|
![]() |
#61 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Eh, di su ta vremena kad se moralo malo mućnuti glavom... Sad je dovoljno sakriti se iza zida i pucati na slijepo. Mislim ono, SWAT, tj Rainbow Six to ne radi ![]()
![]() |
#62 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
S.W.A.T. 4, je Odlična igra, odlične misije al hebemmu pa još nisam ni stolicu ugrijal kak spada a več sam je prešel! Ma Vegas 2 je dobar....kaj vi znate ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni je ok onaj terorist hunt (zapravo samo to i igram) za ubit pol sata laganini. Grafika je tak tak, al dobro ajde barem su FPSi visoko. U odnosu na graw krajnje lagano i bezmozganja... jedinica mi je bila cak i bolja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ovak trebam savjet u vezi setings-hardware skining. ne znam dal da to stavim on ili off? i općenito kad mi se u nekoj igri pojavi ta opcija kaj da stavim? ak stavim jedno od tog oće bolje radit igra il kaj.... imam E6750 i 8800gt. znam da ima veze s smanjem opterećenja procesora il tak neš.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ovak, probaš uključiti i malo igrati, onda isključiš i opet malo igraš i tak dođeš sam do zaključka ![]() Možeš i neki benchmark probati i vidjeti ima li više ili manje FPS-a.
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() nabavi pa probaj, po meni bolja igra nego r6... osobno mi je graw advanced warfighter (1dio) bolji nego graw aw2, jer je nekako teži i treba malo više truda za prejti igru... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
GRAW je sranje koje igraju samo mazohisti,pogotovo drugi dio,a prvi je dobitnik nagrade "molim boga da što prije pređem",koliko je igra bila zanimljiva.R6 je ok,grafika ništa ekstra,nije preteška.Mrzim svemirska oružja kakva se trpaju u GRAW i ovak R6.Dobro,i samo to. Ocjena 6/10. Zadnje izmijenjeno od: žile. 28.04.2008. u 18:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Premium
|
Citiraj:
onak, slazem se s tobom u potpunosti, da su igre stvorene da se igraju u maxu sa svim detaljima i mogucnostima koje pruzaju. to i sam tvrdim, ako ko prati. no, kako rekoh, nhf, no s JEDNOM 8800gt karticom, ti stvarno nisi kompetentan davati primjere savrsenog vizualnog dozivljaja koji igre pruzaju ![]() ono, sve pet no budi realan s izjavama ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
gradanine jebes fps.ove iskreno razlika izmedu 50 i 120 je oku neprimjetna!! tako da nema potrebe za pretjeravanjem.... to sto ti zelis nama reci da se ti super igras svi znamo i svima nam je jasno... vjeruj mi i ja sa svojom karticom se igram cist dobro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
jurek..jel ti znas citati? s razumjevanjem? nisam li ja njemu upravo rekao da ne pretjeruje s tolikim naglasavanjem fpsa u igrama? to kaj sam naveo svoje fpsove je upravo zato da zna da se moze i tako igrati, no bez naglasavanja. i sam sam pobornik igranja s puno fpsa i s max detaljima, kao kako sam i rekao u jednoj raspravi. no da bas u svakom postu moram to naglasiti...ne. a i vjerujem da ti sig sve isprica u svezi toga hehe ![]() ![]() ![]() ![]() stoga, daj promisli prije nego se javis ubuduce.i procitaj pazljivije kaj pise ![]()
![]() |
#72 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() No dosta ![]() Samo da se požalim igrica Vegas 2, je pred rubom uninstalla, kolko sam ju nestrpljivo čekal tolko me je jako razočarala...pa izgubiš poslje 30min igre volju za pucačinama bilokakve vrste, isti nivoi, monotona igra.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Premium
|
probaj turoka hehehehehe jos gore ![]() gradanine znamo kako je bilo prije ![]() ![]() gordan freeman-u preporucujem toplo XFX 790 SLI i 2x9800GX2 pa nece morat brinut o FPS.ovima u igri ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Dečki prestanite sa off topicom a moderatora molim da obriše prepucavanje o broju fps-a i sl. Također bih molio brisanje i ovog mog posta u kojem ću vrlo kratko komentirati fps-ove. Da bi ljudsko oko dobilo osjećaj kontinuiteta potrebno je minimalno 24 fps (kino) odnosno 25 (TV). Obzirom da je to ipak minimum svima je poznato da se u tim minimalnim slučajevi primjećuje titranje te uveden je interlaced sistem kod PAL TV-a gdje se prikazuje 50 poluslika u sekundi (parne pa neparne horizontalne linije). Kod računalnih monitora govorimo o osvježavanju slike koje je kod CRT-a išlo i preko 100Hz ili toliko prikazanih sličica u sekundi na monitoru. Kada govorimo o računalnim igrama tada se misli na broj sličica koje engine pojedine igre može iscrtati u sekundi. Ne smije se brkati ova dva pojma! Monitor može imati osvježavanje od recimo 60Hz a igra biti u stanju prikazati više ili manje sličica. Tu dolazimo do onog famoznog vsynca kod LCD monitora. U tom slučaju engine će pričekati početak iscrtavanja slike na monitoru da bi poslao gotov, izrendani frame u video buffer grafičke. Problem kod računalnih igara je što su one interaktivne. U teroji doista ne bi trebalo više od 25-tak FPS-a no svi znamo da FPS ovisi o događajima u igri i engineu je vrlo teško ili nemoguće predvidjeti reakcije igrača i zadržati konstantni broj FPS-a. Kod brzih igara FPS tipa poželjno je imati što više FPS-a iz jednostavnog razloga da bi imali "zalihu" kad je "frka" a ne da imamo 25 dok se šetamo UT-om a kad netko skoči pred nas da nam baš u tom trenutku padne na nekoliko. Sporije igre ne zahtijevaju veliki broj FPS-a jer nisu toliko vremenski kritične za igrača.
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja sam se zabavio u vegas 1 sa 6600 gt na pola detalja. Sad sam vidio vegas 2 na novoj grafi i reko wow. Bolje izgleda sve super. Samo malo su texutre izmuljane itd. i nakon pola ure shvatim da sam se više zabavio na 6600 gt kad sam igro igru a ne detalje i fps-ove lol. U ono doba , michel igraše sve igre na 6600 gt. Michel se zabavi. U neko doba michela zazove glas.... kupi novu karticu i zabavi se. Otad mišel provaše i unninstaliraše svaku igru. AC postala ASScreed. HL2 igra sa lijepom vodom. Counterstrike benchmark , 3dmark izbrisan. Crysis mi ide na high ali nedostatak rama počme ubijat.... pa izbriši crysis pa ovo pa ono. Na kraju dana shvatiš da si platio 1200 kn da bi zaključio da su trenutne igre sranje. Koja svrha 1000 fps kad znaš da to što igraš , igraš sa frapsom u kutu ? Ja sam odusto od svih frapsova i vratio se korjenima igranja na pc-u. Zove se sjebi win pa reinstalliraj pa cra..... igre pa pokreni pa moli boga za fps(proturječnost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekskljuzjivno evo hitler smajli :=)
![]() |
#76 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() I ja sam se intenzivno bavio tom mišlju zašto me igre ne zabavljaju toliko u zadnje vrijeme.I došao sam do zaključka da sam vjerojatno ostario ![]() Kod mene bi priča išla ovako,nekoć žile igrao na X850XT i zabavljao se na milijun fps-ova.Onda je kupio 7800gt i imao još više fpsova,ali je zabava počela opadati pa ju je na kraju prodao i te pare popio od muke ![]() I sad pošto ima para da troši na komp,ima bolji komp i više fpsova nego je tada imao,a ne zabavlja se više skoro pa uopće. Je,90 igara danas su sranje.Tu u tamo naiđe nešto da malo razbije monotoniju,a upravo time vegas2 obiluje.Na zabavametru gdje bi vegas2 bio naspram vampire the masquerade bloodlines npr.,na ona je žiletu štekala na FX5600.I kako se žile zabavljao,nije mu padalo napamet da izgasi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Nema ti to konkretno veze sa godinama nego sa zasičenjem.Primjer sam ja sa 36 godina a jako sam se dobro zabavio sa R6 Vegas 1 i 2.Meni ni jedan drugi zabavni medij još uvijek ne može preoteti igranje na pc-u.I iz godine u godinu su mi igre sve bolje i bolje.Kod Vegasa 2 mi je jedino zasmetala kratkotrajna kampanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
nije fer prema jednoj igri usporedjivati ju s vampirima....ono je ipak nesto posebno kada je gameplay u pitanju i tesko za sustici a kamoli prestici. nedavno sam ju bas ponovno instalirao dosade radi i nakon prvog paljenja, ono cisto da se prisjetim, danima za mene nije postojalo nista drugo kada je PC u pitanju. ili sam sjedio sa njim i igrao masquerade ili sam morao pobjeci od kuce ![]() i danas barem ne trza iako daleko od toga da leti ![]() vegas 2 je ok ali samo ako ne ocekujes od njega nista vise od nesto novih misija za vegas 1. ja sam razmisljao tako i nije me razocarao. da sam ocekivao vise vjerovatno bi i ja danas vikako kako je smece i kukao "kuda ide ovaj svijet...aggahahhaaffggtrr" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Banned
|
Od svake igre očekujem da ću se zabaviti koliko sam se zabavljao nekad,da sam bio u stanju riljat mjesec dana da bih si kupio novu grafičku,i ne pamtim igru koja me makar u manjoj mjeri nije razočarala.Ne očekujem da će biti spektakl,ali očekujem da nakon sat vremena igre ne kažem cimeru što ovo sranje ima sve iste misije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
mislim da si vjerovatno jedini koji je zadovoljan s 17 FPSa ![]() mislim, 'bemu nismo svi gordon ali igranje na 17 FPS nije igranje nego gledanje slideshowa.... nisam toliko lud da cu ako nesto ide ispod nekih minimalnih 25 ici odmah kupiti novu kantu ali imam dovoljno razuma da zakljucim da mi konfa nije dovoljno jaka i igru spremim za neka bolja vremena. moze ona biti super koliko hoce ali nema sanse da cu je ja dozivjeti kako je zamisljena uz stalno zatrzavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Why so serious
|
Sve ima svoje granice! Al ipak 25FPS-a je minimalno, al to se da dobit sa svakom karticom od 400kn na sređenim detaljima! A sad dal nekog zadovoljava 100 ili više fpsa to je druga prića koja nema veze s igricom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Banned
|
Mislim od 16 pa na dalje mi je odlicno igrivo uopce ne trza nema nikakve naznake o slide showu iako bi volio da svaka igra ima frame lock na 20 fps-a al jbg nemres kak oces.Ma mislim to se razlikuje od osobe do osobe kolo mu je framea igrivo mislim preso sam crysis ajmo rec ovak:min fps ajmo rec 10 avg fps oko18-20 max fps jedno 30 i to ti je to i to sam sretan kaj ne patim na framove jel onda ima puno prostora za peglat detalje |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() jao da sam ko ti da mi 10 fps normala.... e doista ima svakakih ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Pa na 7900 gt se i crysis da namjestit da još uvjek dobro izgleda i dobro ide. Jedno je kad imaš totalno loš komp pa igraš što imaš ali imat 7900 i težit na takav frame heh. ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Banned
|
10 fremova igrivo.....pa i sljepcu to nije igrivo a on jadan ni nevidi fps.....dajte nepričajte takve gluposti.Isti moj prijatelj.na laptopu vrti sve very high crysis..došo ja do njega...ma šta crysis...VISTA mu šteka a crysis 5 do 6 fremova.Kaže on pa to je igrivo.... strašno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Premium
|
![]() vidim da se ovo pretvorilo u raspravu o fps-u, pa ispada da ću ja sad otić u OT, jer ću pitat nešto vezano za IGRICU (o kojoj je sasvim slučajno riječ u naslovu topica). naime, prošo sam igru neki dan, i sad bih ju htio ponovo preć, al na najtežoj razini (igro sam na srednjoj, malo booring...), i sjetio sam se da se na početku može izabrat "ljepši spol" za glavnog lika, pa reko baš da probam kak to funkcionira ![]() uglavnom, ne znam kako kreirati novi profil, sada čim uđem u igricu, odma mi je moj lik tamo, kojeg sam prvi put složio i to je to. uostalom, tko je igro, zna o čemu pričan, nemoram objašnjavat. čak mi nije jasno ni kako odigrat ponovno misije al na drugim težinama. odem na story mode, pa missions(il kak već piše ne znam, uglavnom ne na CONTINUE), odaberem si misiju i sa strane piše samo da je pređena misija na određenoj težini, al ne mogu to promijnit, bude tamo kvačica, al nemoš niš s tim. malo mi je to ![]() ili sam ja malo u ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
![]() dva pitanja samo još imam, uspio sam stavit prigušivač na oružje(dok se u heliću vozim sam držao R mislim). 1.jel se može tokom igre stavljat i skidat silencer, il samo dok si slažeš opremu (u heliću i na checkpointovima)? probao sam tokom igre sa R, al ne reagira niš. To mi je banana isto, uopće pod CONTROLS ni ne piše da je na R nešto pridodano, neka funkcija... 2. jel se može na pištolj stavit prigušivač il samo na primarno oružje? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|