|
![]() |
#8702 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Poceo sam danas sa wizom sezonca igrat, nisam dosada. Veceras nastavak, valjda cu stici do 70. Sent from my D5803 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8705 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Uff, ne smijem onda ni ja kukati da sam samo 324 paragona (i sad je nevolja jer "moram" izaći vani nekoliko sati, umjesto da sam na 500 paragona do ponoći ![]() Imam kompletnog UE demona, sa ancient yangom - i još je socketiran sa kockicom ![]() Prvi u grupi sam dobio savršeno oružje, pa sam onda dobio kockicu od člana grupe ![]() Taman mi polako postaje zabavna sezona, pa na kraju ću morati nazad u NS. Ili ići van iz klana, ovi imaju glupo pravilo "možete igrati sezonu dok ne dobijete stash, onda van sezone ili kick! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8706 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
![]() Ili ti je ukrao mojo za Diablo. Tko zna, vražja su tu posla u igri. Ne igra badava s WD-om. Uroci, magije, voodoo. ![]() Meni je primarno bilo i u prošloj sezoni doći do stasha, a za achievemente mogu i u regularnoj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8709 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
krecemo cura i ja veceras polako sezonu, pa me zanima s cim da krenem igrat? nemam neke preference, d3 sam zadnji put igrao kad jos nije bilo expanzije i to jako malo. mislim da sam monka igrao onda, sad bi mozda radije nes drugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8710 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Wizard je OP! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8711 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8713 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
A jos govorimo kako splitanje ne valja jer oneshotam stvari 2-3 ekrana od sebe a da ih i ne vidim, i on ode u Cavern of frost dok nama nakon 200-300 runova uleti prvi i zadnji put William. Naravno, zavrsilo je ocekivano. Mars je ragequitao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8714 |
Premium
|
Jbt, težak je ovaj dungeon 6 piece set quest. Ja sam paragon 185 s Crusom u sezoni, dobio 6 set bonus, T8 u public radim riftove i griftove, ovako solo mogu t4 već. Jučer nagurao tih 180 paragona. Danas nastavljam, samo mogu reći da taj build nije uopće zanimljiv, bar ne kod crusa. Ali nisam se još navikao na njega, vjerojatno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8715 |
Registered User
|
Pa kad si lijen progooglati i sve bi prek noći. Diablo je farmanje i farmanje, a najviše sreća kod dropa. A i kompletiranje opreme, ne samo set nego i regularna set oprema + određeni leg dijamanti, najmanje na lv 25. Evo ti link kak proći Akkhan set dungeon: https://m.youtube.com/watch?v=S4GwOtfwGUU Zadnje izmijenjeno od: Tazmaniac37. 04.05.2016. u 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8717 | |
Premium
|
Citiraj:
Nije uopće da bi sve prek noći, baš suprotno. Igra mi se, imam vremena, ali ne kužim druge stvari. Veliš farmanje. Farmanje čega? To ne kužim. Imam 6 set, imam best in slot weapon (po jednom guide-u), imam dosta toga, paragon 300 sam, i dalje nemam ni blizu 50% CDR (koji bi trebal imati za taj set), makar sam sve enchantal u CDR. Ne kužim neke stvari, nije da bi htel nekaj brzo. Npr. danas sam radio grift 60 lvl, wiz isti paragon ko ja ide ko kroz putar kroz njih. Ja krepam u sekundi. To ne kužim. Nemreš mi reći da jedan lvl 25 gem dela takvu razliku. Imam 1 gem na 25, drugi na 12 već. Guglam cijelo jutro baš taj build. Nigdje ne mogu shvatiti zašto oni imaju instantni Condemn. Zašto lik na 600 paragon ima 1.6milja dmg ja 600k itd. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 04.05.2016. u 14:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8718 |
Premium
|
Zato sta taj lik na paragon 600 ima 50% crit dmg i 10% critt chance i 10% attack speeda, + ima i 500ak + u main stat. (il blizu) Ima amulet sa +10% CDC i 100% CHD, 2 prstena sa 5% CHC i 50% CHD (em su vjerovatno F&R set pa ima jos 50% CHD po svakom kad ih aktivira) al to ne ide u overall dmg na statsima. (takodjer il blizu) Uglavnom ako ti amulet/prsten nema blizu max CHD i CHC, to samo placeholder do boljeg itema. I ima 3 itema za bonus preko Kanai cubea. Ti ih nemas. Glede farmanja? Cega? Mislis da si razvio lika do maxa? Jesu ti svi itemi blizu perfect rolova? Jesu svi ancient? Jesu svi sa Caldesan enchantani za 300-350-400 bonus main stata? D3 je igras gdje beskonacno farmas bolji item, makar za 0.1% bolji. Razvijas taktiku i nije bitno sta kopiras neciji build ako ga ne razumjes kako radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8720 |
Registered User
|
![]() Išel si u Grift 60 s jednim leg dijamantom na lv 25 i onda se čudiš zašt si ginul tolko. I da, naravno da tri dijamata na lv 25 puno više znače nego jedan. Da nisi liječina, kak ti velim od milja, bar bi prigooglal statistike leg gemova. Za survivability su obavezni esoteric i bane of the trapped. A za dmg kombiniraš bane if powerful ili bane of stricken. Ima još tu kombinacija, ali za osnove dosta. Zašt lik ima skoro beskonačan condemn, e pa započetak ima 6 dijelova Akkhan seta, (koje imaš) plus blade of prophecy za dupli condemn i štit frydenhirs wrath koji miče cooldown za condemn, trebaju ti dva zelena prstena focus i restraint za povećani dmg, ili compass rose prsten + travelers amulet. U kanai ti treba furnace, two handed oružje za 50% na elite, aquila cuirass chest za 50% dmg reduction, dobar je i remen belt of the trove, svakih 6-8 sec baca bombardment itd. Stavljaš ga na sebe, ne u kanai. Zaključak, evo ti odgovora što i zašto farmati + bountyji za posebne materijale + žuti, plavi, bijeli itemi + deaths breath, koje uvijek trebaš. P.S. Blade ti je ukratko najbolje sve objasnio. Dok sam piskarao, vidim da me prešišo u objašnjenju, neka, hvala. Kad već nećeš mene slušati, možda ćeš njega. Dvije glave su pametnije od jedne :-)) Zadnje izmijenjeno od: Tazmaniac37. 04.05.2016. u 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8721 |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Blade, komplicirano je to njemu, Caldesan, CHC (Critical Hit Damage) i sl. http://www.icy-veins.com/d3/solo-end-game-builds Momminstake, ovo su ti najbolji solo buildovi za GRiftove. Imaš i buildove za speed farming (dakle što brže prikupljanje itema, craft materijala) Imaš i buildove za igru u grupi. Build s kojim možeš obavit GRift recimo 80 na solo ne mora i vjerojatno neće funkcionirat u multiplayeru na istoj težini. (ima ljudi koji imaju sate igranja ove igre, pa se svejedno čude kad ih ljudi kickaju iz grupe) Pogledaj koje iteme imaš u usporedbi s buildovima na onom linku i shvati na kojoj trenutno razini možeš igrat. Već sam ti savjetovao da uzmeš DH, multishot DH je multipraktik i bez velike filozofije za početnika, a i prilično dobar build za ovu sezonu jer s njim možeš obavit conqueste bez puno muke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8722 |
Premium
|
Sve sam ja progooglal, našel 3 gema koja moram levelati. Nije to problem. Pitam, jer ne vidim objašnjenje. Trebam shield onda pod hitno. Dosta toga kaj si ti nabrojao imam, sad trebam farmati dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8724 |
Premium
|
Solo griftanje je samo fishing il preseravanje. Je, i meni je drago vidit koliko daleko mogu doc, al sta mi to sluzi ako upadne Grift sa reflect dmg elitama na kojima se ubijem instant, a imaju toliko hpa da treba tuc 30+ sec po njima sa max buffovima... naravno to failas. Onda dodje Grift bez ranged trasha i elite bez reflecta i predjes ga ko od shale. Cisti RNG. Evo sam prekopao inventorije i druge likove da sastavim leapquake barba, odem na Gr50 i poginem 20 puta od trasha, a elite da ne spominjem. Onda fino stanjes, pogledas skilove, malo razmislis rotaciju skilova i gameplay i razlika je nebo i zemlja. D3 nije igra gdje kopiranje builda ima smisla ako neznas sta koji skill radi. A za to prvenstveno treba proucit svog lika. Ima na DiabloFans guideove i detaljno objasnjenje ekipe sta cemu sluzi i kako se sa time buildom igra. Evo ti par hintova, odjebi Greater Riftove, ekipa je blesava, il ginu il stave prelak/pretezak rift a pola vremena se nemogu slozit dal uopce da pokrenu rift. Igraj T10 obicne riftove kad skupis keyeve, a za to igraj bounty. Dobices i tone matsa za salvageat i extractat powere u cube. Ja sam za proslu sezonu skupio 130 boxova, i danas jos nemogu protrosit matse za extract powere. To ce ti trebat. Greatere igraj poslije kad budes mogao pomoc partyu a ne dignit hp monstera i samo ginit i ne vuc svoju tezinu sta se kaze. Dalje, sa poda skupljaj samo BIJELE (sta vise mozes, bacaj zute jer su zakurac) i plave. Shema je da za jedan bijeli item salvageom dobijes 8 matsa, a za 1 zuti item, 1 mat. Tako nakupi tone bijelih matsa, i sa cubeom ih transformiras u zute. Znaci jedan zuti item, 100 bijelih matsa i DeathBreath i dobijes 100 zutih. Daleko brze i lakse nego faramt 15 zutih itema za salvageat i napravit jedan rerol. Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 04.05.2016. u 17:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8725 |
Premium
|
Dobio štit frydenhirs wrath, složio si build koji ubija sve pred sobom, napokon. Fali mi još 5% CDR da mi bude Akarat's Champion cijelo vrijeme upaljen. Sad levelam gemove i pokušavam nafarmati weapon i armor da extractam u kanai. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8726 |
Registered User
|
Naravno, moj savjet je bio i ostao da se bar jedna klasa, po odabiru dovede do te točke da bar, ako ništa drugo isprobaš mehaniku igre s tom klasom, plus setove, a ne mijenjati klasu zato, jer si vidio da ta klasa s tim nekim OP buildom (koji je trenutno OP), reže ko kroz maslac, a za odabranu misliš da je sr...nje, a nisi je ni doveo do njenih mogućnosti. Skok na drugu klasu, opet sve ide iz početka i opet je klasa sr...nje jer ne može ono viđeno, a nije skupljeno ni pola onog što je potrebno za build. I opet sve iznova i nakraju dobiješ gemišt nedovršenih klasa, svaka započeta, nedovršena, i nakraju je svaka da izvineš na ponavljanom izrazu, čisto sr...nje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8727 |
Premium
|
Cekaj samo da proba s DH i otkrije kakav je uzitak igrat glass klasu sa 2 recourcea i sporom generacijom na startu. DH briljira poslije sa UH setom, a M6 bez pride helma/cindercoata i resource reductiona sta ga tjera na Yang recurve bow + bombardier il DML u kocki a drugi na liku da moze efektivno uopce pucat, + dobar cooldown reduction da ne ceka pola dana da baci sentrya ![]() Poucak, sta god vidis da netko radi effortless, nije effortless. Nego dobar build lika i/ili puno srece il znoja da nafarma iteme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8728 |
Premium
|
Evo probao DH-a. Imam 2/6 set UH, dobio BiS ringove i Oružje već, već ide solo grift 20, makar radim riftove T10, da dobijem gear. Užasno koliko je zanimljiviji od Crusa za sada, samo trebam u kanai još oružje dobiti da mi padne vengence na 50-60% CD, onda bude užasno lagano. Super je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8730 |
Premium
|
Eto rezime od danas. Jučer izlevelao DH-a. Danas skupio sve što se dalo skupiti, da bi bilo BiS (osim Dawn-a). Lagano se gurao s nikakvim gearom u T6, pa su lagano počeli padati zeleni itemi. Dobio 2/6 UH set itema i Restraint+Focus zelene ringove. Pa sam se bacio u Rift t10, i tako lagano dobio sve. Imam 6/6 set sad. Grift 45 ide solo bez ikakvog problema, farmam riftove i bountie u t10 bez problema. Fali mi samo Dawn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|