|
![]() |
#841 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
http://rapidshare.com/tshirt.html glasanje završeno najbolja je jako loša, bar meni ![]() EDIT http://i41.tinypic.com/2da0h79.jpg slučajno sam naletio na ovaj uploader stavi se log i pass u postavke i uploada brže, stabilnije i bolje nego RS uplaoder ili RS manager loše je što nema podršku za upload više fileova odjednom, ali se to riješi sa pokretanjem više puta kao npr ja sam pokrenuo ga 6 puta i sve radi ok
I hate to see you leave, but I love to watch you go Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 05.03.2009. u 11:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Vidim da su od RS malo zesce pali serveri. Usred downa mi je puklo skidanje pa sam mislio da su obrisani fajleki ali sam vidio da mi fale kvacice ili iksici pa sam isao provjeriti i kaze da su neki im serveri dole.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
RPG player
|
ja danas uploadao kojih 5 GB i onda počelo zahebavati, jedan upload radi, tri uploada ne rade, nakon par min i taj jedan prestane raditi, a prije toga ih je po 7 u paraleli išlo bez problema mislio sam da veza hebe, ali možda je čak i RS kriv
![]() |
#844 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
imam mali problem. prije neki dan mi je istekao račun na RS. i sad sam odlučio sa još 3 ljudi uzeti account na godinu dana. problem je: označi da oću produžiti account, preko paypal-a, logiram se, i kliknem na pay now i odbije mi narudžbu. prije nisam imao problema s time kolko se ja sjecam. jel mi moze netko pomoci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
RPG player
|
![]() |
#849 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Hurr durr
|
Kada to namjestis gore ukucaj si U/P jer ti neprihvaca ako je prazno. Edit: Samo izbrisi si password jer ti pise new password a potvrda ti ostane ista pa tako da moras to obrisati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Hurr durr
|
Dali vam radi RS jer vidim da je stranica dole i niti jedan file mi nepokazuje da je online. Edit: Vidim da mi je promet povisen sa oko 4000 na 12000 nakon pada. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 15.03.2009. u 23:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
RPG player
|
da, i ja sam dobio 12000 MB RS mi radi, ali je jako čudan, skidam 5 file-ova odjednom jer brzina skače od 1KB do 1MB što je za 100Mbit vezu sporo http://s5.tinypic.com/qrkghe.jpg EDIT prije jedan sat se popravilo
I hate to see you leave, but I love to watch you go Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 16.03.2009. u 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
Hurr durr
|
Promjeni jezik na ENG. :P Edit: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 20.03.2009. u 03:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
RPG player
|
jesam, skužio sam poslije da se može promijeniti probao sam sada uploadati, uploada file kao free user makar sam logiran na collector, za upload na premium nisam probao opet RS ne zna napraviti program kako treba, mogli bi dati neke pare pravom programeru koji zna što radi, a ne da sada usput uče kako se programira
![]() |
#858 |
Hurr durr
|
Ja ga ocito necu vise koristiti jer bio sam se ulogirao kao collector i uploadao neke fajleke ali mi ih nije dodao na listu i bio sam provjerio dali su zivi i jesu. Uzaludan upload jer ih je vjerovatno uploadao tako da ih se moze skinuti 5x. Probao sam sada s fajlekom od 300 i skinio ga 10x i nije javio da je izbrisan pa sada dizem fajl od 7.1MB pa cu njega probati istestirati dali cu dobiti bod ili ne. Edit: Nista, probao sam skinuti file koji sam prije uploadao i koji ima 120MB i nista. Edit: Pitanjce: Dali je itko od vas koristio onaj remote upload i kako jer probao sam uplodati file od MU ali mi uploada samo 33kb. Nacin na koji sam isao je http:\\username ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 20.03.2009. u 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ja i frend odustali od premiuma,ovako skidam ko free user sa jrdownloaderom,nemam limita,brzina oko 200 od kad su ubrzali cjeli dan,za sad nema zastajkivanja,i nakon svake fajle skinute mi se router automatski prestarta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 | |
RPG player
|
Citiraj:
to bi značilo da sa 2666MB prometa se može skinuti 26 660 MB u to određeno vrijeme, tako da oni sa većim brzinama npr 8Mbit i više mogu svaki dan skinuti po 26 660 MB što bi bilo 800 GB mjesečno ovo je jako dobro ![]() ili se npr kupi 100GB traffic share-a za 10 eura i skine 1 TB ![]()
![]() |
![]() |
#864 |
RPG player
|
da, samo premium podržava file-ove veće od 200MB nije dobar taj uploader, onaj prije je čak bio bolji makar je radio samo s 100MB file-ovima ali je bar radio donekle
![]() |
#866 |
RPG player
|
da znam, i uploader i manager su loši ali su prektički jedini koji mogu uploadati više file-ova u listi ili odjednom meni je IOJ bolji, treba uploadati jedan po jedan file (može se pokrenuti i više puta pa se uploada više file-ova ako imaš veliku brzinu) ali za 10 min baci 1200MB (6x200MB) na rapid collector tako da mi je to ok jer ionako moram biti pored laptopa kada uploadam na faksu
![]() |
#868 |
RPG player
|
misliš sa 1 Mbit na 512 Kbit ? da, ionako "nitko" u HR ništa na uploada pa ne treba brži upload, posebno ne onima koji su na privatnim torrentima i koji imaju RS collector accounte ![]() ali zato se treba snaći, kao nopr ja sa uploadanjem i downloadom na faksu jer imam samo 1GB paket bežićni VIP ![]()
![]() |
#869 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ekipa, kupio bih premium acc no imam par pitanja...eh da par.... ![]() Naime, dali se moram prvo registrirati i napraviti acc pa tek onda od nekoga kupim kod ili kako ide taj postupak? Ne mislim kupovati nista preko banke, vec cu na "crnjaka" kupiti od provjerenih ljud acc. Dalje....dali ima neki program za skidanje sa Rapidsharea ili....? Recimo, neki file je velik 10 GB...kako da ga skinem....dali jedan po jedan file ili...ili mogu skinit tih 10 GB u komadu.....!? Totalni sam noob hebiga sto se tice Rapida, jer sam do sada koristio samo torrente...ali posto nesto kenjkaju u zadnje vrijeme, programi bugoviti i sl. njesra......uzeo bih si Rapidshare Premium acc na mj. dana za probu. TNX! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Hurr durr
|
Kada kupujes dobijes samo username i pass a onda si ti za svaku sigurnos promjenis oboje i ukucas si mail tako da acc si zakljucas od ljudi koji ga zele "posuditi" a kada ti je zakljucan samo je zakljucano da nemres uci u postavke ali ti svejedno neko more skidati s njega ali ti ga nemre drpiti. Za skidanje imas Flashgot, jdownloader itd.... ili mozes si u postavkama da ti automatski skida kada kliknes na link. Posto imas premium taj file od 10GB bi mogao skinuti 5x2GB ali samo ako je tako uploadano jer inace su ti od 100-200MB partovi jer zele da mogu i ljudi koji nemaju premium skidati od njih. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|