|
![]() |
#8762 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
@zule: što se tiče lige, meni je svejedno ako je na TV-u utakmica ili f1, iako pratim formulu... ali sve je to neusporedivo dosadnije nego rokati gore na serveru. tekme se mogu snimiti i pogledati kad druge ekipe igraju match, a trebalo bi to nastaviti dalje jer će se otegnuti sve skupa poput nekakve meksičke sapunice... te ovom ne paše ovo, te onom ono... dajte stavite min 5 igrača po teamu, naći će se toliko iz svakog teama da obrani svoje boje i tuđe dupe. :mad: tko hoće neka dođe, a tko želi gledati utakmice-trke ili njave neka ih gleda i pusti druge da guštaju po svome. samo neka svoj izostanak najave vođi svoga teama neka znaju... edit: a što je sa vote-anjem na serveru? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8766 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
ZA tekme nase ekipe se nemorate brinuti mislim da ce se taj dio odraditi da tada neigramo mada mislim da nam se bas termini ne poklapaju puno tako da nije bed. ZA SVE LJUBITELJE F1: Frend za mene snima sve utrke na dvd od ove sezone tako da ako nesto propustite ili zelite za arhivu mozete se slobodno javiti pa ce mo rjesiti nesto. ja svaku bolju ionako pogledam par puta : goood : !
![]() |
#8768 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
na mene mozete uvijek racunat u nedelju , ja gledam formule ali kad je war onda se igra war , a nogomet negledam jer mi je dosadan ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8769 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Naigrali smo se... Mape sa samo jednim spawnom treba skinuti sa CTF rotacije! Uvijek neko nastrada i ne moze se pomaknut, a kamoli doci do zastave...
![]() |
#8770 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8771 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
istina... ja sam poludio... tek se spawnam ono me netko ubije i tako 6-7 puta za redom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8772 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#8773 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Napravim 1 korak i bum, i tako 4 puta..
![]() |
![]() |
#8774 | ||
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
To je možda jedina mapa koja je naklonjena švabima.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8775 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8777 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Nemaju mape samo jedan spawn. Koriste glupi spawnlogic koji je došao sa verzijom 1.2. Stare mape sam natjerao da koriste stari ali ove odbijaju suradnju. Moram vidjeti kako to riješiti.
![]() |
![]() |
#8778 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#8779 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Roflmao... Ovo je bila najbolja za***************ancija na serveru do sad... Predobro, a ovaj nabrijani mirko nas klao ![]() Mirko, jel ti kuzis sta smo mi radili? I jesi fakat imo iskljucen zvuk? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8780 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Al nisam cuo jedno 90% toga sta ste pricali jer mi je zvuk bio smanjen na min (mrsko mi bilo prikopcavati slusalice, a nisam htio pojacati radi susjeda)... samo sam cuo kako ste se smijali : roller : Ispocetka sam bio :confused:
![]() |
![]() |
#8782 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
LOL ovdje smo okupirali mirka.....citiram mirko odi gore necemo ti nista a ono streljacki vod ceka!!! evo i slika http://www.imagesforme.com/images/7032shot0017.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#8784 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
@Emissary To mu je DX7, a i ne izgleda da je ni blizu fulle details. Bravo Mirko fino si ih poklao...Makar mi djeluje da su oni bili neozbiljni... Citiraj:
![]() |
![]() |
#8785 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Dobro jutro Atha! "Radimo" i danas ? :mad: Jucer su Ameri plakali da smo ih derali na spawnu (mapa sa flackovima) a isto je i nama bilo u zadnjoj mapi koju sam igrao (Tobruk- mi smo bili Englezi). Stalno je jedan bio u kuci u kojoj smo se "radjali" i peglao po nama. Mapa Port jucer je bila luda, krvi do koljena. Izjednacenju Engleza po meni, najvise je pridonio Rak koji je bombom i onom "prskalicom" Thomsonom peglao po nama kad smo krenuli u lov za nosiocem zastave. Uspio nas je omesti a ostalo im nije bio problem ![]()
![]() |
#8787 |
Psycho owns you suckers!
Datum registracije: Apr 2006
|
evo jedan link za našeg tathu. Staro i vjerujem već viđeno al moro sam ![]() NECU VISE ATHA! ![]() ![]() ![]()
DS Klan server (WH proof) IP: 195.228.45.64:28973 Posjetite nas!! Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 16.06.2006. u 08:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8789 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() BTW Rak je nosio zastavu ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8790 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|