|
![]() |
#8731 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
A popodne je tako lijepo pocelo, 8/8 pobjeda, borbe sve na onu gornju foru,i evo, do sad 13/26, wn8 pao ko kruška. Užas.
![]() |
#8732 |
Guest
|
Ja sam završio prvu misiju 15/16 Onda druga misija gotova 10/12 Sad se malo mučim za treću, neću forsirati puno. Bit će sutra gotova. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8733 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
eo nakon 8 kilova sa M12 uzo M40/43 i 7 killova odma, dobar je! http://wotreplays.com/site/1785422#p..._laden-m40_m43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8734 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Pokusavan dovrsit LT misije, pa nisan farma DMG dok team nebi poceo tonit...
![]() |
#8737 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Jozica kad je iduće brisanje igre i rasprodaja komponenti zbog iste? ![]() ![]() Nisam bas pratio temu,al vidim opet si u punom pogonu... ![]() ![]()
![]() |
#8738 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8739 |
Does youer dewg byte?
|
I nekako je potiho ušlo, tko ovaj vikend koristi refferal program,krajem tjedna dobiva IS-6 na 4 dana.
![]() |
#8740 |
konjpjukter
|
Danas ni 30% pobjeda u 20 partija, uzas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8741 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
ne prikazuje mi dobro misije unutar igre, taj event nisam ni vidio, a dok sam na forumu procitao, kasno je .. neda mi se danas to ganjati vise
![]() |
![]() |
#8742 |
našikan pravim haos
|
Ja sam napravil sve,fora mali tenkic i moneymaker ![]() Al danas se baš vidi da su svi debili sjeli na komp...."who needs a hill" je moto dana Zadnje izmijenjeno od: trouble. 12.04.2015. u 18:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8743 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Poklopila se i meni čuda. Jutarnja uz kavicu i T110E4 10k dmg, Ace, solo cap za win ![]() P.S. rano sam se na gold prešalto jer mi se nije dalo zajebavat, a s X5 i premium sve desetke daju i finu količinu Free Expa ![]() Link
![]() |
#8744 |
konjpjukter
|
http://wotreplays.com/site/1794006#m..._laden-m40_m43 ejs arty, al nisam dva killa spojio a trebalo mi za misiju top dmg + 2 killa + survive.. jebemu skola danas, odma se moze igrat normalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8745 |
našikan pravim haos
|
jedan M sa Shi-Tooooooooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8746 |
konjpjukter
|
za ove koji traze mjesto za spotanje naso sam na youtubu mjesto na karelia standard, siguran sam da moze jos bolje od 3687 spotanog http://wotreplays.com/site/1799903 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8747 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() Manje vise svi igraci znaju vec mjesta za spotanje pa je lutrija za rijesiti neke misije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8752 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
jel vama sve u redu s misijama...ja sam nekih 5-6 puta zavrsio onu s skautom.,..da ostetim 5 tenkova u vožnji...i jednostavno neće da mi je registrira...poludit cu...ista stvar i s onom da spotam 6 tenkova prije nego mene spotaju ?! jel neki bug ili sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8753 |
Never Forgetti
|
Poceo jucer seal clubbat s Centurionom 7/1 (Senšurion ![]() ![]() Danas nastavljamo.
![]() |
#8754 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni je taj tenk šit. Igram ga od početka sa 105 i ne sviđa mi se nikako, jučer sam namontirao mali top i dosta mi je čini bolje za moj stil igre. Moram još odigrat partija da presudim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8755 |
Does youer dewg byte?
|
Meni je taj Cent sjeo ko šamar budali, fakat je uživancija s njim za igrati, čak sam se i začudio s obzirom da odaje u populaciji dojam prosječnog tenka. EDIT: http://wotreplays.eu/site/1806512#re...nturion_mk_7_1 Evo, jedna lagana šetnjica po mapi. ![]()
" Have you tried turning it off and on again ? Are you sure it is plugged in ? " ![]() Zadnje izmijenjeno od: m4dm4n. 18.04.2015. u 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8756 |
Never Forgetti
|
Jucer 3000dpg, uz par katastrofalno losih. Jak je, 20pdr mi ne pase radi pena, sporijih granata a i alpha je mala, plus Cent mi nije tenk za stalno ekponiranje jer je mekan i spor.
HESH demoralizira ove s manjim oklopom tipa glupi klikeri, AMX i sl postrojbe, APCR stvarno jebeno pogadja i probija (plus nije premium shell). Jedini problem je reload, koji mi je 9.49s s zenama, ali mu oprastam radi preciznost i podasta tvrde kupole, T54 auto aim je milina ![]() ![]() 20pdr ima bolji ROF, manji bloom, bolji aim, ali mi ne lezi bit eksponiran, ovde san hull down, medium-long distanca i samo skidan. EDIT: Upiremo stepps mapu, idemo naravno zapad a retardirani HTovi istok, naravno likovi spuse, ja i 140 guramo, i 113 padne, IS8 padne, i JT padne. Lorr se povuka kroz sredinu (ladno san ga pusta da ubije T92, GwT, i GWT(p)) Dodjemo do spawna, rokamo T92 HESH ![]() ![]() ![]() adult photo sharing
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 18.04.2015. u 08:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8757 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni je problem 105-ice što te tjera na prepasivnu igru može bit dobro ako su glupi i dolaze ili ako imaš po čemu stalno pucat. Dobro sve završi razbiješ jedan kraj mape i imaš 3k dmg i dok se relociraš prođe gejm. Leopardi i japanci su super za to jer se možeš šaltati po mapi. Drugo ja volim spamati po mapi tipa snapshotovi iz pokreta, uništavanje zidića, kućica... Treće nema boljeg od konstantnog trackanja nekoga s 105 lik opće ne mora imat repair na tenku i ti ga ne možeš perma trackati. Četvrto poludim kad mi 1vs1 skoro bilo koji medium ili light odvali 50% healtha zbog tog katastrofalno dpm-a nedaj bože da promašiš ili bouncaš koji shot. Što se tiče pena navikao sam na tenkove sa sporim granatama i slabim penom i 20pdr spada u onu bolju kategoriju po meni je više nego zadovoljavajuć i nije mi problem i golde spamat ako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8758 |
našikan pravim haos
|
u tX bitkama centa sa 20 punderom niko ne doživljava + kad te skuže head on nakošeni i nemreš niš. Kad imaš Royal Ordinance dvaput razmisle prije nego kaj krenu...često i ne krenu kad ih pljusne 400 i kusur demiđa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8759 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Problem je DPM, i stvano se primjeti kod tih brzih tenkova. Po meni bolna tocka je ammo rack, i to nema partije da ne ode. L7 lagano meni prolazi kroz ove T10 i zato ga volin. Ima mi bolji pen od HTova ![]() Gold spam mi nije primaran, to vecinom iman na TDovima jer stvarno me zivcira kad autoaim ne prodje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8760 |
konjpjukter
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas