|
![]() |
#841 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
The Onion Movie - neka moderna parodija na Us stil zivota i tamosnje prilike , uglavnom hrpa nekih skeceva , neki i smijesni , poput jednog o tome koliko brzo zastarjevaju kompovi , uglavnom ocjena Dovoljan ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Novi x-files pogledao u cinestaru, prvih 20min je zanimljivo ja sam se nadao nekim izvanzemaljcima itd međutim priča je "dovoljna" da zadrži gledatelje ali jedino čega se sjećam je da sam tijekom gledanja filma imao čestu potrebu zijevanja i gledanja oko sebe, i iznenadio sam se koliko ženske populacije je išlo gledati film, od 50 nas u kinu, ja i frend smo bili medju onih 15ak muskih. Mulder & Scully veza je tako komplicirana, mmph, joj.. kenjalo mi se od onih dialoga koji su vrvili strastima tugom ljubavlju ovim onim sve u svemu film je nekako "polovan". Treba mi preporuka neke nove komedije, zazelio sam se malo nasmijat uz film pa ono. Jackassove sam odgledao, novog borata (Brunota) treba čekat 2009.. treba mi neka preporuka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#843 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
mene isto sokiralo kad sam gledao najavu za Xfilese da nece biti spika sa vanzemaljcima... Pih.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#848 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
[quote=crocro25;1103991]Never Back Down Odlican film 10/10 00000000/10!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Pogledao London(2005). Dobar film, posveta svim ostavljenim muškarcima ![]() Kul mali fajt pri kraju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#851 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
inace bio sam malo na viksi zadnjih 2 dana pa kasnim sa replyem,ali fakat nema smisla komentirat knjige koje nisu osobno procitane @lacy brian h. je za uzet i procitat,malo da se prosiri dune svijet,a frank h. je za uzet i citat,iskreno to mi je jedan od 3 najbolja serijala ( the song of ice and fire,dune,lotr ,ne nuzno tim redoslijedom,nebi se htio odlucit ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Pogledao ST 3 i omg koja panjina od filma. 95% glumaca nezna glumiti i to ubije film totalno. I ona golotinja me totalno razocarala ..... u svim sh*t filmovima mora je biti pa eto je i tu. Film je zali vremena pa zaobici u najsirem lugu.
![]() |
#853 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
nigga...please wtf ti je dobro u tom filmu, mislim osim Jessice Biel? pokusaj sa Rules of Attraction, Irreversible i jos dvije ozbiljne drame, ispit slijedeci petak! ontopic; Ungodly or the Perfect Witness, glumi onaj lik sa cudnim obrvama iz American Beauty, onaj sto je sve kamerisao i pojavljuje se u Ghostrideru (sacuvaj me boze lošije strip ekranizacije) a zove se kao neki fensi automobil (Wes Bentley) - film je za sve prave dq connosieure |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Be kind rewind ( 2008 ) , pogledao danas popodne u pauzi od drijemanja , uglavom kad sam vidio da glumi jack black nadao sam se da ce bar biti smijesno ali nije , ocjena 1/5 , baš što bi rekao loš film ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#857 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
I gledao sam Rules of attraction, bolji mi je London. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Premium
|
u Rules of Attraction se pojavljuje Sean Bateman, mladji brat Paticka Batemana (American Psycho) a glumi ga James "Dawson" Van der Beek. obadva filma su napravljena po noveli Breta Eastona Ellisa, sa time da je pricu za Rules of Attraction pisao jos dok je bio u koleđu. no ako zelis nesto stvarno spaljeno evo ti preporuke: _____________________________________________ Salò o le 120 giornate di Sodoma "The Duke: The bourgeoisie has never hestitated to kill its own children. " legendarni reziser PierPaolo Passolini je napravio scenarij po de Sadeovoj knjizi samo je podneblje iz postrevolucionarne francuske smijestio pred sam kraj fasisticke italije kako su neki ljudi komentirali na imdb: najzliji film svih vremena zatim ________________________________________________________________ Gore Vidal's Caligola u reziji soft pron rezisera Tinta Brassa, imho bolja uloga mladog McDowella cak i od ALexa u Clokwork Orange "Proculus: Divine Ceasar, PLEASE! What have I done? Why am I here? Caligula: Treason! Proculus: I have always been loyal to you! Caligula: That IS your treason! You're an honest man, Proculus, which means a bad Roman! Therefore, you are a traitor! Logical, hmm? " _______________________________________________________________________________________________________________ i na kraju Santa sangre "Pimp: [leads Fenix and the handicapped boys away from ticket counter] Vengan, vengan. Come, I have a present for you. [points to movie posters] Pimp: Listen, this kind of stuff will make you sick. If you promise not to tell, I'll take you somewhere else... that's much more fun that the movies. A little sniff of this... [opens packet of cocaine] Pimp: and we'll see. " legendarnog mistika, strip autora i cileanskog rezisera ruskih (zidovskih) korjena Alejandra Jodorowskoga tek takav film, za sjesti i plakati nakon El Topo-a Zadnje izmijenjeno od: Skorn. 07.08.2008. u 02:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Premium
|
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Premium
|
nije loš Frontieres, i usporedba sa Tobe Hooperovim remekdjelom je na mjestu od španjolskih bi svakako preporučio [REC], amerikanci vec otkupili prava na remake, ![]() od njemackih: Nekromantik i Nekromantik 2 ...klasika... tko voli europski (a narocito britanski) horror atmosfere, uzivati ce u ovim filmovima: Woman in Black - iako tv adaptacija novele Susan Hill, odradjena je besprijekorno a tek od M.R. Jamesa "Omnibus" Whistle and I'll Come to You (1968) ...nego... jel gledao netko Okupaciju u 26 Slika od Lordana Zafranovica? predobar film! - > http://www.imdb.com/title/tt0079659/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
mučko đubre
|
![]() |
#863 |
Premium
|
e a od ruskih imas Viy ili Spirit of Evil po prici od Gogolja, cak su i srbi napravili svojevremeno remake: Sveto Mesto u reziji Djordja Kadijevica, a nije ni njegova Leptirica za odbaciti |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Netko je bio preporučio Hot Fuzz i evo pogledao ga jučer, odličan film. Iskidao sam se od provala u filmu mada su pred kraj filma malo pretjerali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Čak i najviše volim američne teeny komedije, jer su toliko mutave da se moraš smijat Jbg, nekome nije smješno ono kad baba nadjeva puricu živom mačkom, zalijeva sa litrom votke, i ono kad kompjuter od DR. Hawkinga govori "au, au, au, au; shit, shit, shit, shit" a opet - nekome je Neznam šta je sa ljudima i komedijama više, ništa više nevalja na kraju, pa nije to žanr za naprezat mozak i kontat šta je netko htio reći nečime, one su za pustit mozak na pašu i ožeži
![]() |
![]() |
#866 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
FILM: 21 OPIS: Zgodan film, o mladiću koji se pokušava upisat na Harvard, ali zbog manjka novac mora svašta radit. Radnja filma se vrti oko toga da je on izvrstan matematičar, i kao takav biva zamjećen od profesora koji ga pozove da se pridruži Black Jack timu. U filmu su prikazani usponi i padovi, gubitak prijatelja, kompliciranost života i izdaja. OCJENA: 8.6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Da taj mi je odličan,jedan od rijetkih koje sam išao s curom u cinestar gledat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ovako,svaki tjedan uzima onaj prospekt od cinestara jer prolazi tamo kad ide s faksa,i onda pogledamo šta ima,i ako ona odluči da treba nešto ići u kino gledat,idemo u kino,naravno na moj trošak ![]() A ako ima nešto a ja ipak odlučim da ne vrijedi 100kn,ostanemo kod nje i gledamo film taj,ja ga kupim na netu,na 107cm plazmi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Nego dosta OTa. Kakav je film Silk? |
|
![]() |
![]() |