Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.12.2013., 16:33   #8701
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
jedino što je zabrinjavajuće da od svih autiju, bez obzira na pare kak veliš, ti direktor odabere brabusa
Ah, opet te predrasude
(ionako mi je draži ovaj s bmw-om)
Staro 05.12.2013., 16:36   #8702
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Nisam ja ni rekao da je x5 ikakav vrh, ja sam se samo nadovezao na tvoju tvrdnju da se takav auto kupuje isključivo radi povećanja rashoda, a ne radi sebe
Nenene, nisi shvatio što htjedoh reći, prouči što sam mislio s "Da mi je vidjeti tko kupuje takav automobil "s lagera"".

Citiraj:
Imam ja u firmi direktora koji vozi brabusov top model S-a, a isto tako drugog koji je zadovoljan sa 330xd, a jednako je moćan, znači može vozit što god ga volja, no ne dira ga to, o tom sam pričao, 100 ljudi 100 ćudi, svakom nešto paše, ne treba bit isključiv
Apsolutno. Makar mi nikad nisu jasni bili ljudi koji kupuju BMW za navedene potrebe.

Citiraj:
Nego, kad si se već nadovezao, da te pitam u vezi biserluka - 'Da kupujem X5 morao bi biti customiziran svaki detalj.' - što bi ti customizirao na velikoserijskom automobilu? Pa nije to Aston Martin/Pagani/whatever od maloserijskih automobila, to je mass production car, i to još ni više ni manje nego u amer'ci
Što? Apsolutno sve. Boja, unutrašnjost, svaki komad opreme po komadu, felge, zimske felge, sjedala za djecu, i još milijun stvari. Iako je to visokoserijski auto (ali tako sam kupovao i svaki auto do sada).
Pa samo noobovi kupuju aute iz salona ili koje im predlože.
Oglas

Oglas
Staro 05.12.2013., 16:38   #8703
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
iggy je snob, a jopis razumije o čemu pričam

DER
syss je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2013., 16:43   #8704
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
iggy je snob, a jopis razumije o čemu pričam

DER
Bogami, kad kupujem auto, ne želiš znati detalje.
Staro 05.12.2013., 16:45   #8705
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

ne želiš ti znat kak sam do clia došao

samo ću reć da nakon ispričane priče na reno forumu sam dobio status promijenjen u :tratinčica:
Staro 05.12.2013., 16:45   #8706
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
jedino što je zabrinjavajuće da od svih autiju, bez obzira na pare kak veliš, ti direktor odabere brabusa

Nemaju svi ukusa.
100 ljudi - 100 ćudi, 100 audiofila - 200 zvučnika
Juan je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2013., 16:48   #8707
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

100 audiofila - 1000kn zvučničkog kabela po metru
Staro 05.12.2013., 16:49   #8708
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Nenene, nisi shvatio što htjedoh reći, prouči što sam mislio s "Da mi je vidjeti tko kupuje takav automobil "s lagera"".
Shvatio, odgovorio

Citiraj:
Apsolutno. Makar mi nikad nisu jasni bili ljudi koji kupuju BMW za navedene potrebe.
Zašto ne? Istinabog da sam ja bmw fan, ali ne vidim razloga zašto ne, pogotovo otkad sam sjeo u frendovu novu igračku - 740d M
Ili ako ćemo bit skromniji, ovdje u ovom kraju vlasnici firmi za transport kamionima su jedan za drugim 2004e kupovali 530d. Svi voze dan danas, bez ikakvih problema, sa nemalom kilometražom, najviše ima od jednog iz kutine, 780.000km, imao je jedan jedini kvar mimo redovnih servisa - turbina - na 500.000km, vjerovao ili ne. Znam ih sve. Dok se recimo time ne može pohvalit kolega dotičnih koji je kupio e klasu iz protesta ovima i imao malo more kvarova od početka. Slučajnost ili ne, tak ga je zapalo.

Citiraj:
Što? Apsolutno sve. Boja, unutrašnjost, svaki komad opreme po komadu, felge, zimske felge, sjedala za djecu, i još milijun stvari. Iako je to visokoserijski auto (ali tako sam kupovao i svaki auto do sada).
To nije customizacija, to je samo biranje po ponuđenom predlošku
Customizacija je nešto daleko kompleksnije (materijali po narudžbi npr, individualni pristup svemu) ako ćemo precizirat. No da ne zahebavam oko izražavanja....
Očito se nisi kretao u društvu zdravoseljačke gospode koji imaju lovu u džepu. Njihov princip kupnje ti ovako ide - upad u salon, alo, koji može odma' van. 'Oću jednog x5 za van odmah!! Plati i vozi. Vjerovao ili ne
Ili svima nama u novskoj znani poduzetnik, kupi prije 2g crnog x6, jer je bio odmah dostupan, da bi išao nakon godinu dana kod Tomića i rekao evo ti ovo ružno pače nazad, daj mi istog al bijelog, bolje mi stoji
16.000€ doplate mu je bilo nebitno sasvim....
Staro 05.12.2013., 16:54   #8709
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:

Tako kako navodiš auto kupuje preko 90% ljudi jer su poželjeli bmw x5, fiat punto, renalt megane i štatijaznam koji ne i imali su novaca ili se kreditom mogu protegnuti do te cifre.
Malo tko kupuje auto a da si može bez problema kupit i duplo skuplji, a obično oni ljudi koji mogu - boli ih đon šta ima od opreme.
Još kod visokoserijskih nekako i ide kad imaš neke opcije, ali kod premium klase se cijena jako brzo penje da već ulaziš u rang nekog još luksuznijeg auta.
Pa imaš felge za 30 000 kuna, pa unutrašnjost koja se tebi sviđa 50 000 kuna, pa ovjes 20 000, pa ova-ona opcija.
Nadoplata za sjedala može biti u vrijednosti jednog manjeg auta i to kod velikoserijskih auta kompakt klase.
Staro 05.12.2013., 16:57   #8710
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Shvatio, odgovorio

Citiraj:
Zašto ne? Istinabog da sam ja bmw fan, ali ne vidim razloga zašto ne, pogotovo otkad sam sjeo u frendovu novu igračku - 740d M
Ili ako ćemo bit skromniji, ovdje u ovom kraju vlasnici firmi za transport kamionima su jedan za drugim 2004e kupovali 530d. Svi voze dan danas, bez ikakvih problema, sa nemalom kilometražom, najviše ima od jednog iz kutine, 780.000km, imao je jedan jedini kvar mimo redovnih servisa - turbina - na 500.000km, vjerovao ili ne. Znam ih sve. Dok se recimo time ne može pohvalit kolega dotičnih koji je kupio e klasu iz protesta ovima i imao malo more kvarova od početka. Slučajnost ili ne, tak ga je zapalo.
Za lovu nekog BMW-a nađeš puno bolje konkurentno vozilo odgovarajuće namjene - bilo za duga putovanja, bilo za teren.

Citiraj:
To nije customizacija, to je samo biranje po ponuđenom predlošku
Customizacija je nešto daleko kompleksnije (materijali po narudžbi npr, individualni pristup svemu) ako ćemo precizirat. No da ne zahebavam oko izražavanja....
I da i ne. Ovo što ti govoriš je više personalizacija.

Citiraj:
Očito se nisi kretao u društvu zdravoseljačke gospode koji imaju lovu u džepu. Njihov princip kupnje ti ovako ide - upad u salon, alo, koji može odma' van. 'Oću jednog x5 za van odmah!! Plati i vozi. Vjerovao ili ne
Ili svima nama u novskoj znani poduzetnik, kupi prije 2g crnog x6, jer je bio odmah dostupan, da bi išao nakon godinu dana kod Tomića i rekao evo ti ovo ružno pače nazad, daj mi istog al bijelog, bolje mi stoji
16.000€ doplate mu je bilo nebitno sasvim....
Nećeš vjerovati ali - jesam se kretao i viđao takve stvari, a s takvima sam se najbolje naučio tome što i kako želim, vjeruj.

I zašto uopće ovo pričam.

Da ne govorim zašto mi BMW baš i nije neko vozilo (gledajući price / performance).

Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Tako kako navodiš auto kupuje preko 90% ljudi jer su poželjeli bmw x5, fiat punto, renalt megane i štatijaznam koji ne i imali su novaca ili se kreditom mogu protegnuti do te cifre.
Moram priznati da se s takvima slabo družim, a da se i družim probao bi im to izbaciti iz glave.
Oglas

Oglas
Staro 05.12.2013., 17:02   #8711
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:

I da i ne. Ovo što ti govoriš je više personalizacija.

Da ne govorim zašto mi BMW baš i nije neko vozilo (gledajući price / performance).

Personalizacija? Imaš 3 vrste sjedala i 5 vrsta tkanina i koju ćeš odabrati. To je opcija i uvijek će biti netko negdje s istim takvim. To nije custom.
Možda tu i tamo uleti kakva edition serija koja ima nešto posebno i diči se što je samo 1000 komada proizvedeno.

A to što se tebi bmw ne sviđa je stvar ukusa. Ima i boljih i lošijih za te novce i to je stvar ukusa i svatko normalan će shvatiti
Staro 05.12.2013., 17:08   #8712
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:

Moram priznati da se s takvima slabo družim, a da se i družim probao bi im to izbaciti iz glave.

Ja stvarno malokoga znam da je kupio auto za 70 000 kuna a da si može bez problema kupiti za 200 000 kuna.
Znam ljude koji imaju kredite za auto i ljude koji ni u ludilu ne bi digli kredit premda mogu (tu sam i ja). Što mogu kešom to kupim, a da plaćam ratu kredita za auto - no way. Dok kolege s posla više manje pod normalno 1/3 plaće u kreditu.

Zadnje izmijenjeno od: Juan. 05.12.2013. u 17:24.
Staro 05.12.2013., 17:34   #8713
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Vecinu vlasnika firmi i sl. kaj poznam su kupili aute bas sa lagera. U BMWu, Mercedesu i sl. uvijek ima nesto skupo, dobro opremljeno i spremno za isporuku. Obicno jos dobiju i debeli popust.

http://www.autocar.co.uk/car-news/ne...stang-revealed

Na ovim novim slikama Mustang vec ima nekakvog smisla i svoju osobnost.
MAGARAC je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2013., 18:28   #8714
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Personalizacija? Imaš 3 vrste sjedala i 5 vrsta tkanina i koju ćeš odabrati. To je opcija i uvijek će biti netko negdje s istim takvim. To nije custom.
Upravo to biranje izeđu dostupnih opcija je custom (prilagođavanje).
Ne modding.

Citiraj:
A to što se tebi bmw ne sviđa je stvar ukusa. Ima i boljih i lošijih za te novce i to je stvar ukusa i svatko normalan će shvatiti
Stvar više godina.

Citiraj:
Ja stvarno malokoga znam da je kupio auto za 70 000 kuna a da si može bez problema kupiti za 200 000 kuna.
A gdje sam ja to rekao?

Citiraj:
Znam ljude koji imaju kredite za auto i ljude koji ni u ludilu ne bi digli kredit premda mogu (tu sam i ja). Što mogu kešom to kupim, a da plaćam ratu kredita za auto - no way. Dok kolege s posla više manje pod normalno 1/3 plaće u kreditu.
Stvar osobnog odabira. Pitanje je želiš li "biti miran" ili ti se da "potencijalno zezati".
Staro 05.12.2013., 18:49   #8715
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
Malo tko kupuje auto a da si može bez problema kupit i duplo skuplji, a obično oni ljudi koji mogu - boli ih đon šta ima od opreme.
Tvoj odgovor:

Citiraj:

Moja poanta je da svi kupuju auto koji mogu, a rijetko tko od tih ljudi kupuje opremu koju želi jer će većina npr. gledati Clio i staviti u opciju klimu, bolja sjedala, jači motor, fensi kotače, senzore ove-one, skuplju boju...i cijena se vrlo brzo popne na cijenu Meganea i onda radije uzmu Megane koji ima ono što im treba jer možeš živjeti bez dvozonske klime i bez motorizacije koja tjera auto do stotke ispod 10 sekundi, nit su 17-18" felge baš toliko potrebne. Kužiš?
Ja na cesti vidim jako malo auta sa hrpom opreme i najjačom motorizacijom, sve je to lagani prosjek. Nema baš puno clia sport, pola gti, seata cupre, fabia rs na cesti...tko je imao novaca za takve aute radije je kupio veći auto za iste ili čak i manje novce.
A tko kupuje clio sport ili fiestu st tog ne zanima ništa drugo osim opreme i motorizacije i uopće ga ne zanima što je taj auto skuplji od većeg meganea ili focusa. Na 100 renault clia ja vidim možda jednog sporta, isti tako i fabia rs i slični auti koje doslovno možeš nabrojati na prste u cijeloj Hrvatskoj u odnosu na obične modele sa socijalnim motorima i opremom.

Zadnje izmijenjeno od: Juan. 05.12.2013. u 18:56.
Staro 05.12.2013., 18:59   #8716
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Moja poanta je da svi kupuju auto koji mogu, a rijetko tko od tih ljudi kupuje opremu koju želi jer će većina npr. gledati Clio i staviti u opciju klimu, bolja sjedala, jači motor, fensi kotače, senzore ove-one, skuplju boju...i cijena se vrlo brzo popne na cijenu Meganea i onda radije uzmu Megane koji ima ono što im treba jer možeš živjeti bez dvozonske klime i bez motorizacije koja tjera auto do stotke ispod 10 sekundi, nit su 17-18" felge baš toliko potrebne. Kužiš?
Takvima i želim izbaciti to iz glave. Kužiš?

Citiraj:
Ja na cesti vidim jako malo auta sa hrpom opreme i najjačom motorizacijom, sve je to lagani prosjek. Nema baš puno clia sport, pola gti, seata cupre, fabia rs na cesti...tko je imao novaca za takve aute radije je kupio veći auto za iste ili čak i manje novce.
Brkaš dobro opremljeni "clio dizlo" i clio sport.
Normalnom čovjeku treba ovaj prvi, teškom zaljubljeniku ovaj drugi.
Staro 05.12.2013., 19:00   #8717
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Btw. prosjecna snaga novih auti u HR je ispod 110ks. Slicno je i u ostatku europe. Mislim da samo skandinavci i svabi voze aute koji imaju avg iznad 120-130ks..
Staro 05.12.2013., 19:11   #8718
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Btw. prosjecna snaga novih auti u HR je ispod 110ks. Slicno je i u ostatku europe. Mislim da samo skandinavci i svabi voze aute koji imaju avg iznad 120-130ks..
Naravno. Sumnjam čak i da ovi voze bitno jače.
Staro 05.12.2013., 19:11   #8719
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
Takvima i želim izbaciti to iz glave. Kužiš?

Brkaš dobro opremljeni "clio dizlo" i clio sport.
Normalnom čovjeku treba ovaj prvi, teškom zaljubljeniku ovaj drugi.
Ma bez obzira, taj clio dizlo s opremom da je vrijedna spomena košta skoro ko bazni megane s osnovnom opremom i dizel motorom. A osnosvna oprema je danas elektropaket i klima - sve iznad je prosječnom čovjeku nepotrebno.

Bazni benzinac npr. taj clio je 77000 kuna, bazni dizel je 100 000.
Pa paket "look" 3700 kuna, pa paket udobnost 2200, pa trendy exprtesion 3000 kuna, i još na sve to je 1000€ skok između svakog paketa opreme.
Dakle s jedne strane imaš bazni benzinac za 77000 kuna i s druge strane imaš 120-130 000 kuna clio dizel sa nešto opreme. 50 000 kuna razlike?

I koga ćeš uspjet nagovorit da toliko nadoplati da bi personalizirao auto osim ako on to sam ne želi a za te novce ima klasu većeg meganea s naljepnicom "eurodiesel only" na poklopcu rezervoara? Auto koji isto ima klimu, udoban, malo troši...a to što nema središnji naslon za ruku ili drukčije farove i mrežice u braniku - kog briga kad auto ima mjesta za 4 osobe.
A tako razmišlja 90% ljudi.
Staro 05.12.2013., 19:20   #8720
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Ma bez obzira, taj clio dizlo s opremom da je vrijedna spomena košta skoro ko bazni megane s osnovnom opremom i dizel motorom. A osnosvna oprema je danas elektropaket i klima - sve iznad je prosječnom čovjeku nepotrebno.

Bazni benzinac npr. taj clio je 77000 kuna, bazni dizel je 100 000.
Pa paket "look" 3700 kuna, pa paket udobnost 2200, pa trendy exprtesion 3000 kuna, i još na sve to je 1000€ skok između svakog paketa opreme.
Dakle s jedne strane imaš bazni benzinac za 77000 kuna i s druge strane imaš 120-130 000 kuna clio dizel sa nešto opreme. 50 000 kuna razlike?

I koga ćeš uspjet nagovorit da toliko nadoplati da bi personalizirao auto osim ako on to sam ne želi a za te novce ima klasu većeg meganea s naljepnicom "eurodiesel only" na poklopcu rezervoara? Auto koji isto ima klimu, udoban, malo troši...a to što nema središnji naslon za ruku ili drukčije farove i mrežice u braniku - kog briga kad auto ima mjesta za 4 osobe.
A tako razmišlja 90% ljudi.
Voliš karikirati, a?
Zato to ljudima i volim izbijati iz glave. Jer kad s "opremljenog clia" prijeđu na "baznog Meganea", a onda vide da je razlika u kreditu samo par sto kuna razlike mjesečno - evo ih na opremljenom Meganeu za 2 x 70.000 kn. Kužiš?

Složi auto kakav želiš i koji ti treba, ne što možeš. Zato i imaš toliko opcija.
Staro 05.12.2013., 19:34   #8721
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
Voliš karikirati, a?
Zato to ljudima i volim izbijati iz glave. Jer kad s "opremljenog clia" prijeđu na "baznog Meganea", a onda vide da je razlika u kreditu samo par sto kuna razlike mjesečno - evo ih na opremljenom Meganeu za 2 x 70.000 kn. Kužiš?

Složi auto kakav želiš i koji ti treba, ne što možeš. Zato i imaš toliko opcija.
Ja kužim što želiš reći, samo ti skrećem pozornost na ono što je na ulici: jako puno auta s nikakvom opremom ili poklon paketima. Malo je opremljenih auta a da sjedneš u auto i vidiš da ima dosta opreme.
Nedavno sam kupio drlu za svaki dan, nije nova nego polovna: klimatronik, šiber, tempomat, recaro sjedala, putno računalo, hrpa fensi dodataka i cijenom ušao u područje novijeg modela. Ali radije biram opremu nego noviju modelsku liniju ili višu klasu jer mi to ne treba, a tkogod me pitao koliko sam dao je i prokomentirao da sam za te novce mogao imati 5 godina mlađi i generacijski noviji auto. Da, mogao sam, ali to meni nije to.
Staro 05.12.2013., 19:41   #8722
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Citiraj:
Ja kužim što želiš reći, samo ti skrećem pozornost na ono što je na ulici: jako puno auta s nikakvom opremom ili poklon paketima. Malo je opremljenih auta a da sjedneš u auto i vidiš da ima dosta opreme.
Nedavno sam kupio drlu za svaki dan, nije nova nego polovna: klimatronik, šiber, tempomat, recaro sjedala, putno računalo, hrpa fensi dodataka i cijenom ušao u područje novijeg modela. Ali radije biram opremu nego noviju modelsku liniju ili višu klasu jer mi to ne treba, a tkogod me pitao koliko sam dao je i prokomentirao da sam za te novce mogao imati 5 godina mlađi i generacijski noviji auto. Da, mogao sam, ali to meni nije to.
Zato i kažem da je sve osobno.
A i bogami sve manje ljudi znam koji se opterećuju sa "što će selo reći".
Staro 05.12.2013., 20:38   #8723
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Kod nas se ne prodaju bas ti Clijaci od 120k. Prodaju se bazni ili TCe 90 ili dci 75 koji su 95, 100k. Mislim da sam do sad vidio svega nekoliko karavana sa jacom opremom, Sport na stranu. S druge strane se ne prodaje ni bazni Megane, nego paket vise koji je 119 ili 123k, tce 115 ili dci 95. Tak da najcesce razilke u cijeni izmedu te dve kalse ima iako ima i ovoga kaj pisete ali puno manje.

Clio ima blesave pakete i motore, odn. dostupne motore uz pakete i obrnuto.
Staro 05.12.2013., 20:53   #8724
MuroF
Premium

MuroF's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
gledam cijenik pola,pa on ima doplatu za 4-ja vrata :facepalm: u pežoju nude popust 10%,toyota ni lipe
Staro 05.12.2013., 20:58   #8725
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Toyota je grozna kaj se popusta i pregovaranja tice. Ni lipe, nist. Mislim da ni tepihe nebi mogao naziact. To s 4 vrata je vec stara fora. Mislim da je pocelo sa Golfom 4, kasnije preslo i na pola.
Staro 05.12.2013., 21:00   #8726
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
Kod nas se ne prodaju bas ti Clijaci od 120k. Prodaju se bazni ili TCe 90 ili dci 75 koji su 95, 100k. Mislim da sam do sad vidio svega nekoliko karavana sa jacom opremom, Sport na stranu. S druge strane se ne prodaje ni bazni Megane, nego paket vise koji je 119 ili 123k, tce 115 ili dci 95. Tak da najcesce razilke u cijeni izmedu te dve kalse ima iako ima i ovoga kaj pisete ali puno manje.

Clio ima blesave pakete i motore, odn. dostupne motore uz pakete i obrnuto.

To i želim reći: malo kupaca kupuje auto koji je debelo ispod njegove platežne moći izuzev ljudi koji ulete u salon i pitaju "Koji može odmah van, plaćam gotovinom?".
A i malo tko od kupaca koji raspolažu sa 200 000 kuna, bilo gotovine ili kreditnom sposobnošću, ide gledat clio da ga natrpa opremom i na kraju izađe iz trgovine s autom od 120-130 000 kuna koji udovoljava sve njihove potrebe, a vjerujem da se može natrpat opreme i da udvostručiš cijenu, pogotovo ako si stvarno domišljat i zahtjevan.
Nije pravilo, ali je u dosta velikom broju slučajeva tako.

Premda znam jedan slučaj prije nekoliko godina: bazni model je bio oko 100 000 kuna, auto doslovno proizveden prema zahtjevu kupca: boja koja uopće nije bila u ponudi, najjači dizelski motor, webasto grijanje i isključivo bez klime. 50 000 kuna nadoplata. Auto je imao oznake paketa opreme u koji je uključen klima uređaj ali je kupac inzistirao da se ne ugrađuje.
Staro 05.12.2013., 21:06   #8727
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

meni se zazari lice kad vidim da ne samo da mogu mijenjat svog 1.2 ključ za ključ nego još i zaraditi za kod sporta ph2

blažena recesija...
Staro 05.12.2013., 21:10   #8728
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Da sutra dobim na lotu, sumnjam da bi cekal nekoliko mjeseci bemburu. Uzel bi prvu koja mi se svidi a stoji tam u salonu. Tak je i kod mnogih bogatih kod nas. Obogatili se prek noci i dalje isto. Ima i postenih naravano itd. da netko nebi mislio da su bas svi takvi.

Tak je jedan moj kolega. Prodal je neku halu i kupil pol Renaultovog salona negdje u RI. RSa, zeni karavana GT Line i Clija benzinca za na kavu. Sve pobral iz salona sa nekim popustom. Nije taj bas tip za Audije i sl. I prije je vozil Citroena iako je imal dobar bussines.
Staro 05.12.2013., 21:25   #8729
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
Da sutra dobim na lotu, sumnjam da bi cekal nekoliko mjeseci bemburu. Uzel bi prvu koja mi se svidi a stoji tam u salonu. Tak je i kod mnogih bogatih kod nas. Obogatili se prek noci i dalje isto. Ima i postenih naravano itd. da netko nebi mislio da su bas svi takvi.

Tako bi kupio prvu, a onda ako si stvarno ljubitelj automobila, u što ne sumnjam jer se ovdje ćakulamo dok pazimo na poso, išao izmišljat opremu i proučavajući opremu tog auta bi naišao na neke dodatke za neka druga tržišta koja je moguće naručiti ali ih naši distributeri nigdje ne navode niti ne nude.
Tu bi obavezno išli grijači ulja u karteru. Vjerovao ili ne, i to se može naručiti. Ujutro sjedneš u auto na -20, nisi ga ni upalio a ulje je već zagrijano.
Staro 05.12.2013., 21:30   #8730
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Nebi bas kupil prvu, doslovno ali bi kupil dostupnu i dobru. Mozda bi narucil i jos koju ali cekal bez dobrog auta nebi sigurno sa tolkom lovom.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno