|
![]() |
#61 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() jesi uspio rijesiti problem s latopom?imam identican model kupljen u las vegasu sa identicnim problemom i pokusao sam apsolutno sve,nitko ih ne moze servisirati,a windowse sam reinstalirao bar 5 puta i dalje isti problem sa wirelessom i ekranom koji se pali kak si rekao:na lutriju,jednom od 5 puta kad ga ugasim na power button?????savjet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
dv2000
!!!!!!!!!!! ja imam pavilion dv2000....uzas, taj lap bi preporucio nekom koga nevolim -prvo crkne wireless -1 mj kasnije crkne ploca -nakon promjene ploce (1900kn druga sa carinom) ne rade ledice koje osvjetljavaju "quckPlay" tipke i ne radi daljinski -wireless radi -nakon 10ak dana crkne wireles -bat traje skoro 1 sat ak je samo upaljen (pol sata ako nesto radim) -uzasno se grije -lap je ukupno star manje od 1 god, kupljen u americi (nemoguce ga je slati na garanciju) tak da,,,ko god kupuje tak nekaj nek dobro razmisli sto se laptopa tice preporucam "siemens", negdje u novom zagrebu postoji ovlasteni servis koji navodno sve mjenja ako je pod garancijom a ako nije cijene popravka su smijesne -primjer, moj frend ima simensa, nekog jeftinog-nije bitno, uglavnom pala mu je cigareta na tipkovnicu i spalila (rastopila) 5 tipki,,,otiso je kod njih, oni su mu zamjenili to i naplatili 20 kn ![]() LP Goran |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|