|
![]() |
#8791 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8792 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8794 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2019
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8795 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
To je feature još od Note9 i "green ladder" problema https://twitter.com/_nick_ackerman/s...86699988557825
![]() |
![]() |
#8796 |
Extrema Thule
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8798 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Ne znam da li ste primijetili da sada aplikacija za kameru ima mogućnost skeniranja QR kodova, možda i ostalih (već neko vrijeme, oko godinu dana možda?), i mogućnost "skeniranja", tj. da kada slikate neki papir, da vam ga popegla i automatski croppa tako da je na slici samo taj papir. Drago mi je da su počeli takve stvari ubacivati, da se ne moraju instalirati zasebne aplikacije. Ovo za "skeniranje" sam neki dan skužio kada sam trebam poslati sliku nekog dokumenta. Baš ga je fino poravnalo i izrezalo. Možda je to skeniranje nešto što je dostupno duže vrijeme, ali sam ja tek neki dan primijetio na svom S9. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8799 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Neko vrijeme nakon toga su izbacili update s kojim je dosla mogucnost sheranja qr-koda za spajanje na wifi, tipa doma si spojen na svoj wifi i ako se netko hoce spojiti samo mu pokazes qr-kod (settings -> connections -> wifi -> kliknes na svoju mrezu i pojavi se opcija za prikazivanje koda) umjesto da diktiras password... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8800 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Takve stvari Huawei i Xiaomi imaju već koju godinu... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8801 |
Premium
|
Da, istina... Kod Huaweia mi je posebno dobro napravljena opcija za skeniranje dokumenata, izreze bolje nego na Samsungu, barem je tako bilo prije OneUI2.1 updatea, nakon toga nisam provjerava... Generalno svi kradu od svakoga i implementiraju na svoj nacin tj. u vecini slucajeva istu stvar samo drugacije nazovu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8804 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Da, ovako se i moj ponasa kada gledam jutub ili tapatalk malo vise na dnevnoj bazi (sto sad ne radim jer smo doma, a doma imam tv i pc). Sada mi se baterija rastegne na 2 dana, ali sot ostaje oko visokih 6h. Kakogod, i dalje jako solidan komad mobitela. Odnedavno i iris skener vise cijenim, pogotovo kad stavim rukavice ![]()
![]() |
![]() |
#8805 |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Pomalo se kupi broj zalbi na neispravan USB tethering (doduse, ovo je kap u moru korisnika Samsunga) https://us.community.samsung.com/t5/...e/td-p/1174158 Ima li jos itko S10/e/+ s zadnjim azuriranjem (April 2020), da testira USB tethering pa javi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8806 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam primjetio problem sa Viberom i Stravom. Ako pričam na telefon i dođe mi viber poruka, nema nikakve notifikacije da mi je poruka stigla. Također, ako dobijem notifikaciju od Strave i kliknem na nju na lock screenu treba užasno dugo da se otvori i u tom periodu mobitel doslovno bloka (po 30s).
![]() |
#8807 | ||
Extrema Thule
|
Citiraj:
Jedini problem što ne mogu ugasiti autoplay čim skrolaš. U staroj verziji microG omogućava osim zadnje verzije, stara MicroG 0.2.4-105 + zadnja verzija Vanced 15.05.54 Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8808 | |
Premium spammer
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
NewPipe: https://f-droid.org/en/packages/org.schabi.newpipe/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8809 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8810 |
Owner
Datum registracije: Sep 2008
|
Javljam da se meni stanje drastični popravilo i to nakon update koji je bio neki dan cca 450mb za note9. Mobitel napokon izdrava cijelu dan takoder oko 5-6h SOT bez beda. Mozda je nesto drugo u pitanju ali sada je kao i prije,, zadovoljan sam |
![]() |
![]() |
![]() |
#8811 | ||
Extrema Thule
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8812 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Molim da netko provjeri kod sebe ako mu se da, tko ima S9 ili S9+. Zadnji update 01 April mi je bio debel 350+ MB i to mi je nasralo ono govno od aplikacije Duo. I sad to govno Duo ne mogu ni deinstalirati niti disableati ![]() Molim lijepo vidite je li se i vama to nasralo i jel možete ga ubit? Stvarno mi ovaj Samsungay ide sve više i više na živce. Edit: zanemarite molbu, može se. Ne prihvaća DISABLE ako se to odabere u pop-up menu (ako u App draweru držite ikonu sekundu pa izbaci pop-up). U pop-upu treba odabrati Info i onda u full settingsima aplikacije odabrati Disable. I onda ga ubije ![]() Puj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8813 | |
Premium
|
Citiraj:
Al ajd, barem se daju pogasiti za razliku od jednog xiaomia koji neda disableati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8820 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Naočalice Dottore, naočalice ![]() |
![]() |
![]() |
|