Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.04.2008., 01:51   #61
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006
Eh, di su ta vremena kad se moralo malo mućnuti glavom... Sad je dovoljno sakriti se iza zida i pucati na slijepo. Mislim ono, SWAT, tj Rainbow Six to ne radi kakvo prokleto pucanje na slijepo....
Staro 19.04.2008., 02:00   #62
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
S.W.A.T. 4, je Odlična igra, odlične misije al hebemmu pa još nisam ni stolicu ugrijal kak spada a več sam je prešel! Ma Vegas 2 je dobar....kaj vi znate, zake bi specijalac poginul kad stane iza zida i puca bezveze po ljudima a metki ionak ima na pretek, tak nekak to izgleda!
danc00 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.04.2008., 02:05   #63
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Meni je ok onaj terorist hunt (zapravo samo to i igram) za ubit pol sata laganini.

Grafika je tak tak, al dobro ajde barem su FPSi visoko.

U odnosu na graw krajnje lagano i bezmozganja...

jedinica mi je bila cak i bolja.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 12:47   #64
Dinamo 87
Premium

Datum registracije: Dec 2007
ovak trebam savjet u vezi setings-hardware skining. ne znam dal da to stavim on ili off? i općenito kad mi se u nekoj igri pojavi ta opcija kaj da stavim? ak stavim jedno od tog oće bolje radit igra il kaj....

imam E6750 i 8800gt. znam da ima veze s smanjem opterećenja procesora il tak neš....
Dinamo 87 je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 12:50   #65
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ovak, probaš uključiti i malo igrati, onda isključiš i opet malo igraš i tak dođeš sam do zaključka
Možeš i neki benchmark probati i vidjeti ima li više ili manje FPS-a.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 13:54   #66
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Gordon Freeman Pregled postova
dobro šta je to graw svi to spominjete a nikad čuo za to.
@m4dm4n swat 4 nemoš ni uspoređivati sa ovime jer swat 4 jede ovu igru u svakom pogledu
nikad čul za graw
nabavi pa probaj, po meni bolja igra nego r6... osobno mi je graw advanced warfighter (1dio) bolji nego graw aw2, jer je nekako teži i treba malo više truda za prejti igru...
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 14:25   #67
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
GRAW je sranje koje igraju samo mazohisti,pogotovo drugi dio,a prvi je dobitnik nagrade "molim boga da što prije pređem",koliko je igra bila zanimljiva.R6 je ok,grafika ništa ekstra,nije preteška.Mrzim svemirska oružja kakva se trpaju u GRAW i ovak R6.Dobro,i samo to.
Ocjena 6/10.

Zadnje izmijenjeno od: žile. 28.04.2008. u 18:33.
žile je offline   Reply With Quote
Staro 28.04.2008., 18:13   #68
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

koliko znam graw nema svemirska oružja
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2008., 12:20   #69
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Citiraj:
Autor Gordon Freeman Pregled postova
da zamisli koja sam ja budala što gledam fremove u igri da mi što ugodnije igranje bude...najbolje da prodam svoju 8800gt i igram sve na low jer to je pravo igranje....na ovom forumu si cool ako igraš sa 10 fps igru
nhf, no pomalo forsiras s tim fpsima u igrama.

onak, slazem se s tobom u potpunosti, da su igre stvorene da se igraju u maxu sa svim detaljima i mogucnostima koje pruzaju. to i sam tvrdim, ako ko prati.

no, kako rekoh, nhf, no s JEDNOM 8800gt karticom, ti stvarno nisi kompetentan davati primjere savrsenog vizualnog dozivljaja koji igre pruzaju. sve kaj ti navodis je nekih 40tak fps po igri...khm zamisli samo zabijeni fraps na 91fps u 1920x1200 rezi...i tako koju god igru da upalis..

ono, sve pet no budi realan s izjavama
Staro 29.04.2008., 12:36   #70
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
gradanine jebes fps.ove iskreno razlika izmedu 50 i 120 je oku neprimjetna!! tako da nema potrebe za pretjeravanjem.... to sto ti zelis nama reci da se ti super igras svi znamo i svima nam je jasno... vjeruj mi i ja sa svojom karticom se igram cist dobro meni boli briga jel igra radi na 30 ili 120 FPS.ova bitno je da radi....i to je to
jurbAs je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.04.2008., 13:45   #71
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

jurek..jel ti znas citati? s razumjevanjem?

nisam li ja njemu upravo rekao da ne pretjeruje s tolikim naglasavanjem fpsa u igrama?

to kaj sam naveo svoje fpsove je upravo zato da zna da se moze i tako igrati, no bez naglasavanja. i sam sam pobornik igranja s puno fpsa i s max detaljima, kao kako sam i rekao u jednoj raspravi. no da bas u svakom postu moram to naglasiti...ne. a i vjerujem da ti sig sve isprica u svezi toga hehe

stoga, daj promisli prije nego se javis ubuduce.i procitaj pazljivije kaj pise
Staro 29.04.2008., 14:25   #72
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Citiraj:
Autor Gradjanin Pregled postova
jurek..jel ti znas citati? s razumjevanjem?

nisam li ja njemu upravo rekao da ne pretjeruje s tolikim naglasavanjem fpsa u igrama?

to kaj sam naveo svoje fpsove je upravo zato da zna da se moze i tako igrati, no bez naglasavanja. i sam sam pobornik igranja s puno fpsa i s max detaljima, kao kako sam i rekao u jednoj raspravi. no da bas u svakom postu moram to naglasiti...ne. a i vjerujem da ti sig sve isprica u svezi toga hehe

stoga, daj promisli prije nego se javis ubuduce.i procitaj pazljivije kaj pise
Jesi i ti našel POST da pričate o njemu...! Dečko se promijenio od tog dana kad je napisal taj post...više ne gleda tolko FPS-ove ! Sve iznad 25 FPS je ugodno igrivo pa to već slijepi znaju, a iznad 50 je luksuz !
No dosta -a!

Samo da se požalim igrica Vegas 2, je pred rubom uninstalla, kolko sam ju nestrpljivo čekal tolko me je jako razočarala...pa izgubiš poslje 30min igre volju za pucačinama bilokakve vrste, isti nivoi, monotona igra....
Staro 29.04.2008., 14:34   #73
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

probaj turoka hehehehehe jos gore

gradanine znamo kako je bilo prije bas sam htio napisat jesam li dobro shvatio kontekst tvog posta... btw ako sam igrao na 20FPS.a crysisa i presao ga i bilo mi je super onda mogu sve igrat
gordan freeman-u preporucujem toplo XFX 790 SLI i 2x9800GX2 pa nece morat brinut o FPS.ovima u igri samo mora pazit da ga ne izbaci limitator za struju
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 29.04.2008., 14:48   #74
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp

LAcy's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Dečki prestanite sa off topicom a moderatora molim da obriše prepucavanje o broju fps-a i sl. Također bih molio brisanje i ovog mog posta u kojem ću vrlo kratko komentirati fps-ove.

Da bi ljudsko oko dobilo osjećaj kontinuiteta potrebno je minimalno 24 fps (kino) odnosno 25 (TV). Obzirom da je to ipak minimum svima je poznato da se u tim minimalnim slučajevi primjećuje titranje te uveden je interlaced sistem kod PAL TV-a gdje se prikazuje 50 poluslika u sekundi (parne pa neparne horizontalne linije). Kod računalnih monitora govorimo o osvježavanju slike koje je kod CRT-a išlo i preko 100Hz ili toliko prikazanih sličica u sekundi na monitoru.
Kada govorimo o računalnim igrama tada se misli na broj sličica koje engine pojedine igre može iscrtati u sekundi. Ne smije se brkati ova dva pojma! Monitor može imati osvježavanje od recimo 60Hz a igra biti u stanju prikazati više ili manje sličica. Tu dolazimo do onog famoznog vsynca kod LCD monitora. U tom slučaju engine će pričekati početak iscrtavanja slike na monitoru da bi poslao gotov, izrendani frame u video buffer grafičke.
Problem kod računalnih igara je što su one interaktivne. U teroji doista ne bi trebalo više od 25-tak FPS-a no svi znamo da FPS ovisi o događajima u igri i engineu je vrlo teško ili nemoguće predvidjeti reakcije igrača i zadržati konstantni broj FPS-a. Kod brzih igara FPS tipa poželjno je imati što više FPS-a iz jednostavnog razloga da bi imali "zalihu" kad je "frka" a ne da imamo 25 dok se šetamo UT-om a kad netko skoči pred nas da nam baš u tom trenutku padne na nekoliko.
Sporije igre ne zahtijevaju veliki broj FPS-a jer nisu toliko vremenski kritične za igrača.

Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
RTX 2080 TI 11GB GDDR6
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Samsung 32" (2560x1440) CHG70 Gaming Monitor with Quantum Dot
MacBook M1 Pro
MacBook Air M2
Moto Edge

LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 03:47   #75
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ja sam se zabavio u vegas 1 sa 6600 gt na pola detalja.
Sad sam vidio vegas 2 na novoj grafi i reko wow. Bolje izgleda sve super.
Samo malo su texutre izmuljane itd. i nakon pola ure shvatim da sam se više zabavio na 6600 gt kad sam igro igru a ne detalje i fps-ove lol.

U ono doba , michel igraše sve igre na 6600 gt. Michel se zabavi.
U neko doba michela zazove glas.... kupi novu karticu i zabavi se.
Otad mišel provaše i unninstaliraše svaku igru. AC postala ASScreed.
HL2 igra sa lijepom vodom. Counterstrike benchmark , 3dmark izbrisan.
Crysis mi ide na high ali nedostatak rama počme ubijat.... pa izbriši crysis pa ovo pa ono. Na kraju dana shvatiš da si platio 1200 kn da bi zaključio da su trenutne igre sranje.

Koja svrha 1000 fps kad znaš da to što igraš , igraš sa frapsom u kutu ?
Ja sam odusto od svih frapsova i vratio se korjenima igranja na pc-u.
Zove se sjebi win pa reinstalliraj pa cra..... igre pa pokreni pa moli boga za fps(proturječnost ). Dok konzolaši igraju (na pc komponentama u xboxu 360 i ps3 ) i lijepo gta 4 igraju. I ja sad da idem na vegas 2 ..... ne hvala. Hoću Gta i dozu prozaca. ( Malo sam pijan pa gluposti pišem o Bože 3 i 45 ujutro a ja na pcekspertu).

Ekskljuzjivno evo hitler smajli :=)
Staro 01.05.2008., 07:49   #76
žile
Banned

žile's Avatar

Citiraj:
Autor Michel Pregled postova
Samo malo su texutre izmuljane itd. i nakon pola ure shvatim da sam se više zabavio na 6600 gt kad sam igro igru a ne detalje i fps-ove lol.

Crysis mi ide na high ali nedostatak rama počme ubijat.... pa izbriši crysis pa ovo pa ono. Na kraju dana shvatiš da si platio 1200 kn da bi zaključio da su trenutne igre sranje.

I ja sam se intenzivno bavio tom mišlju zašto me igre ne zabavljaju toliko u zadnje vrijeme.I došao sam do zaključka da sam vjerojatno ostario
Kod mene bi priča išla ovako,nekoć žile igrao na X850XT i zabavljao se na milijun fps-ova.Onda je kupio 7800gt i imao još više fpsova,ali je zabava počela opadati pa ju je na kraju prodao i te pare popio od muke
I sad pošto ima para da troši na komp,ima bolji komp i više fpsova nego je tada imao,a ne zabavlja se više skoro pa uopće.
Je,90 igara danas su sranje.Tu u tamo naiđe nešto da malo razbije monotoniju,a upravo time vegas2 obiluje.Na zabavametru gdje bi vegas2 bio naspram vampire the masquerade bloodlines npr.,na ona je žiletu štekala na FX5600.I kako se žile zabavljao,nije mu padalo napamet da izgasi
Staro 01.05.2008., 08:49   #77
Hektor
Registered User

Datum registracije: Dec 2007
Nema ti to konkretno veze sa godinama nego sa zasičenjem.Primjer sam ja sa 36 godina a jako sam se dobro zabavio sa R6 Vegas 1 i 2.Meni ni jedan drugi zabavni medij još uvijek ne može preoteti igranje na pc-u.I iz godine u godinu su mi igre sve bolje i bolje.Kod Vegasa 2 mi je jedino zasmetala kratkotrajna kampanja.
Hektor je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 09:20   #78
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Na zabavametru gdje bi vegas2 bio naspram vampire the masquerade bloodlines npr.,na ona je žiletu štekala na FX5600.I kako se žile zabavljao,nije mu padalo napamet da izgasi

nije fer prema jednoj igri usporedjivati ju s vampirima....ono je ipak nesto posebno kada je gameplay u pitanju i tesko za sustici a kamoli prestici. nedavno sam ju bas ponovno instalirao dosade radi i nakon prvog paljenja, ono cisto da se prisjetim, danima za mene nije postojalo nista drugo kada je PC u pitanju. ili sam sjedio sa njim i igrao masquerade ili sam morao pobjeci od kuce
i danas barem ne trza iako daleko od toga da leti

vegas 2 je ok ali samo ako ne ocekujes od njega nista vise od nesto novih misija za vegas 1. ja sam razmisljao tako i nije me razocarao. da sam ocekivao vise vjerovatno bi i ja danas vikako kako je smece i kukao "kuda ide ovaj svijet...aggahahhaaffggtrr"
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 19:45   #79
žile
Banned

žile's Avatar

Od svake igre očekujem da ću se zabaviti koliko sam se zabavljao nekad,da sam bio u stanju riljat mjesec dana da bih si kupio novu grafičku,i ne pamtim igru koja me makar u manjoj mjeri nije razočarala.Ne očekujem da će biti spektakl,ali očekujem da nakon sat vremena igre ne kažem cimeru što ovo sranje ima sve iste misije
Staro 01.05.2008., 20:18   #80
Majo
Banned
Moj komp

Pa kolko vama treba fps-a kaj sam ja jedini na forumu kome je dosta da mu igrica pegla na nekih 17-22 framea konstantno...

Dosta OT,mislim vegas je ono,nista neg prosjecna pucacina.
Majo je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 22:07   #81
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
mislim da si vjerovatno jedini koji je zadovoljan s 17 FPSa
mislim, 'bemu nismo svi gordon ali igranje na 17 FPS nije igranje nego gledanje slideshowa....
nisam toliko lud da cu ako nesto ide ispod nekih minimalnih 25 ici odmah kupiti novu kantu ali imam dovoljno razuma da zakljucim da mi konfa nije dovoljno jaka i igru spremim za neka bolja vremena. moze ona biti super koliko hoce ali nema sanse da cu je ja dozivjeti kako je zamisljena uz stalno zatrzavanje.
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2008., 22:50   #82
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Sve ima svoje granice! Al ipak 25FPS-a je minimalno, al to se da dobit sa svakom karticom od 400kn na sređenim detaljima! A sad dal nekog zadovoljava 100 ili više fpsa to je druga prića koja nema veze s igricom...
Staro 02.05.2008., 09:27   #83
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor Michel Pregled postova

Koja svrha 1000 fps kad znaš da to što igraš , igraš sa frapsom u kutu ?
Ja sam odusto od svih frapsova i vratio se korjenima igranja na pc-u.
Zove se sjebi win pa reinstalliraj pa cra..... igre pa pokreni pa moli boga za fps(proturječnost ). Dok konzolaši igraju (na pc komponentama u xboxu 360 i ps3 ) i lijepo gta 4 igraju. I ja sad da idem na vegas 2 ..... ne hvala. Hoću Gta i dozu prozaca. ( Malo sam pijan pa gluposti pišem o Bože 3 i 45 ujutro a ja na pcekspertu).

Ekskljuzjivno evo hitler smajli :=)
odi kupi si xbox360 i skrati muke
Gordon Freeman je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2008., 09:44   #84
Majo
Banned
Moj komp

Mislim od 16 pa na dalje mi je odlicno igrivo uopce ne trza nema nikakve naznake o slide showu iako bi volio da svaka igra ima frame lock na 20 fps-a al jbg nemres kak oces.Ma mislim to se razlikuje od osobe do osobe kolo mu je framea igrivo mislim preso sam crysis ajmo rec ovak:min fps ajmo rec 10 avg fps oko18-20 max fps jedno 30 i to ti je to i to sam sretan kaj ne patim na framove jel onda ima puno prostora za peglat detalje
Majo je offline   Reply With Quote
Staro 02.05.2008., 12:38   #85
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Majo Pregled postova
Mislim od 16 pa na dalje mi je odlicno igrivo uopce ne trza nema nikakve naznake o slide showu iako bi volio da svaka igra ima frame lock na 20 fps-a al jbg nemres kak oces.Ma mislim to se razlikuje od osobe do osobe kolo mu je framea igrivo mislim preso sam crysis ajmo rec ovak:min fps ajmo rec 10 avg fps oko18-20 max fps jedno 30 i to ti je to i to sam sretan kaj ne patim na framove jel onda ima puno prostora za peglat detalje
Previše si puta pao na glavu od parkour-a.....nemoj više trenirati :d

jao da sam ko ti da mi 10 fps normala....

e doista ima svakakih
Staro 02.05.2008., 13:03   #86
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Majo Pregled postova
Imaš predobru konfu da bi patio s takvim frame-om. Mislim zar ti nije draže smanjit koji efekt a dobit 30 fps ko minimum ili bar 25 u naaajgorem slučaju.
Pa na 7900 gt se i crysis da namjestit da još uvjek dobro izgleda i dobro ide.

Jedno je kad imaš totalno loš komp pa igraš što imaš ali imat 7900 i težit na takav frame heh.
Staro 02.05.2008., 15:30   #87
Gordon Freeman
Banned
Moj komp

10 fremova igrivo.....pa i sljepcu to nije igrivo a on jadan ni nevidi fps.....dajte nepričajte takve gluposti.Isti moj prijatelj.na laptopu vrti sve very high crysis..došo ja do njega...ma šta crysis...VISTA mu šteka a crysis 5 do 6 fremova.Kaže on pa to je igrivo....

strašno!
Staro 10.05.2008., 23:57   #88
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Question

vidim da se ovo pretvorilo u raspravu o fps-u, pa ispada da ću ja sad otić u OT, jer ću pitat nešto vezano za IGRICU (o kojoj je sasvim slučajno riječ u naslovu topica).

naime, prošo sam igru neki dan, i sad bih ju htio ponovo preć, al na najtežoj razini (igro sam na srednjoj, malo booring...), i sjetio sam se da se na početku može izabrat "ljepši spol" za glavnog lika, pa reko baš da probam kak to funkcionira

uglavnom, ne znam kako kreirati novi profil, sada čim uđem u igricu, odma mi je moj lik tamo, kojeg sam prvi put složio i to je to. uostalom, tko je igro, zna o čemu pričan, nemoram objašnjavat.

čak mi nije jasno ni kako odigrat ponovno misije al na drugim težinama. odem na story mode, pa missions(il kak već piše ne znam, uglavnom ne na CONTINUE), odaberem si misiju i sa strane piše samo da je pređena misija na određenoj težini, al ne mogu to promijnit, bude tamo kvačica, al nemoš niš s tim.

malo mi je to . nisam se još susreo s tim da nemoš imat nekolko profila različitih u igrici, kojoj god, ne samo R6.

ili sam ja malo u pa ne vidim di se to narikta.
Atrax je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2008., 00:12   #89
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Citiraj:
Autor Atrax Pregled postova
vidim da se ovo pretvorilo u raspravu o fps-u, pa ispada da ću ja sad otić u OT, jer ću pitat nešto vezano za IGRICU (o kojoj je sasvim slučajno riječ u naslovu topica).

naime, prošo sam igru neki dan, i sad bih ju htio ponovo preć, al na najtežoj razini (igro sam na srednjoj, malo booring...), i sjetio sam se da se na početku može izabrat "ljepši spol" za glavnog lika, pa reko baš da probam kak to funkcionira

uglavnom, ne znam kako kreirati novi profil, sada čim uđem u igricu, odma mi je moj lik tamo, kojeg sam prvi put složio i to je to. uostalom, tko je igro, zna o čemu pričan, nemoram objašnjavat.

čak mi nije jasno ni kako odigrat ponovno misije al na drugim težinama. odem na story mode, pa missions(il kak već piše ne znam, uglavnom ne na CONTINUE), odaberem si misiju i sa strane piše samo da je pređena misija na određenoj težini, al ne mogu to promijnit, bude tamo kvačica, al nemoš niš s tim.

malo mi je to . nisam se još susreo s tim da nemoš imat nekolko profila različitih u igrici, kojoj god, ne samo R6.

ili sam ja malo u pa ne vidim di se to narikta.
Odi u save folder i pobriši ili makni folder...i kad uđeš u igricu tražit će te da napraviš profil
Staro 11.05.2008., 00:29   #90
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Thumbs up

Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Odi u save folder i pobriši ili makni folder...i kad uđeš u igricu tražit će te da napraviš profil
riješeno.

dva pitanja samo još imam, uspio sam stavit prigušivač na oružje(dok se u heliću vozim sam držao R mislim).
1.jel se može tokom igre stavljat i skidat silencer, il samo dok si slažeš opremu (u heliću i na checkpointovima)? probao sam tokom igre sa R, al ne reagira niš. To mi je banana isto, uopće pod CONTROLS ni ne piše da je na R nešto pridodano, neka funkcija...

2. jel se može na pištolj stavit prigušivač il samo na primarno oružje?
Atrax je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Oglas

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno