|
![]() |
#8851 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
|
![]() |
![]() |
#8852 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
@matija.gubec je li ti se nakon rootanja framerootom mobitel reboota? Ako nije pokušaj ponovo rootat i rebootaj ga. Trebalo bi funkcionirat. PS. mora bit uključen USB debuging. Zadnje izmijenjeno od: brisani. 12.06.2014. u 10:37. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8854 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
pa sam s ovim uspješno rootao skini program na LINK znam da je sve po kineskom no nije teško uspijeti, a i imaš pomoć gugl translatea ![]() zatim instaliraj taj program pokreneš program (usb debugging uključi) klikneš na ikonu na kojoj su 4 kvadratića pa zatim na root.. i zatim imaš na kineskom, ugl mislim da je zelena tipka to pritisneš, pa roota mob i restarta i to je to. Mobitel je rootan, tako sam barem ja vec 2 puta uspio, uvijek iz prve ![]() Zadnje izmijenjeno od: sina1212. 12.06.2014. u 12:08. |
|
![]() |
![]() |
#8855 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Kreće isporuka One+One danas Netko planira uzet mob? http://www.androidauthority.com/onep...ipping-392692/ |
![]() |
![]() |
#8856 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
![]() Probat cu kada dodjem doma, btw nakon toga jos treba flashat reovery preko mobileunclea? I dal da odem na reset to factory data prije nego ga probam rootati sa ovim čajniz toolom? ![]() Hvala svima na pomoci ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8857 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
u cwmu/twrpu napraviš Wipe Data / Factory Reset i Wipe cache i zatim instaliraš zip file |
|
![]() |
![]() |
#8858 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
snapdragon 801 procesor kamera je kao na xperia z ultra svi budu sa 64gb memorije - nema od 16gb toliko znam za sad
![]() |
#8859 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#8860 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Jel se gdje u Europi može kupiti Mi3? Ili nedobog u Hrvatskoj? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8864 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
![]() Koji root alat i kako?
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#8866 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
1+1 konačno kreće u prodaju http://www.androidauthority.com/onep...ipping-392692/
#8867 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#8871 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma koja tacna, to ti je moderno sad. Jučer bili na jednoj predstavi u vrtiću s djetetom i sad hrpa nas snima mobitelima, tu i tamo pokoja sitna kamerica, a mamica pokraj mene izvlači iz torbice tablet cca 8-9" i snima :-) Tablet još u onoj kožnoj futroli na preklop. Gle, Šojić si je titulu promijenio :-) |
![]() |
![]() |
#8872 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
imal sam A850 i bil je odličan, nebuš pogrešil .... čak je i mojoj dragoj bilo žal za njim, al ona ima 5 cola pa joj je sad premali. |
![]() |
![]() |
#8873 | |
Guest
|
Citiraj:
neki dan idem doma, ženska ispred mene visoka metar i žilet vadi tablet van i razgovara na njega, a talbet veći od njene glave ![]() |
|
![]() |
#8874 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Gospodo hitno mi treba pomoć... Kupio bih curi za rođendan nekakav mobitel, uvjet je da mora biti lijep izgledom, malo tanji, neki quad core, 1gb ram, ok camera, uglavnom da bude dobar omjer cijene i uloženog. Najviše će joj služit za poruke i pozive. Trenutno sam bacio oko na Inew v3 i Elephone P10. Cijenom nebi smio prelazit 1200kn, to je stvarno maximum. Ako je razlika u cijeni kakvih 200kn onda ga bih rađe naručio iz Europe. Svaki prijedog je dobrodošao! |
![]() |
![]() |
#8875 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
u tom razredu tesko da ces naci dobru kameru.Pogladaj Catee CT300 u bijeloj boji. |
![]() |
![]() |
#8877 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Samo što je Dakele Small Cola 1500 kn sa PDV-om |
![]() |
![]() |
#8879 |
Premium
Datum registracije: Oct 2013