Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 09.06.2014., 11:06   #8731
tiki66
tiki
Moj komp

tiki66's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor brisani Pregled postova
Brat mi ima mob sa 4.5" ekranom, sa rezolucijom 850× 480 i boje su očajne, razlivene.
Prije bih rekao da su boje očajne zbog lošeg displaya, odnosno tft matrice
tiki66 je offline  
Staro 09.06.2014., 11:29   #8732
brisani
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova
Prije bih rekao da su boje očajne zbog lošeg displaya, odnosno tft matrice
U pravu si, to je jedan od razloga, ali na 5" ni IPS toliko ne pomaže, ako je slaba rezolucija. To je itekako važna stavka.
brisani je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.06.2014., 11:42   #8733
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Staro 09.06.2014., 15:58   #8734
kosjenko2
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Kupljeni thl w100s sa banggooda stigao za svega 8 dana od uplate.
UK warehouse, uz kupon -10$ izašao 123$ ili ti 685 kuna.. prošlo sve bez pdva naravno..
kosjenko2 je offline  
Staro 09.06.2014., 16:01   #8735
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Jel taj UK warehouse prima robu natrag ako nešto ne valja ili se šalje u kinu?
c-shadow je offline  
Staro 09.06.2014., 16:17   #8736
kosjenko2
Registered User
Moj komp

nemam pojma, mislim da ne primaju. trebalo bi ih pitat, ili možda cijenjenog AG007.. koliko sam skužia banggood surađuje sa flytexpressom, a oni samo drže robu u UK i šalju po europi preko royal maila..
kosjenko2 je offline  
Staro 09.06.2014., 17:15   #8737
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Problem je RMA jer ako šalješ nazad u Kinu, 'oglobe' te sa 500kn špedicije.
Staro 09.06.2014., 17:26   #8738
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Zna itko išta o Nibiru Mars H1?
Staro 09.06.2014., 17:45   #8739
kosjenko2
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Problem je RMA jer ako šalješ nazad u Kinu, 'oglobe' te sa 500kn špedicije.
A računam da je garancija samo sljedećih 36 dana.. a i brat ima thl w100 već godinu dana, pa ako bude trebao popravak jedan će poslužit za dijelove..

Zanimljivo taj thl w100, već godinu dana na stock romu, nema nikakvog usporavanja i slično.. baš plug and play uređaj.. jedini problem koji se pojavio prije par tjedana(možda zato jer je padao više puta) je što se utipka za paljenje mora pritisnut baš jako.. to je rješeno sa softlock aplikacijom i još jednom za paljenje ekrana..

Ako tipka skroz ode, jeli ovo rješenje?
http://www.ebay.com/itm/Power-on-off...item2ed024a57c
kosjenko2 je offline  
Staro 09.06.2014., 19:00   #8740
chief_wolfinjo
Guest

pa to bi rješilo problem ako je flex kable oštećen... ali mislim da od pada nemre biti oštećen jer sa on utakne koliko vidim u ploču. ako je mobitel padao više puta kak veliš možda se gumb iznutra oštetio odnosno popucao pa slabo hvata kontakt sa flex kablom odnosnom unutarnjim kontaktom...

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.06.2014., 19:03   #8741
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Ekipa trebam malo pomoci.
Ponovo nabavljam kineza a vec dugo nisam aktivno pratio temu.
Kako je na kraju inew v3 ili recimo onaj doogee prosao. Znam da je bilo nekih problema u pocetku (osim kod ag007), a brko ga koristi kao dasku.

Trazim neki 5 inca model i po mogucnosti da je lijepi
Koliko kuzim trenutni best buy je Coolpad F1, honor 3c i sada se pojavio ZTE red bull no dizajnom bas nisu atraktivni.
No kako stoje Inew v3, Doogee DG2014 ili NEO M1 ili nesto slicno.

Cijena moze do malo ispod 200$ i da je 5 incha. Moze i jeftinije samo da reza nije 800x400.

I od kuda narucivati sada uopce. Vidim da se dosta to2c spominje dok banggod ima problema sa malezijskom postom.

hvala
Staro 09.06.2014., 19:09   #8742
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
E sad, jel bi ti dizajnom atraktivni mob ili bi htio kvalitetan i funkcionalan mob? Doogee ti je isto kao i Cubot, generička sklopocija, barem što se tiče jeftinijih modela. Inew V3... Pretpostavljam da si vidio probleme kod kolega kasandro i coconut.
Ako misliš imati nešto kvalitetno, morat ćeš uzeti jedan od ovih koje si nabrojao. Meni je dizajn ok, samo mi je žao što nijednog nema all black.
Ili možeš igratu rulet i uzeti Dugija ili iNew.
Neo, ako je približno kvalitetan kao 003, onda bi to bio OK mob, ali je prekratko vani da bi puno znali o njemu.

Na tebi je, no na tvom mjestu išao bi na Huawei ili Coolpad, da mi treba 5-inčer.
Brko je offline  
Staro 09.06.2014., 19:10   #8743
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

iNew v3 postoji u 2 verzije - jedna je totalna koma, a druga šljaka super. Nažalost, izgleda da sada prodaju ovu goru verziju. Ako pogledaš cca. 10 str. unatrag na ovoj temi naći ćeš popis problema kod mojega i drugih kolega.
Staro 09.06.2014., 19:12   #8744
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Evo ja sam uzeo 2 iNewa nedavno, jedan sebi jedan sestri, trenutno mi je gore Tsunami ROM i sve radi više manje ok.

PROS:
Dobra kamera po danu, po noći standardno loše
Ekran, lijepe boje i sve super izgleda
Zvučnik, i ovaj za razgovore i ovaj iza koji svira kad puštaš videe stvarno dobro rade, dovoljno glasni i proizvode čisti zvuk
Sve je fluidno i radi stvarno super
Dizajn, mobitel stvarno dobro izgleda, jedino malo ovaj zadnji poklopac škljoca kad ga stisneš

CONS:
Ako ne namrdaš Viper4Android, zvuk na slušalicama će ti biti katastrofalan, sa ovim Tsunami Romom je on integriran pa je zvuk sada pristojan.
GPS - postoje neki patchevi za njega, ali opet ne radi to kako spada, nisam detaljnije testirao navigaciju recimo, ali uglavnom mu dosta treba da uhvati fix, i cesto pokazuje krivu lokaciju, tako da ako trebas GPS trazi dalje

Eto toliko od mene, ako ti ne smeta problem sa GPS-om, mislim da ćeš biti zadovoljan. Meni baterija izdrži do navečer, jedino ako baš visim stalno na njemu onda moram popodne tražit utičnicu, ali za normalno korištenje bude ok.

E da, oba su verzija sa cxq softwareom, neznam sad točno jel to 850 ili 900.

Zadnje izmijenjeno od: brodjo. 09.06.2014. u 19:13. Razlog: E da, oba su verzija sa cxq softwareom, neznam sad točno jel to 850 ili 900.
brodjo je offline  
Staro 09.06.2014., 19:57   #8745
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
E sad, jel bi ti dizajnom atraktivni mob ili bi htio kvalitetan i funkcionalan mob? Doogee ti je isto kao i Cubot, generička sklopocija, barem što se tiče jeftinijih modela. Inew V3... Pretpostavljam da si vidio probleme kod kolega kasandro i coconut.
Ako misliš imati nešto kvalitetno, morat ćeš uzeti jedan od ovih koje si nabrojao. Meni je dizajn ok, samo mi je žao što nijednog nema all black.
Ili možeš igratu rulet i uzeti Dugija ili iNew.
Neo, ako je približno kvalitetan kao 003, onda bi to bio OK mob, ali je prekratko vani da bi puno znali o njemu.

Na tebi je, no na tvom mjestu išao bi na Huawei ili Coolpad, da mi treba 5-inčer.
Ma necu riskirati.
Samo me zanimalo kako je zavrsila prica sa cudom tehnologije. Jel pisalo se da Gt99 ima super navigaciju, da bi u se u slijedecoj recenziji spomenulo kako se kod inewa ne dogada kao kod gt99 da nastavi ravno kada ti skrenes...
O redbullu se isto ne zna puno, osim da ima drugi procesor?
Pogledat cu za Neo, ali bitno da imam dva ziherasa.

Ajde jos pomagajte od kuda narucivati.
Staro 09.06.2014., 20:04   #8746
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Šta je ovaj NEO M1 zapravo crni Inew v3?
Staro 09.06.2014., 20:09   #8747
kosjenko2
Registered User
Moj komp

Citiraj:
Autor chief_wolfinjo Pregled postova
pa to bi rješilo problem ako je flex kable oštećen... ali mislim da od pada nemre biti oštećen jer sa on utakne koliko vidim u ploču. ako je mobitel padao više puta kak veliš možda se gumb iznutra oštetio odnosno popucao pa slabo hvata kontakt sa flex kablom odnosnom unutarnjim kontaktom...
Gumb kad se jače pritisne sa jedne strane radi, a kad s druge strane ne radi.. sad ne znam ocijenit jeli do flex kabela ili gumba???
kosjenko2 je offline  
Staro 09.06.2014., 20:44   #8748
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Citiraj:
Autor zackoj

Ajde jos pomagajte od kuda narucivati.
Ovi su mi sad preko chata potvrdili da salju prepakirano iz UK i da nema carine za nikog iz EU. Kaže da na paketu ne bude nikakav trag da je poslan iz Kine prvo

Edit: Ignorirajte ovo, to se dobije samo ako se plati shipping 59$ -.-

Ajde pitanje, Xiaomi Hongmi 1S ili Coolpad F1. Znam da je Coolpad "jači", tj. da ima bolje specke, al jel vrijedi te razlike u novcima?

Zadnje izmijenjeno od: brodjo. 09.06.2014. u 21:20.
brodjo je offline  
Staro 09.06.2014., 21:41   #8749
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor brodjo Pregled postova
Ovi su mi sad preko chata potvrdili da salju prepakirano iz UK i da nema carine za nikog iz EU. Kaže da na paketu ne bude nikakav trag da je poslan iz Kine prvo

Edit: Ignorirajte ovo, to se dobije samo ako se plati shipping 59$ -.-

Ajde pitanje, Xiaomi Hongmi 1S ili Coolpad F1. Znam da je Coolpad "jači", tj. da ima bolje specke, al jel vrijedi te razlike u novcima?
Mislim da ti na to pitanje nitko ne može dati definitivan odgovor. Jel ti vrijedi giga rama, brži procesor i nešto bolja kamera(jako upitno) više(koliko je uopće razlika sad, 30ak dolara)? S druge strane Mediacrap vs snapdragon i nešto bolja(bolji izbor riječi bi bio pouzdanija) softverska podrška.
bg_4_l je offline  
Staro 09.06.2014., 21:45   #8750
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Mislim da ti na to pitanje nitko ne može dati definitivan odgovor. Jel ti vrijedi giga rama, brži procesor i nešto bolja kamera(jako upitno) više(koliko je uopće razlika sad, 30ak dolara)? S druge strane Mediacrap vs snapdragon i nešto bolja(bolji izbor riječi bi bio pouzdanija) softverska podrška.
Pa do sad mi je uvijek sve oke radilo sa 1GB rama i quad core procesorom, znači bio sam stvarno zadovoljan. E sad vidim da Coolpad ima malo more ROMova tako da je očito za njega podrška dobra, al me pati što je Mediatek zbog GPS-a i kasnijih nadogradnji na KitKat i neke buduće Androide. Gdje je Dakok sa reviewom? Čekam da javi kakva su ono dva problema kod Coolpada
Staro 09.06.2014., 21:46   #8751
Slav3n
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor brodjo Pregled postova
Šta je ovaj NEO M1 zapravo crni Inew v3?
Nije, jos je tanji, a i meni osobno ljepsi. Po pisanjima je cijeli metalan, nije plasticnjak ko V3.
Slav3n je offline  
Staro 09.06.2014., 22:19   #8752
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Kao sto je Brko rekao, ukoliko je m1 upola kao n003, onda se definitivno isplati kupiti. U biti, nakon 7mjeseci korištenja, mogu reći da mi kod n003 jedino nocna kamera nije na nivou, ostalo sve 1/1. Baterija i sad kao prvog dana, gps se na autocesti locka za 15-25 sekundi, tri gadna pada prezivio, zadnjih mjesec dana sam skinuo foliji, na ekranu jos nikakvog zareza, tako da... Ako se nekome ne zajebava a oce siguran i pouzdan mobitel, s 2 gige rama i 32gb roma, s ekstra baterijom, gpsom i iznad prosječnom kamerom, ja mu ga i dan danas preporučam.
pokra89 je offline  
Staro 09.06.2014., 22:45   #8753
zackoj
Premium
Moj komp

zackoj's Avatar

Citiraj:
Autor pokra89 Pregled postova
Kao sto je Brko rekao, ukoliko je m1 upola kao n003, onda se definitivno isplati kupiti. U biti, nakon 7mjeseci korištenja, mogu reći da mi kod n003 jedino nocna kamera nije na nivou, ostalo sve 1/1. Baterija i sad kao prvog dana, gps se na autocesti locka za 15-25 sekundi, tri gadna pada prezivio, zadnjih mjesec dana sam skinuo foliji, na ekranu jos nikakvog zareza, tako da... Ako se nekome ne zajebava a oce siguran i pouzdan mobitel, s 2 gige rama i 32gb roma, s ekstra baterijom, gpsom i iznad prosječnom kamerom, ja mu ga i dan danas preporučam.
Otpada mi neo nije dual sim.

Jel ima koji jos prijedlog za neki malo ljepsi model.
Staro 09.06.2014., 22:49   #8754
Slav3n
Premium

zackoj, ja sam jutros uzeo G4S, tu na forumu ga svi hvale.

http://www.to2c.com/jiayu-g4s-1gb-4g...re-1-3ghz.html
Slav3n je offline  
Staro 09.06.2014., 22:54   #8755
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Citiraj:
Autor zackoj Pregled postova

Ja samo gore pričao o starom modelu, n003, a on jeste dual sim.
pokra89 je offline  
Staro 09.06.2014., 23:06   #8756
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor zackoj Pregled postova

Preporučio bi ti Điđu, al je 4,7" a ti oćeš 5 inčera. Jiayu G4S ti je sada 800 kn sa octacore procom. Meni lijep mobitel i jednostavno dizajniran.
Brko je offline  
Staro 10.06.2014., 06:50   #8757
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Jedini problem za Neo M1 je što nema dual SIM. I trenutno se prodaje samo crni.
btw, izgleda da je mob pun iznenađenja - pogledajte što mu piše pod stavkom OS.
http://www.neomobile.me/neo-m1-feature
Staro 10.06.2014., 08:00   #8758
brisani
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Jedini problem za Neo M1 je što nema dual SIM. I trenutno se prodaje samo crni.
btw, izgleda da je mob pun iznenađenja - pogledajte što mu piše pod stavkom OS.
http://www.neomobile.me/neo-m1-feature
Znači li ovo da je na Androidu, a može se instalirat Windows ili se bira os kod kupovine ?
brisani je offline  
Staro 10.06.2014., 08:14   #8759
Slav3n
Premium

Jos nema verzije sa winsima.
Slav3n je offline  
Staro 10.06.2014., 09:07   #8760
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Trenutno je gore Android. Najavljuju dual boot, iako sam ja malo skeptičan po tom pitanju.
http://www.neomobile.me/neo-m1.html/
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno