|
![]() |
#8822 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Stigao jučer Cubot S208 kupljen na onoj anniversary akciji na 1949deal. Ukratko mobitel izgleda perfektno, jaki wau efekt. Za sada nisam uočio nikakav problem, rom je fino složen, bez nepotrebnih điđa, radi fluidno, ekran izvrstan. Za par dana ću napisat više detalja o kameri i review baterije, ali za sada ostavlja vrlo pozitivan dojam. Jedino me za sada muči ta veličina ekrana, preveliko mi je 5 inča. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8824 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Uostalom, ta potrosnja baterije je stvarno stvar koja se razlikuje od pojedinca do pojedinca i nacinu koristenja moba, bilo da govorimo o svjetlini ekrana, gasenju 3g ili o kolicini appsa koje rade u pozadini... |
|
![]() |
![]() |
#8825 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Geek ima proslavu rođendana pa nude mobače s popustima. Izbor je solidan, a o cijenama bi se dalo pričati.
#8826 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
evo ovako trebo bi uzeti dva mobitela jedan za starog drugi za sestru.. sebi sam prije pol godine uzeo Cubot One, i mogu reći da sam jako zadovoljan, kao manu vidim što nema OS update..eh sad mislio sam uzet opet bar jedan al bacio sam mal pogled i vidim da ima boljih stvari za te pare ili i manje. Za starog bi uzeo Doogee Pixels, nešto je slabiji od ostatka al mislim da je to dovoljno..Ima tko iskustva? Za sestru mislim uzet Neo M1, al mi se nesviđa što je integrirana baterija.. Koliko sam vidio nema nikakva konkretna recenzija za oba mobitela.. ima li netko bolje prijedloge? Jako mi je bitna rezolucija i baterija.. inače gdje je trenutno najbolje naručiti mob? (dosad sam preko bang-a) i na koju foru se sad uspije izbjeći porez? znam da puno pitam, al bio bi veoma zahvalan na odgovorima |
![]() |
![]() |
#8827 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
ajde ljudi molim vas dajte mi stogod do 1000kn, ispa sam iz ovih sema glede jeftinijih mobitela. |
![]() |
![]() |
#8828 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Čudno ponašanje baterije
Nisam to odmah primijetio, ali kod punjenja, bez obzira da li preko punjača ili usb kabla na kompu u pristojnom vremenu dođe do 99%, a onda se ne miče dosta dugo, treba mu i do 1h da dođe na 100%. Baterija na hongmiu je deklarirana 4.35V 2Ah. Uključio CPU-Z dok je bio tako i vidim da je 99%, i napon 4368 mV i tako svakih cca 30-60s se poveća zadnja brojka dok ne dođe do 100%. Jel to normalno tako ili trebam biti zabrinut za bateriju na novom mobu? E, da, kad ištekam i pratim, onda prilično brzo u leru pada napon do nekih 98% i 42xx V što mi se čini da je normalno, a i gugl veli da bi trebalo biti tako kod Li-ion baterija. Jedino mi ne ide u glavu ovo forsiranje preko 4.35. Baterija sve ukupno drži normalno. |
![]() |
![]() |
#8829 |
Premium
|
i u mene kod neo-a je tako. zna bit prilicno frustrirajuce ako ga punis preko dana i cekas da dodje do 100 da ga mos istekat. |
![]() |
![]() |
#8830 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ako ga ištekaš na 99 ili 100%, i pratiš, da li ti odmah pada za koji postotak? Našao sam neki info na XDA da mora biti tako, ali tamo svugdje spominju da je 4.2V max za Li-ion. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8831 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
Citiraj:
Znam da će sada bit onih koji će reći da ovo nije vjerodostojan review jer se na kraju spominje Chinavision al eto... |
|
![]() |
![]() |
#8832 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
#8834 |
Premium
|
#8835 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
#8836 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2014
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Al svakako vrijedi ubacivanja u uži izbor ... Može se nositi, eto gore na spomenutoj video recenziji imaš nešto o kameri, očekivao sam više al dobro je i to ... |
||
![]() |
![]() |
#8837 |
Premium
|
Intelove integrirane grafe su oduvijek bile rak rana njihovih čipseta u PC svijetu. Pitanje je kakav je gpu uopće u njemu i koliko je jak u usporedbi sa Mali i PowerVR pandanima.
#8838 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2013
|
na narudžbe iz UK storage se ne plaća pdv, ili? |
![]() |
![]() |
#8840 | |
Registered User
|
Citiraj:
U slabijoj Z2560 je isti gpu samo s manjim clcok speedom Mislim da je to vies zbog optimizacije tj nedostatka optimizacije nekih igara za intelov chip Zadnje izmijenjeno od: Darkensync. 11.06.2014. u 23:21. |
|
![]() |
![]() |
#8843 |
Premium
Datum registracije: Feb 2013
|
Imam zopo 780 i super zadovoljan, prije nekoliko mj. sam ga kupio, kamera pri mraku nije nesto ali ako ima svjetla solodino radi jedino na to imam primjedbu... Imam brdo aplikacija gore i mobitel je odlicno brz... Prima dvije sim kartice, ali ako stavite memory card onda se ne moze imati dvije sim kartice jer u jedan sim utor ide memory card... Ekran ogroman, mobitel dosta tanak Ja sam stavio gledajuci tutorial na netu stavio najnoviji softvare Mobitel je odmah i rootan tvornicki Tako da moja ocjena za ovaj model 4 (nije petica jer kamera ne radi savrseno mada kaze u papirima vanjska kamera 8mpx a prednja 5mpx) Evo jedne slikice sta sam uslikao po oblacnom vremenu: ![]() |
![]() |
![]() |
#8844 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
OnePlus One
novi mob od kineza ,jedva cekam ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Jucredt5IWY OnePlus One hardware specifications Color Silk White/Sandstone Black Dimensions 152.9 x 75.9 x 8.9 mm Weight 5.71 ounces (162g) Operating System CyanogenMod 11S based on Android 4.4 CPU Qualcomm® Snapdragon™ 801 processor with 2.5GHz Quad-core CPUs GPU Adreno 330, 578MHz RAM 3 GB LP-DDR3 @1866MHz Storage 16/64 GB eMMC 5.0, available capacity varies Sensors Accelerometer, Gyroscope, Proximity and Ambient Light Battery Capacity Embedded rechargeable 3100 mAh LiPo battery Display 5.5 inch JDI 1080p Full HD (1920 x 1080 pixels), 401 PPI LTPS IPS with TOL Corning Gorilla Glass 3 Cameras 13 Megapixel - Sony Exmor IMX 214 6 lenses to avoid distortion and color aberration Dual-LED Flash f/2.0 aperture 5 Megapixel "Distortion Free" front-facing camera 4K resolution video with stereo recording Slow Motion: 720p video at 120fps Cell. Frequencies GSM: 850, 900, 1800, 1900MHz WCDMA: Bands: 1/2/4/5/8 LTE: Bands: 1/3/4/7/17/38/40 Wifi Dual-band Wi-Fi (2.4G/5G) 802.11 b/g/n/ac Bluetooth Bluetooth 4.1 NFC 65T (software card emulation, payment methods and multi-tag support) Positioning Internal GPS antenna + GLONASS, Digital Compass Speakers Built-in Stereo Speakers Microphone Tri-microphone with noise cancellation Ports Data & Charging: Micro USB 2.0, Audio: Jack 3.5mm Buttons Power Button, Volume Rockers, Capacitive / On-screen buttons SIM 1 slot - Micro SIM Indicators 1 LED notification light (multicolored) Audio supported formats Playback: MP3, AAC, AMR, OGG, M4A, MID, WMA, FLAC, APE, AAC, WAV; Recording: AAC, M4A Video supported formats Playback: MP4, H.263, H.264, RMBB, FLV720P; Recording: MP4 Image supported formats Playback: JPEG, PNG, GIF, BMP; Output: JPEG, RAW In the Box 1x OnePlus One; 1x Wall Charger; 1x USB Cable |
![]() |
![]() |
#8845 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#8847 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Slažem se. Jednostavno je nestao onaj početni hype i mobitel se utopio u standard tog (cjenovnog i "hardverskog") razreda. MI3 barem odskače izgledom i prepoznatljiv je, dok su s ovim dizajneri valjda htjeli igrati na sigurno.. Naravno, ovo je samo moje mišljenje.. |
![]() |
![]() |
#8848 |
Premium
|
Plus što je odgođen do daljnjeg. Naime, zbog rupe u SSL-u moraju recertificirati kompletni fw za njega. http://www.gsmarena.com/openssl_dela...-news-8754.php Kad smo već kod Mi3. Trebao bi uskoro izaći Mi3S koji će donijeti nešto poboljšani hardver (vjerojatno će malo dignuti clock proca) i podršku za LTE.
#8849 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
#8850 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Momci moze pomoc? Vec Sam Dakoka zamolio, Ali onda si mislim zasto da samo njega smaram kad vas je toliko ovdje XD Dakle problem he u rootanju Coolpada F1. Prvo sam probao Sa Framarootom, nije uspjelo, program je javio success, ali nije dobro instalirao SuperSU, rucna instalacija nije pomogla. Nakon toga sam probao sa vrootom, ni to nije uspjelo, nemam pojma zasto. Nakon toga sam probao sa srsrootom, ovaj put je rekao success, ali nije opet sve kako spada, odnosno nemam root. Ovo je verzija softwarea ![]() A ovo je log is root checkera Superuser Application Status: Superuser application - is NOT installed! The Superuser application, available in the Android Market, is recommended for managing root access. System File Properties for Root Access: Standard Location Check Command: ls -l /system/bin/su: Result: -rwsr-sr-x root root 311872 2014-02-10 18:00 su Analysis: Setuid attribute present and root user ownership present. Root access is correctly configured for this file! Executing this file can grant root access! Standard Location Check Command: ls -l /system/xbin/su: Result: -rwsr-sr-x root root 96260 2014-06-09 14:49 su Analysis: Setuid attribute present and root user ownership present. Root access is correctly configured for this file! Executing this file can grant root access! Alternative Location Check Command: ls -l /sbin/su: Result: /sbin/su: Permission denied Analysis: File system permissions restricted and denied access. Alternative Location Check Command: ls -l /system/xbin/sudo: Result: /system/xbin/sudo: No such file or directory Analysis: File /system/xbin/sudo does not exist. Root User ID and Group ID Status: SU binary not found or not operating properly System Environment PATH: /sbin /vendor/bin /system/sbin /system/bin /system/xbin ADB Shell Default User: ADB shell setting for standard access, stored in default.prop, is configured as: shell (non root) user - ro.secure=1 Ako netko ima rijesenje, savjet, sve je dobro doslo ![]() Hvala! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|