|
![]() |
#61 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ziher malo zuji brzinomje, al tolko je pisalo. Meni nije jasno kak sam ja još živ. Ide on i 160 po brzinomjeru, nas petero vnutra, ispumpana prednja desna guma, po autoputu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
slazem se... iman crvenu stojku s kojom sam oderao max 8+ o 100 necu ni pricat a kamoli vise auto bi se dezintegriralo... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ako si kupim Jugica za unistavanje pozovem te da vidis na svoje oci.. U attachmentu je poznanikov Jugic 55 sa malo spustenom glavom i dodanim obrtomjerom, pa ti reci sto hoces..
![]() |
![]() |
#65 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
pa vi recite da je jugič smeče,kanta...e nije...kupiš ga za 500 €,središ ga za 100€ +zvuk i imaš pilu vrijednu...hmm...600€ ![]() koja je i za naše ceste i više neg dosta...pa mislim nitko ne vozi više od 120 na našim cestama...osim onih koji voze terence... ![]()
![]() |
#67 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ali nada je vidim u gajevoj i okrece ogromne pare i ne jebe moje zelje i nade ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Dođem nakon dugo vremena na forum, i što vidim? Miro me obavjestio o ovome threadu, pa sam skočio pogledati. I šta vidim? Hrpu gluposti. Rotor je opasno mjesto i jebanje majku njegovom konstruktoru i slično? A pogledajte quote... i onda je rotor kriv? ja dosta često prolazim rotorom, skoro svaki put kad od starog uzmem auto, jer idem na trešnjevku. i nikad sranja. samo jednom kad sam se vraćao navečer doma su mi dva kretena izletili s autoputa i morao sam naglo skrenuti u lijevu traku, fala dragom Bogu da nikog nije bilo. Vezano uz taj događaj pogledajte samo gornji quote. Rotor nije nikakav problem, ok je napravljen, samo po meni ne bi trebalo biti lijeve trake, jer su ljudi mulci i ne vide kamo treba skrenuti. kao i svugdje u prometu, a ne samo na rotoru, treba pripaziti šta rade i drugi auti, a ne misliti samo na sebe. A Miramarska? Priznajem da je usko, ali su zato 4 trake. nekad davno to nije bilo tako usko, ali nisu ni bile 4 trake... mislim da je ipak ovo bolje rješenje. propali šaht? grozna bolest svih naših prometnica i užasno mi ide na živce. svaki put kad pređem preko jednog, spominje se nekome majka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Treba kaj skurit??
|
Rotor je bio prazan, tj. u 11 navečer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
(°_°)
|
Citiraj:
nemoze svima davat badava ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Lika u mom srcu
|
trebalo mi je jedno 10 minuta da pročitam sve gore navedeno. e pa, rotor: Ako poštuješ prometna pravila i zakone, nemaš problema. Problemi nastaju kad ljudi ne znaju tko ima prednost, a to je opet problem kod vozača a ne kod samog rotora. Miramarska: Usko je, ali ako poznaš svoj auto, moš proć s koliko oćeš, pod uvjetom da nema šahtova raznih i sličnih sranja nakon prolaza. A ove fore sa prolascima kroz rotor sa 120km/h ne vjerujem nikome, jer postoji fizika, "centrifugalna i centripetalna sila"... pod prolaskom mislim da dođeš od savskog mosta i vratiš se nazad na savski most (ili se zove Jadranskimost, ne bitno, znate na što mislim.) i to sa brzinom u krugu od 120km/h?!?! get real... sad će se počet pisati još o tome koliko kome treba do stotke, i takva sranja... onda će bit: meni treba s jugićem 4.2 do stotke, ... ne, nemoguće, meni treba 4.8 s jugićem, bla bla bla.... BTW, vozio sam Yugo, i auto je OK. Ali da ide 2brzinom 100km/h, sa serijskim mjenjačem, teško.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Tako je , nečete vi meni protiv zakon fizike. Da ste tolko išli u krug svi bi bil priljepljeni na vrata a auto bi odletel ko quantno torpedo van s rotora. Mora sa si je neko pošteljal brzinomjer da kaže puno više nego auto ide ![]()
![]() |
#74 |
Lika u mom srcu
|
4 Mitzek: ti voziš tog službenog Jaguara? right? daj malo tehničke karakteristike auta, da ne tražim po prijašnjim postovima.. i po malo gramatički ispravnijem hrvatskom, ako nije problem, jer se satarem sav dok skužim što napišeš.... ![]() Pa kad dođeš u Baschieru2 na pizzu, svrati do Angela na kavu, da vidim stroj... Gazda od Baschiere vozi (barem je vozio) bijelog jaguara.. i da čujem, tko ovdje piše, a nema vozačku dozvolu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Headbangig Grunf!
|
Rotor je sjeban jer nije jasno rečeno tko kada i kao i kao skreče, tak je meni kamion koji je bio desno al imao trokut uzeo prednost unatoč tome kaj sam ja žmigao i skoro me pobrao. 120KM/h na rorotu je nemoguće jer ekipo ne vozite trkaće aute koji se lijepe za površinu a i d avoziš takav auto nebi to mogao na rotoru jer je cesta pre loša tak d abi nasjeo.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Lika u mom srcu
|
Koliko sam ja upućen, u rotoru ima prednost Desni, onaj koji je u krajnjoj desnoj traci. I taj bi trebao u pravilu ić odmah na prvom izlazu van. Iz unutarnje trake se ne smije van. Jer oduzimaš prednost desnom. Ako me razumite? mislim da je nemoguće proć rotor i sa 100na sat, a kamoli 120. I 80 je puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#78 | |
(°_°)
|
Citiraj:
a sto se tice prednosti, instruktor u avto soli me ucio da uvijek ima prednost onaj na vanjskom "krugu", iliti desni...
![]() |
![]() |
#79 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Aj pogledajte sličicu u atačmentu, pa da vidimo jel se kužimo za tih 100 na sat? ispričavam se na škrabotinama... Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 21.02.2006. u 18:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Dobro, za Miramarsku vas mogu shvatiti. Prolazio sam kroz isti prolaz (A6) samo verifikacije radi i nemogu reci da je nesto uzasno, ali racionalno govoreci sasvim je logicno i ugodnije izabrati normalniju stranu za prolazak. Ono sto mi nije bas jasno zasto je rotor tako strasan? Normalna brzina, dobro oko i sve je u redu. Doduse cuo sam statistiku na 101-ici da se oko 70-tak nesreca tjedno tamo desava. Ono sto je interesantno ako vaz brine Miramarski slim prolaz, onda bi ste trebali izbjegavati pocetak...Britanac...Nazorova... do Rokov Perivoja. Pojedini pocetni zavoji ako naidje Autobus znaju izbezumiti mnoge vozace. Cesto puta vozaci vecih limuzina panicno zaustavljaju uz sami rub dok ih vozac autobusa gleda sa cudjenjem. Kad smo vec kod uskih prolaza, valjda se netko nasao i prije par godina pred Aquariusom. Ponekad su novopeceni vozaci od straha da nece proci pored vozila iz suprotnog smjera znali blokirati promet i napraviti bogovsku guzvu,...jos kad se pored takvog mahera nasla veca limuzina,..."veselju" nije bilo kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Ak si u rotru onda imaš prednost jer tip ima trokut na ulazu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|