|
![]() |
#61 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#62 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ja ga koristim za smanjivanje, pojačavanje zvuka, ona media il tak neš tipka mi je za paljenje programa za gledanje telke, i onda sam si skroz donje gumbe podesit za PiP funkciju, teletekst, full screen itd. Tipke dolje lijevo mi gasi monitor, jako korisna. Nekih prevelikih caka nema, osim što se treba poigrat i podesit za svaki program određenu tipku, to moraš sam odlučit koje ćeš i za što će ti bit. Kad spremiš tipke za neki program odi tamo di si instalirao program i potraži fileove (mislim da su na 2 eventualno 3 mjesta) i napravi backup, kasnije kad nanovo stavljaš njih samo povučeš i gotov si s poslom. Timer je zgodna funkcija, ako ne voliš spavat uz zračenje kompa (makar je moj veoma tih ne volim spavat dok radi). Evo ukratko je to to, ak zapne neš pitaj. Sad nisam doma da pogledam što još ima zanimljivo. Najbolja tipka je za paljenje kompa ![]() Potrebno je malo privikavanja ali kad to savladaš nećeš moć bez njega. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() TIpka za paljenje kompa ostavlja dojam WoW ![]()
![]() |
![]() |
#64 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
i koliko te kostala ta igracka? el se moze s cim drugim upraviti ili samo racunalo? fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Moderator
|
Citiraj:
iMON Inside Black OEM (bez daljinskog, sw, baterija i šerafa 120kn iMON PAD OEM (Remote Control Unit za iMON Inside i iMON VFD) 73kn iMON POWER Cable OEM (za OEM iMON Inside i iMON VFD) 6kn 199kn? +36kn porez + 54kn dostava Btw - ovdje imate kratak video o IMONu > http://www.youtube.com/watch?v=1wYqsNYWPjQ
![]() |
![]() |
#67 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Zakon stvarcica, kad si sobicak preslozim dobro ce doci ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#73 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Za one koji su u ZG probajte i na www.protis.hr Mene ukupno doslo 211 kn (IMON Inside OEM+IMON Pad OEM+ IMON Power Cable+2 AAA baterije). Dostavljaju preko poste, ali mozete i osobno doci..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
EMP moderator
|
Imam par pitanja za one koji su prije iMON-a koristili uICE ili Girder 1. Koliko je iMON-ov softver bolji ili lošiji od navedenih programa? 2. Postoji li mogućnost ručnog dodavanja naredbi i što se sve može dodati? 3. Na koji način radi daljinac, kao HID uređaj ili neki drugi princip? 4. Koliki je domet daljinca i hvata li odbijance? Hvala.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
EMP moderator
|
Od gotovih rješenja nemaš ništa bolje, iMON ili ATI AIW daljinac su još uvijek najbolje što možeš naći za komp, a sad gdje, nemam blage. Svog iMON-a sam jedva našao, prije toga sam imao uICE + reprogramiran daljinac od Leadtekove TV kartice.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Bas tako ... iMON je i dan danas "way to go" sto se tice PC daljinaca. Jedina razlika je sto mu je softwar/driver dorađeniji i bolji nego onaj stari ![]() Ovih zadnjih par update-a me stvarno obradovalo.
![]() |
#80 |
Premium
|
Koliko vidim jedino Telebit ga ima u cjenicima. Opcija sa VFD-om. http://www.telebit.hr/default.aspx?SifPro=835645312 Sad da li ga imaju na lageru neznam ... zovi ih A polovne sumnjam da ces naci ... Jos bolja opcija, sto ja planiram sloziti, al nikako da ubodem ... uzeti Harmony 525 i nauciti ga funkcije/tipke od iMON-a. Pa onda imas stvarno sve na jednom mjestu ... univerzalni daljinac + iMON ![]()
![]() |
#81 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Guest
|
Citiraj:
BTW. Vidim da je netko pitao dal iMon lovi odbijance. Da, lovi ih i to dobro. |
|
![]() |
![]() |
#83 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto je je, VFD je totalno zapusten sto se tice podrske, ali zato je iMON kofigurabilan do jaja; to je u biti IR receiver sa grafickim equalizer, a tu i tamo iskoci koje slovo ![]() Morao sam se pravo namuciti da dobijem vecinu XBMC naredbi i eq na display-u. A zar nebi bilo dobro da su u iMON ugradili i univerzalni modul da se moze postelati bar par osnovnih funkcija od tv-a, sat i playera. Bacane para ?! ... polovni harmony na trznici kotira oko 150-200 kn. Ovako imam 4 daljinca na stolu. Katastrofa ![]()
![]() |
![]() |
#84 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Kad smo kod daljinskog za PC, evo što čime ću se ja počastiti... Dakle prvo ovo ovdje. Dakle MCE daljinski po meni oblikom i tipkama puno bolji od Microsoftovog i inih kopija, podržava IR blaster opciju dakle koristeći dodatne programe on postaje unoverzalan s mogućnošću učenja. I R predajnik usmjerite prema uređajima koje želite kontrolirati, podesite kodove (naučite ih sa starih daljinskih) i perjate. Isto tako pored toga što po defaultu kontrolira MCE i druge kopije MCE-a bez potrebe za driverima jer radi outofthebox, postoje programi za kontrolu ostalih programa na kompu te postavljanje tipkovničkih kratica (praktično kontroliranje bilo kojeg progrrama instaliranog na PC) i emulacija miša. Zapravo je od ovog uređaja bitan samo reciever jer ću ga koristiti s Harmonijem, a daljinski je samo ++. Zatim Harmony 515 ovdje jer HP Remote je univerzalan samo dok PC radi jer koristi USB prijamnik i program na PC-ju za emuliranje ostalih daljinskih... Naravno nekome tko koristi HTPC ili kakvu torrent mašinu koja radi cijelo vrijeme to nije problem, ali ako se PC ili laptop pali samo kad se gledju filmovi onda je ova kombinacija jedina valjana... Ako nekoga zanima mogu poslati jedno 15-20 linkova s gujdama kako podesiti MCE remote u universal remote mod, koristiti IR blaster, i sl. Javim se kad bude sve na okupu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
Kako si natjerao daljinac da radi sa XBMC-om? Moj se pravi glupav malo. Imam XBMC dodan među programe (postoji preset za XBMC koji dolazi sa iMon softom) ali neće i neće. Čak mi ne radi ni gore, dolje, lijevo, desno što bi pretpostavljam trebalo raditi bez ikakvih podešavanja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|