|
![]() |
#8671 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#8672 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne treba nikakvih deset pobjeda... Nego deset killova.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8674 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Vozim ovog VK 4502B i nevjerojatan tenk, toliko mm oklopa od naprijed i da ga drugi tako lako probiju, nešto nevjerovatno, danas me probio Tiger II u prednju gornju ploču, skoro sam zaplako oko 10:26 na snimci http://wotreplays.eu/site/1761537#self
![]() |
#8675 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8677 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ima na tom djelu 2 weak spota, onaj mitraljez i desno ona mala ploca a nju je lakse probit nego taj mitraljez lijevo. Ubi me ak znam tocnu debljinu ta dva mjesta i dal je vozac tamo al provjereno znam da to jesu weak spotovi.
![]() |
#8678 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() image ru So far so good, lose su ~1300wn, dobre su 3000-7000 ![]() Zacudo neke san i izgubio ![]() ![]() Koji timovi majko moja... Retard u Ferdiju mi govori di da iden (sub1000 ape), i na kraju on ima 1100dmg, a ja 3200. ![]()
![]() |
#8679 |
Guest
|
Ne bi imao toliko da ti čovjek nije objasnio kuda trebaš ići. ![]() |
![]() |
![]() |
#8680 |
Strichek Moderator
|
Upravo to ![]() Ne znam dal su ovi kaj nerfali zaradu al sad kad sam bez premiuma sa mediumom desetkom gotovo da ne mogu bit u plusu, govorim za partije od 3-6k dmg i hp od pol pa nanize, bez bezglavog pucanja i bez pucanja premiuma... U tjedan dana sam u minusu pol milje sa igrom kak inace igram. Nije da me previse briga za silver, finu kolicinu sam natukao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8681 |
Guest
|
To ti je normalno. Mislim, ja bi volio zarađivati i na 10. tieru, ali ne ide to baš tako lako. ![]() |
![]() |
![]() |
#8682 | |
Never Forgetti
|
Da da ![]() Igra se encounter na malinovci, ja iden u grm da napravin spot (430 vr), i naravno iman pola mape na nisanu. Ovaj me truje da iden na hill ![]() Citiraj:
ALi zato iman premiume ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 03.04.2015. u 16:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8683 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8685 |
Never Forgetti
|
![]() |
#8686 |
Strichek Moderator
|
Mediumi su za igranje i najvise mozes ucinit za team sa njima, a i najzabavniji su. Kad zelim opusteno uzmem heavy ili td. idi prvo na obj 140 meni je za nijansu bolji od t62, 430 jos nemam jer mi se ne da imat 3 ruska mediuma, zasad ![]() Top dmg imam sa 140 skoro 10k dmg ![]() Stb je sljedeci na piku.
![]() |
#8691 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8695 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8697 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Evo danas provozao malo kineza, 110, tier 8, kupio prije par tjedana i zasada sto da kazem, tenk me iznenadio, imam trenutno 122mm D-25T top gore, jos skupljam za kupolu pa tek onda 100mm top, 122mm busi li ga busi, precizan, tenk ima jak prednji oklop, nema problema koji tier je nasuprot, sve probija, ako je +2 onda prebacim na gold ammo, uzivanje, prevelikih 86% pobjeda s njim zasada, najbolji pocetak ikada s nekim tenkom, ili me krenilo ili imam samo srece. Nemam pojma sto se desava. Imam i WZ-111, isti top gore, ali mi on nije sjeo nikako, neznam jel to samo do mene ili koji vrag se desava, prakticki tenkovi su isti, jedan mi odlican drugi nebi ni neprijatelju poklonio. Ali zato s JagdTigerom, muka, i to ona uskrsna, gaze li nas gaze... 0/8, jos x3 s njim vidio nisam, sve u svemu subota za odmor i uzivanje s kineskim 110.
![]() |
#8698 |
Never Forgetti
|
![]() |
#8700 |
Vozi Miškoooo!!!
|
nevrijedi ni apcr, kad je tim glup onda pomoci nema... prebacio s s TD na HT, i sto reci ... pa zasto mene veceras takvi suigraci pogadjaju, igram amerikance zadnja dva sata, M6, T29, T32 .. 0/14, niz odlican... evo samo zadnja, vidim svi odose na jednu stranu, po obicaju, i stadose... stao i ja... jos i dva killa napravio i gledam i nevjerujem... video ... i to kad niz krene onda ide...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|