i obični Crysis po ovim SSovima ![]() Mislim HUD je ok, al pobogu oružja su mogli malo promjeniti, i taj scope :/ Ma dobro... sutra cu ju valjda zaigrati, samo da nema aliena...
![]() |
#83 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo probao sam prvi nivo i kolko ja vidim od optimizacije ni O, konfa iz siga ga pokrece isto kao i prvi dio, tj na 1280x1024 i neide bas glatko, bez aa i af neki detalji na gamer a neki na mainstream, a igra je i ista ko prvi dio, bar ovo malo sta sam igrao, COD je za ovo znastvena fantastika;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
evo malo prije ins., sad sam u drugom levelu, negdje pri kraju...uglavnom igra je ono skoro sve ono što sam očekival, osim da je prekratka, i kak god oni rekli da je optimizirana, to nije istina...stavil sam sve postavke na max (u igri enthu...nekaj tak), i imal sam oko ~13 FPS-a, WTF, sad sam sve stavil na GAMER (High), i imam ~30-38 FPS-a... btw u toj igri su najviše moguće grafičke postavke enthu...pozabil sam kak se zove, to je ko u prvom dijelu very high, i u prvom dijelu nije bilo moguće imat sve postavke na very high u xp-u, a kaj tu onda je, samo kaj mi onda igra "zavlači"... inače akcija je dobra, grafika, ne moram ni govoriti, samo zvuk mi nije baš, nekak mi sve djeluje pretiho u igri... za sad ocjena 8.8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
hehe, evo najavljene optimizacije ![]() c2d 2.0Ghz, 2GB 667Mhz, hd2600mobility Rezolucija: 1280x800 sve postavke na Minimum -> 30-40 fps http://i33.tinypic.com/6iqh53.jpg sve postavke na Mainstream -> 10-15 fps http://i33.tinypic.com/1zggnif.jpg iskreno, na minimum lijepše izgleda
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
po meni je Warhead puno lošije optimiziran (suprotno od očekivanog). Na IGNu još lik brije kao da sa mojom grafom se mogu dobit relativno dobre performanse na Enthusiast detaljima i na 1680x1050 rezi, a meni je ispalo da je 10 FPSa avarage...što mi čini igru praktički neigrivom. Sa Gamer detaljima dobivam od 15-20, dok kod običnog Crysisa mi je išlo od 20-25 frameova. Još nisam bio prešao prvu misiju, zasad mi se čini vrlo zanimljivom, početak je posebno efektan. Zadnje izmijenjeno od: xEnomania. 20.09.2008. u 10:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|