|
![]() |
#32 | |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() prvo sam ga htio stabilizirat na malo manje pa cu sad povecavat...
![]() |
![]() |
#33 |
Secret Undercover Agent
|
UPDATE: dakle iste postavke ali ovaj puta prezivjele i S&M: 12x195, 2341Mhz na 1.675V, max temp 62. S tim da je to sad bilo po danu dok je u sobi bilo skoro 30 stupnjeva... prokleti monitor mi je ko pecnica! ![]() Ali eto, digo takt za skoro 400Mhz, malo napon i TOTALNO stabilno radi... sad cu ovih dana pocet jos dizat FSB, napon jos malo pa da vidimo sta ce biti..
"I can resist everything except temptation" Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 03.07.2005. u 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Ali i dalje odličan rezultat IMO. :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
![]() mogu probat dizat FSB pa da vidimo kolko ce ici ali bez nekog stress testiranja..cisto da vidimo dokle ga mogu dic.... hmmm ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Secret Undercover Agent
|
UPDATE UPDATE ! ![]() Evo igrao sam se jos sa FSBom, naponom i temperaturom.. i evo tablice, ajde recimo, "Krajnjih rezultata"... na kraju price sam digo napon proca do 1.825 [repeat: sa BOX coolerom], napon DDRa na 2.7 i posto nije ucitat bootat nista osim BIOSa zakljucio sam da 215 jednostavno NEMREM isfurat.. no mozda uz malo bolje znanje o tome i s boljom memorijom bi i to islo al ja eto nemam ni jedno pa...evo koga zanima: ![]() sta kazete?? i ajde nek mi neko kaze koje su dobre temperature na kojima bi se trebo kretat OCani CPU? ja ga sad drzim na 12x195 i sa Primeom mi prek 55 nejde.. no namjeravam ubost neki malo bolji hladnjak pa...
![]() |
#38 |
Secret Undercover Agent
|
Evo skinuo sam verziju 1.1e. Pa kolko znamenki zelis da izracunam i na kojem FSBu? Nekak mi se ne da vrtit sve od 16k do 32M na vise FSBa... Edit: Evo izvrtio sam par komada na trenutnim postavkama iz siga..i dobio ovo: + 000h 00m 46s [ 1M] + 000h 01m 43s [ 2M] + 000h 03m 49s [ 4M] P.S. Smanjio sam napon CPUa na 1.6V (opet sve iz siga) i vrtio se Prime cijelu noc, kojih 8h, i sve super..bez gresaka... jos moram probat S&M :clap: naravno manje se grijo neg na 1.675V..
"I can resist everything except temptation" Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 05.07.2005. u 09:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Secret Undercover Agent
|
Citiraj:
![]() E jel postoji Frezer za socket A ? i gdje?
"I can resist everything except temptation" Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 06.07.2005. u 10:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Burn baby, burn
Vidim Denzil da se bojiš dirat voltažu proca...Daj se opusti ![]() Ja sam svog 3000(barton)+ na NF-7 držo na 2,1V sa zračnim (u eksperimentalne svrhe- "project 2.6 ghz ![]() A ovog fishovog mobilca neću dirat, al da je moj, već bi bio na 2+ V ![]() Neće ti niš bit ak ga još malo zagriješ... ![]() Mislim ja sam svog 3000+ držal konstantno na 1,85 V i 2,5 Ghz 1M - 43 s ![]() Sjećam se ko juče... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Secret Undercover Agent
|
Re: Burn baby, burn
Citiraj:
EDIT: sad sam malo gledo i cini se da imam zadnju verziju BIOSa 1013.. banana
"I can resist everything except temptation" Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 06.07.2005. u 15:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Re: Burn baby, burn
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: Re: Burn baby, burn
Citiraj:
Samo govorim čovjeku da se malo opusti, da je mala mogućnost da će se nešto dogoditi. @ Peace @ Mrav iz mojih iskustva, flashanje biosa nema nikakve veze sa voltažama...baram na sck A. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|