|
![]() |
#842 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#846 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Banned
|
Citiraj:
Naravno, na faceu je većinom komercijala zato san diga FB page. Nije da ja ne slušam komercijalu ima momenata, ali ove manje poznate više derem ![]() Zadnji par dana samo Andy Blueman singlove i remixe, lik stvarno zna napravit dobar trance. E da, i tu idu redovito linkovi, nema zime ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#853 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
ovaj malo poznati izvodac je meni prejebeni...nisam naletel na neku losu pjesmu od njega.... slusajte ga... evo jedne meni super ![]() http://www.youtube.com/watch?v=I6tVitO6vRo |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() Shamballa i Timewave Zero su mu vrhunske stvari no ostalo je tek iznad prosjeka, ovu zadnju stvar Cocoon neću ni komentirat jer je smeće. Nek se vrati stilu koji ga je proslavio no nekako mislim da je i on otišao u k***c kao još dosta producenata trance-a u zadnje vrijeme. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |
Banned
|
Citiraj:
____________________________________________ EDIT: Odlican dokumentarac.... ___________ FB: ![]() Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 09.02.2012. u 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#859 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Jedna pegla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
molim preporuku jako dobrog psy/goa continuous mixa (bilo liveset, radioshow, bilokaj, po mogućnosti s linkom), pošto nisam u tim vodama a baš bi si preslušal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Premium
|
Za sada mi se čini kako će ova kompilacija biti prilično dobra, ko zna možda si je i kupim u tvrdom pakovanju. Nisam si priuštio nikakav CD još od Corstenove Once Upon A Night kompilacije. Sve šta sam od tada uzimao bilo je isključivo u digitalnom obliku, planiram si uzeti i Phantasmu od Boliera ali nikako da je nađem za neke male pare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#869 |
Bee-do Bee-do Bee-do, TUP
Datum registracije: Aug 2009
|
Samo jedno ću ti reć: Go pro, bro!!! ![]() ![]() Upravo slušam i ostale i odlične su, pogotovo Liveset ![]()
Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers! Zadnje izmijenjeno od: O9g1. 22.02.2012. u 23:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|
|